Arabayı bağlattım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Haberler
Forum Tanımlaması: Otomobil, Teknoloji, Spor ve diğer tüm konular hakkında güncel haberler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18634
Tarih: 17 Mayıs 2025 Saat 00:06 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Arabayı bağlattım
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Arabayı bağlattım
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:01
Emre(brutal) abiyle bu geceki ilk tanışmamızda başımıza gelenlere bakın :( bir benzinlikte durmuş ne güzel muhabbetimizi ederken trafik polisi gelip emre abiye cam filmi yüzünden ceza kesip benimde aracımı egsoz yüzünden bağladılar..Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım gitti ne adalet var ne hukuk var madem yasak o zaman satmayın lanet olası parçaları....Artık polislerden nefret ediyorum bana polisler hakkında iyi şeyler söylemeyin arkadaşlar artık onlara hiçbir bağımlılıgım yok insanda biraz insaf olur bir dünya dil döktük öledir böledir

|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:02
Artık polis gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor :(
|
Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:03
park halindeki aracı nasıl baglarlar ? bu nasıl bi saçmalık
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:04
abicim çok büyük geçmiş olsun bende yaklaşık 1.5 - 2 ay önce cam filmi yüzünden ceza yemiştim senle aynı duygular içerisindeyim polislere karşı.Allah'ın dan bulsunlar abi...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:04
Geçmiş olsun :( baştan ceza kesip uyarması gerekmiyor mu bunların ya :S
|
Mesajı Yazan: AliÖzagan
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:06
çok geçmiş olsun nasıl bağlarlar öle direk ya :(
------------- Peugeot 206 1.4 XR 2001 model Otomatik Benzin(Şeytan Kırmızı) B Rh(-)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:07
Sinirim bozuldu şuan cidden..Park halinde egzozu nasıl duydular da bağlıyorlar.
|
Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:08
Herkese hayırlı aksamlar orhanım sanada gecmıs olsun kardesım cok dıl dokmeme ragmen aracını kurtaramadım .. bu duruma oldukca uzgunum zaten polıs konusmalarıma da ayar oldu .. ama sımdı ben ıtıraz edıcem flım olayına cunku muayenede gecıyor ayrıyetten benım ıcerısı barız sekılde gozukebılıyor . ve butun okul tasıtlarında resmı olsun olmasın tıcarı araclarda sahsı araclarda devlet araclarında polıslerde bıle cam flımı varken nasıl oluyorda ceza kesıyor anlamıyorum madem kesıcen once uyar plakaya ısle cam flımınden uyarıldı dıye sokmesse kes cezayı ..
------------- 106 Xr 1.4 5K 106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse
|
kıskançlığından çatlamışdır sizin güzelim arabaları görünce bu yüzden kıllık yapmıştır ş...........!
|
Mesajı Yazan: ekinoks44
geçmiş olsun kardeşim. benimde camlar filmli şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık ama yamuğun birine denk geliriz diye korkuyorum.
------------- Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:09
OKANKYM Yazdı:
kıskançlığından çatlamışdır sizin güzelim arabaları görünce bu yüzden kıllık yapmıştır ş...........! |
katılıyorum.başka bir açıklaması olamaz.
|
Mesajı Yazan: atakanka
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:11
cam filmine ne kadar ceza kesiyorlar merak ettim ?
------------- Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesajı Yazan: avcifurkan
OKANKYM Yazdı:
kıskançlığından çatlamışdır sizin güzelim arabaları görünce bu yüzden kıllık yapmıştır ş...........! |
Öncelikle geçmiş olsun. Bence de birşeye kıllanmıştır, yada evde hanımı azarlamış kedi gibi pusmuş gelip hıncını sizden almıştır, yada çocukluğuna inmek lazım kimbilir neler vardır.
------------- 2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
Alicangulpinar Yazdı:
OKANKYM Yazdı:
katılıyorum.başka bir açıklaması olamaz. |
park halindeki araca gelip ceza kesiyosa ben buna yorumlarım...
|
Alicangulpinar Yazdı:
Geçmiş olsun :( baştan ceza kesip uyarması gerekmiyor mu bunların ya :S |
normalde öyle olması lazım abi size bugün gözümle gördüğüm canlı bir olayı anlatmak isterim.Kağıthane devlet hastanesi önü tek gidişlik bir yol araçlar acil hastaları nedeni yada hastaneye geldiklerinden dolayı araçları düzgün bir şekilde yada düzensiz bir şekilde bırakmak zorunda kalıyolar bir anlık telaşla adam dışarı bir çıkıyor.Hastanenin çevresine çekilen araçlardan eser kalmıyor.Çünkü peşpeşe 3 tane trafik polis çekicisi avlıycak adam arıyor ve sağlık için uğraşan kişiler bu sefer araçlarını kurtarmayla uğraşıyorlar işin komik tarafı ise bugün okula giderken gözlemlediğim olaydı.Bugün saat 2.45 civarı hastanenin önünden geçtim ve bir baktım polisler imkansızı başarıyorlar iki araç arasındaki düzgün park edilmiş bir aracı alıp çekiciye attılar ve çevresinde o kadar düzensiz çekilen araçlara dokunmadılar bile.İşte biz buna Trafik Polisi diyoruz.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:14
atakanka Yazdı:
cam filmine ne kadar ceza kesiyorlar merak ettim ? |
ilk etapta 140 diye biliyorum.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:14
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır |
haklısın doğru söylüyosun ama benim iki tane polis komşum var araçlarının içi görünmüyo filimden sim siyah ozaman kendileride kurallara uysunlar.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:15
Alicangulpinar Yazdı:
atakanka Yazdı:
ilk etapta 140 diye biliyorum. |
ilk etapta ? yani sökmezsen ve yine ceza keserse daha mı yükseliyor ceza ? 
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:16
OKANKYM Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır |
haklısın doğru söylüyosun ama benim iki tane polis komşum var araçlarının içi görünmüyo filimden sim siyah ozaman kendileride kurallara uysunlar. |
Polisler iyi niyetli yaklaşsalar kimse onlara neden kuralları uyguluyorsun demez zaten. Ama üniforma giyen kendini bir şey sanıyor. Özellikle İstanbul'da bu çok bariz görünüyor. Burak arkadaşın anlattığı da buna bir örnek.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:17
atakanka Yazdı:
Alicangulpinar Yazdı:
atakanka Yazdı:
ilk etapta ? yani sökmezsen ve yine ceza keserse daha mı yükseliyor ceza ?  |
Sökmezsen bağlıyorlar 
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:17
abicim cam filminden ceza yiyen bir kişi olarak cezayı 2 hafta içinde ödersen 105 tl ödüyorsun.aracın filmlerini söküp trafiğe götürüp kontol ettiriyorsunuz bir trafik polisi memuruna eğer filmler sökülmezse o süreç içerisinde aracın men olma durumu olabiliyor.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:18
Alicangulpinar Yazdı:
atakanka Yazdı:
Alicangulpinar Yazdı:
atakanka Yazdı:
ilk etapta ? yani sökmezsen ve yine ceza keserse daha mı yükseliyor ceza ?  |
Sökmezsen bağlıyorlar  |
aman tanrım yaptırmayı düşünüyordum bende iyi ki yaptırmamışım. 
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:18
OKANKYM Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
haklısın doğru söylüyosun ama benim iki tane polis komşum var araçlarının içi görünmüyo filimden sim siyah ozaman kendileride kurallara uysunlar. | onların ceza yemedıgını bılmıyoruz? ve o kadar polis var adam öldüren ailesini öldüren onlar yapıyor diye bizimde yapmamız mı gerek ?
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:20
Alicangulpinar Yazdı:
OKANKYM Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
haklısın doğru söylüyosun ama benim iki tane polis komşum var araçlarının içi görünmüyo filimden sim siyah ozaman kendileride kurallara uysunlar. |
Polisler iyi niyetli yaklaşsalar kimse onlara neden kuralları uyguluyorsun demez zaten. Ama üniforma giyen kendini bir şey sanıyor. Özellikle İstanbul'da bu çok bariz görünüyor. Burak arkadaşın anlattığı da buna bir örnek. | yüzüne gülerek ceza kesmelerini bekliyorsun sanırım kardeşim o zaman daha beter küfür edersin dalga geciyor resmen diye
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:22
İyi niyetten kastım tabi ki o değil. Şu yaşanan durumda aracı bağlamadan önce en azından uyarabilirdi sadece ceza kesebilirdi. En son yapılacak şeyi en önce yapmış adamlar.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:23
polısmısın avukatmısın kardesım bız ne konusuyoruz sen ne savunuyorsun ? bu ulkenın %70 sı cam flımı ıle muayenden gecıor gecırme o zaman ceza kesmek ıcın gecırıyorsun ... sımdı agzımı bozucam gelmısıne gecmısıne selam solucem trafıkcılerın .
------------- 106 Xr 1.4 5K 106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:25
benim aracımda film yok yapmamda onlarla muhatap olmamak için kendi seviyemde görmediğim için o cahil arkadaşları ha hepsi değil tabi içinde anlayışlı düzgün olanlarıda var. ama önce kendileri örnek olmalı vatandaşa.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:26
OKANKYM Yazdı:
benim aracımda film yok yapmamda onlarla muhatap olmamak için kendi seviyemde görmediğim için o cahil arkadaşları ha hepsi değil tabi içinde anlayışlı düzgün olanlarıda var. ama önce kendileri örnek olmalı vatandaşa. |
malesefki kurunun yanında yaşta yanıyor
------------- 106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX) Çakmak/Ümraniye/İstanbul 0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:30
Alicangulpinar Yazdı:
İyi niyetten kastım tabi ki o değil. Şu yaşanan durumda aracı bağlamadan önce en azından uyarabilirdi sadece ceza kesebilirdi. En son yapılacak şeyi en önce yapmış adamlar. | aracın kurallara aykırıysa bağlama yetkileri var... o kadar bağlatmak istemiyorsan orjınal kıullanacaksın eger yok egzozumuda takarım fılmımıde dıyosan sonuclarına katlanacaksın bendede aynı sekılde fılm egzoz var ceza yedıgımde ne polise karsı cıkarım nede kufur ederım herkes ısını yapacak ceza yemeyı goze aldım kı takıyorum yasak oldugunu bıle bıle
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:30
Egzoza cezayı görüntüden mi yazdılar sadece yoksa sesini mi duydular? Kimisi orjinal değil deyip görüntüden yazıyor. Bir de arabayı kurtarmak için ne yapmak gerekiyor bu durumda? Hiç yaşamadığım için merak ettim.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:32
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Alicangulpinar Yazdı:
İyi niyetten kastım tabi ki o değil. Şu yaşanan durumda aracı bağlamadan önce en azından uyarabilirdi sadece ceza kesebilirdi. En son yapılacak şeyi en önce yapmış adamlar. | aracın kurallara aykırıysa bağlama yetkileri var... o kadar bağlatmak istemiyorsan orjınal kıullanacaksın eger yok egzozumuda takarım fılmımıde dıyosan sonuclarına katlanacaksın bendede aynı sekılde fılm egzoz var ceza yedıgımde ne polise karsı cıkarım nede kufur ederım herkes ısını yapacak ceza yemeyı goze aldım kı takıyorum yasak oldugunu bıle bıle |
arkadaşların durumunu göz önüne alırsan eger polis senin kapının önünde 1 aydır hareket etmeyen aracınıda baglar duran araç parak ihlali yapmamışsa baglanmaz
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:34
Abicim ben bunlara diyecek birşey bulamıyorum arabamamı yanayım bir dünya işle uğraşıcam onamı yanayım polisle ugrasıcam bir sürü dert bu aralar herşey üst üste gelmeye başladı....80 90 100 binliralık araçları neden bağlamıyorlar böyle adaletsiz kanunsuz bir ülkedeyiz yazıklar olsun.harcıcagım bütün masraf kime gidiyorsa haram olsun
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:35
brutal Yazdı:
polısmısın avukatmısın kardesım bız ne konusuyoruz sen ne savunuyorsun ? bu ulkenın %70 sı cam flımı ıle muayenden gecıor gecırme o zaman ceza kesmek ıcın gecırıyorsun ... sımdı agzımı bozucam gelmısıne gecmısıne selam solucem trafıkcılerın . | ben ne polisim ne avukatıyım bilader haklıyı göstermeye çalışıyorum muayeneden geçiyor diye birşey yok hafif kusur olarak geçiyor yani o kağıtta yazan şey muayeneyi ilgilendirmiyor ilgilendirdikleri kalıyor zaten gerisini polise bırakıyor... trafik kuralları biliyorsundur söylememe gerek yok filmin yasak olmasının nedeni insan kaçakcılıgı kaçakcılık hırsızlık gibi olaylarda önlem alabılmektır..... egzozun cevreye verdıgı rahatsızlıgı soylememe gerek bıle yok... herşeyın bır sebebı var boş yere koyulmamış o kurallar herşeyı kendı zevkımıze gore yapamayız sen seviyorsundur ben sevmiyorumdur bana rahatsızlık vermeye ne hakkın var???
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:37
Alicangulpinar Yazdı:
Egzoza cezayı görüntüden mi yazdılar sadece yoksa sesini mi duydular? Kimisi orjinal değil deyip görüntüden yazıyor. Bir de arabayı kurtarmak için ne yapmak gerekiyor bu durumda? Hiç yaşamadığım için merak ettim. | orjınal egzoz taktırması gerekıyor cıkartması ıcın
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:38
iyide peki o kuralı koydun öleyse neden ülkene egzoz sokuyosun...?
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:41
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Alicangulpinar Yazdı:
Egzoza cezayı görüntüden mi yazdılar sadece yoksa sesini mi duydular? Kimisi orjinal değil deyip görüntüden yazıyor. Bir de arabayı kurtarmak için ne yapmak gerekiyor bu durumda? Hiç yaşamadığım için merak ettim. | orjınal egzoz taktırması gerekıyor cıkartması ıcın |
Orjinal egzozla kalsa iyi trafik bölgesine gidip izin kagıdı alıyosun sonra otoparktan arabayı alıyosun para ödeyerek sonra ayrı bi cezanı ödüyosun ondan sonra egzoz söktür orj. taktır ordan git araç muayeneye orda da bi güzel para bayıl ve 2 aylık muayenemde iptal...sonra trafige gidip meni kaldırıyosun..ondan sonra önünde polis bile vursalar umursamıyorsun sonuç budur ... 

|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:41
34sea45 Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Alicangulpinar Yazdı:
İyi niyetten kastım tabi ki o değil. Şu yaşanan durumda aracı bağlamadan önce en azından uyarabilirdi sadece ceza kesebilirdi. En son yapılacak şeyi en önce yapmış adamlar. | aracın kurallara aykırıysa bağlama yetkileri var... o kadar bağlatmak istemiyorsan orjınal kıullanacaksın eger yok egzozumuda takarım fılmımıde dıyosan sonuclarına katlanacaksın bendede aynı sekılde fılm egzoz var ceza yedıgımde ne polise karsı cıkarım nede kufur ederım herkes ısını yapacak ceza yemeyı goze aldım kı takıyorum yasak oldugunu bıle bıle |
arkadaşların durumunu göz önüne alırsan eger polis senin kapının önünde 1 aydır hareket etmeyen aracınıda baglar duran araç parak ihlali yapmamışsa baglanmaz
| polis aracı calıstırmasını ısteyebılır egzoz sesını dınledıkten sonra baglayadabılır bu kurallar var bakmanızı tavsıye ederım
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:43
Quik_1o6 Yazdı:
iyide peki o kuralı koydun öleyse neden ülkene egzoz sokuyosun...? | bunu bıraz oncede soyledım yukses ses yasak ama teyp kolon amfı woffer satılıyor bunlarda satılmaması gerekır araclara 90 km/h sınırlaması getırmek gerekır
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:44
Öle oldu zaten egzozu gördü bana dedi arabayı çalıştır sesi duyar duymaz tamam arabanı bağlıyorum dedi adi insan....
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:44
aracım park halinde duracak gelecek bana çalıştır diyecek öyle bi kural bilmiyorum
benim aracımdada eksoz var ara susturucu iptal +chip
2 gün önce durdurdu bindi arabaya gitti bi tur attı geldi verdi gidebilirsin dedi bunadamı hakkı var itiraz etsen ceza kesecek
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:45
Egzoz sesi normalse emisyonu da düzgünse pulu varsa ama orjinal değilse yine kesebilir mi ? yine meraktan soruyorum.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:46
34sea45 Yazdı:
aracım park halinde duracak gelecek bana çalıştır diyecek öyle bi kural bilmiyorum
2 gün önce durdurdu bindi arabaya gitti bi tur attı geldi verdi gidebilirsin dedi bunadamı hakkı var itiraz etsen ceza kesecek
|
çok ilginç ya :S
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:47
34sea45 Yazdı:
|
Seninki tamamen şans yoksa affetmezlerdi...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:48
Alicangulpinar Yazdı:
Egzoz sesi normalse emisyonu da düzgünse pulu varsa ama orjinal değilse yine kesebilir mi ? yine meraktan soruyorum. |
Araba bagırmadıgı sürece sıkıntı yok....Digerleri zaten hep olması gerekenler
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:48
Alicangulpinar Yazdı:
Egzoz sesi normalse emisyonu da düzgünse pulu varsa ama orjinal değilse yine kesebilir mi ? yine meraktan soruyorum. | ses yoksa sorunda yok :)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:49
Quik_1o6 Yazdı:
34sea45 Yazdı:
|
Seninki tamamen şans yoksa affetmezlerdi...
|
Adam arabayı beğendi hevesini aldı heralde 
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:51
34sea45 Yazdı:
| bak bılmedıgını bılıyorsun :) ama ben bılıyorum oyle bı kural oldugunu cok defa basıma geldı 206da HDİ oldugu ıcın yazamadı tabı orjınal sesı :) abarh olsa kesecekdı
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:54
Senin arabaya aşayiş ekibi binmiştir o trafik polisi olsaydı kesin paketleme yaparlardı senide 34sea45
|
Mesajı Yazan: mon
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 00:57
cam filmi konusunda yukarıdan bir emir gelmiş olabilir. malum son zamanlarda terör tırmandı. birisi simsiyah filmli bir arabayla gelip bir yerleri havaya uçursa yada birilerine ateş etse... herhalde başımıza böyle bir şey gelse cam filmi yasak olsun diye herkezden önce biz destekleriz. geçmiş olsun.
------------- 206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:00
yoo gayet trafikdi çeviren ekip
eksoz sesi 70 db den düşükse yasalara uygun ama polisde db ölçüm aleti olmadıgından tuttugunu bagla
türkçe nasıl esnek bi dilse kurallarda polisler için öyle nasıl hoşuna gidiyosa o şekilde esniyo kurallar
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:02
Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:03
34sea45 Yazdı:
eksoz sesi 70 db den düşükse yasalara uygun ama polisde db ölçüm aleti olmadıgından tuttugunu bagla
türkçe nasıl esnek bi dilse kurallarda polisler için öyle nasıl hoşuna gidiyosa o şekilde esniyo kurallar
|
Aynen öle katılıyorum sana baya bi esnek kurallarımız var...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:04
Otoparka giderken aradan bir tanede minicooper aldı yanımıza onada 140 tl ceza kesti aracında film olduğu için...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:05
Sonuç olarak Allah yolumuzu çevirmelerden uzak etsin Talihsizlik yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:07
sonunda göz doktorundan alıcam raporu koyucam zifiri siyah filmi gel kes cezayıda görim :)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:08
34sea45 Yazdı:
sonunda göz doktorundan alıcam raporu koyucam zifiri siyah filmi gel kes cezayıda görim :)
|
Öle bişi varsa bende yapimde arabayı polislerin gözüne sokim inadına yanına yanaşıp camı hafif aralıycan tip tip yüzüne bakıcaksın...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:12
gözlerinde güneşe ışıgına karşı alerji varsa eger (ileri düzey) ön cam dahil komple zifiri siyah kaplaya bilirsin
ama bizim esnek kurallarımızı devreye sokarlar :)
tamponlarıda zamanında ruhsata işlettik ama polis beni baglamaz dedi bagladı aracı :)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:34
suan sağlam bır dılekce hazırladım sabah 8 dogru emnıyete ..
|
Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 01:52
brutal Yazdı:
suan sağlam bır dılekce hazırladım sabah 8 dogru emnıyete .. |
Hayırlısı olsun, geçmiş olsun arkadaşlar.
------------- 306 GTI - 2.0LT 200 HP "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 02:07
Geçmiş olsun arkadaşlar.Elbetteki polisler görevilerini ifa etmeye çalışıyor ancak görevlerini yapalım derken işgüzarlık yapıp olayları bu saçmalıklara dönüştüyorlar ne yazıkki.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 09:58
Büyük Geçmiş Olsun... Ama Buda Bir Gerçek 1O6 lara Ekstra Cinslik Yapıyor Polisler...
Benimde Aracımda Cam Film Var ... Çok Şükür Şimdiye Kadar Bir Sıkıntısını Görmedim...
Gezdiğim Gittiğim Yolları Düzenli Kullandığımdan Olsa Gerek... Yoksa Bende Cezayı Çoktan Yemiştim ...
Yapacak Birşey Yok... Seve Seve Ödeyeceğiz Cezamızı
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:00
brutal Yazdı:
Herkese hayırlı aksamlar orhanım sanada gecmıs olsun kardesım cok dıl dokmeme ragmen aracını kurtaramadım .. bu duruma oldukca uzgunum zaten polıs konusmalarıma da ayar oldu .. ama sımdı ben ıtıraz edıcem flım olayına cunku muayenede gecıyor ayrıyetten benım ıcerısı barız sekılde gozukebılıyor . ve butun okul tasıtlarında resmı olsun olmasın tıcarı araclarda sahsı araclarda devlet araclarında polıslerde bıle cam flımı varken nasıl oluyorda ceza kesıyor anlamıyorum madem kesıcen once uyar plakaya ısle cam flımınden uyarıldı dıye sokmesse kes cezayı .. |
abi böyle dersen akıl vermiş oluyorsun. biliyorsun onlar o üniformayı giyince kendilerini senin karşında başbakan sanıyorlar. Adım gibi eminim kendi aracı varsa eğer herşeyi eksiktir çünkü polis çevirdiğinde bağlayamazlar onların aracı hususi ama gönüllerinde makam aracı
duran araca ceza kesmelerini anlamadım. tamam trafikde takmak yasak ama belki ben modifiye reklamı yapmak için aracı film egzoz takıp çekici ile getirip benzinliğin oraya indirdim? buna karışamazki duranaraca bunu yapması çok yanlış. okul bitsinde kpss girip polis olacam oradan müdürlüğe çıkarım ondan sonra rahatsınız merak etmeyin (:
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:01
34sea45 Yazdı:
|
dinçerim evet haklısın. bende 76-77 db biliyordum tabi istersen 20 db ses çıkar adam gıcık kaptımmı buluyor bişey hiç bulamazsa memura hakaret etti kes cezayı 
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:05
Quik_1o6 Yazdı:
Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....) |
orhan amma sinirlerim bozuldu ya. peki benim aracımı eşimde kullanıyor ama gören maganda ayılar sıkıştıyıor (şerefsiz adi köpekler, inşallah onlarında karısı yola çıkar) ben şimdi baş edemediğim için aracın içi gözükmesin diye film yaptırmak istiyorum ama suç. peki yolda sıkıştıran olunca adamın aracını ve plakasını trafiğe bildirdiğimizde hiç ilgilenmiyorlar onların yaptığı kanunları ihmal etmek değilmidir. kaç kere şikayet ettim ama hiç birine bişey yapmadılar kanunu uygulamadılar ama film takınca ozaman kanunları uygulayasıları geliyor kanı bozuk bazı namuzsuzların.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:05
Teşekkür ederim inşallah sizlerinde başına gelmez kendi ellerinde gidip otoparka bırakıyosun bide ordan çıkarken arabaya baka kalıyosun :( ...Ön camlarda film var bence şuan itibari ile sökün sonuçu kötü oluyor(140tl)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:17
eğer film takarsam, onu bağlayacak olan polise ilk önce diğer ihbalarımın hesabını soracam yani o aracı bağlatsam bile ortalığı birbirine katmadan ayrılmam oradan. 400 TL çektiler cam karartma işine bakalım gerekirse raporla vs ile halledicem sorduklarında gözlerine sokacam (:
|
Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 10:20
Kardeş çok üzüldüm sanada brutal kardeşede çok geçmiş olsun.Daha ben gelip sizin araçlara bakacaktım tırstım şimdi.Geçen kaza olayında polis rapor için gelince ilk önce cam filmini söyledi uygulama var söktür ceza yersin diye.Dogruymuş bide gördü sizin araçları dedi kendince bunlar simdi sahil yolunda kapışır taş koyayım.Raporu almak için gittiğimde bi arkadaş vardı abart yüzünden aracını bağlamışlardı. Valla moralim bozuldu çok üzüldüm.Geçmiş olsun kardeş.
------------- 2011 C4 VTRPK MCP İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR *
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 11:59
Quik_1o6 Yazdı:
Teşekkür ederim inşallah sizlerinde başına gelmez kendi ellerinde gidip otoparka bırakıyosun bide ordan çıkarken arabaya baka kalıyosun :( ...Ön camlarda film var bence şuan itibari ile sökün sonuçu kötü oluyor(140tl) |
140 tlden fazla tutcakki o seni daha muaneye tabi tutcaklar 140 tl cezan muanesi var otoparkı falan
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 12:38
geçmiş olsun arkadaşlar, malesef bu gibi durumlar çok sık yaşanır oldu ülkemizde...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 12:49
Arkadaslar oncelıkle gecmıs olsun. Ben her zaman soylerım fılm takmayın dıye... Egzoz ve fılm polısın en cok dıkkatını ceken objeler...
Pıyasada bulabılecegınız Bod perdeler var. Onlardan alıp takın. Aracınız ıcın yoksada sız yapabılırsınız cok zor degıl...
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 13:11
OkaN Yazdı:
Quik_1o6 Yazdı:
Teşekkür ederim inşallah sizlerinde başına gelmez kendi ellerinde gidip otoparka bırakıyosun bide ordan çıkarken arabaya baka kalıyosun :( ...Ön camlarda film var bence şuan itibari ile sökün sonuçu kötü oluyor(140tl) |
140 tlden fazla tutcakki o seni daha muaneye tabi tutcaklar 140 tl cezan muanesi var otoparkı falan
|
Yok o 140TL emre abi için benim işlemler daha çook.....Daha öncede abimin başına geldi onda 306 vardı biliyorum
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 13:39
Arkalarda film olunca sorun olmuyor mu ki ? bence de ona da takılırlar.
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 14:08
metin Yazdı:
Quik_1o6 Yazdı:
Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....) |
orhan amma sinirlerim bozuldu ya. peki benim aracımı eşimde kullanıyor ama gören maganda ayılar sıkıştıyıor (şerefsiz adi köpekler, inşallah onlarında karısı yola çıkar) ben şimdi baş edemediğim için aracın içi gözükmesin diye film yaptırmak istiyorum ama suç. peki yolda sıkıştıran olunca adamın aracını ve plakasını trafiğe bildirdiğimizde hiç ilgilenmiyorlar onların yaptığı kanunları ihmal etmek değilmidir. kaç kere şikayet ettim ama hiç birine bişey yapmadılar kanunu uygulamadılar ama film takınca ozaman kanunları uygulayasıları geliyor kanı bozuk bazı namuzsuzların. |
Ya sorma dün geceden beridir bende fenayım şimdi otoparktan aldım arabayı...Cam filmi uygulamasında çok haklısın insanlar içinde bayan gördümü aval aval baka kalıyorlar ve sıkıştırmaya başlıyorlar helede direksiyon dersinde şöför bayansa vay onun haline ama gel gelelim ki cam filmi yapamıyoruz arabaya :(
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 14:09
Alicangulpinar Yazdı:
Arkalarda film olunca sorun olmuyor mu ki ? bence de ona da takılırlar. |
Benim arka sağ sol camlar filimli ona bi halt diyemiyorlar 3 ay önce o şekilde muayeneden geçmişti ;)
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 14:30
Quik_1o6 Yazdı:
metin Yazdı:
Quik_1o6 Yazdı:
orhan amma sinirlerim bozuldu ya. peki benim aracımı eşimde kullanıyor ama gören maganda ayılar sıkıştıyıor (şerefsiz adi köpekler, inşallah onlarında karısı yola çıkar) ben şimdi baş edemediğim için aracın içi gözükmesin diye film yaptırmak istiyorum ama suç. peki yolda sıkıştıran olunca adamın aracını ve plakasını trafiğe bildirdiğimizde hiç ilgilenmiyorlar onların yaptığı kanunları ihmal etmek değilmidir. kaç kere şikayet ettim ama hiç birine bişey yapmadılar kanunu uygulamadılar ama film takınca ozaman kanunları uygulayasıları geliyor kanı bozuk bazı namuzsuzların. |
Ya sorma dün geceden beridir bende fenayım şimdi otoparktan aldım arabayı...Cam filmi uygulamasında çok haklısın insanlar içinde bayan gördümü aval aval baka kalıyorlar ve sıkıştırmaya başlıyorlar helede direksiyon dersinde şöför bayansa vay onun haline ama gel gelelim ki cam filmi yapamıyoruz arabaya :( |
toplam nekadar ödedin neler yaptın da çıkardılar
|
Mesajı Yazan: okan4037
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 14:31
Yani nedenebilirki polislere kızmıyorum modifiye yasası çıkması lazım aslında.. kabununlar çok ağır
Benide trafikte biraz hız yaparken kesiciye sokarak yakalamışlardı motorize ekipler ardındanda transit ekip gelmişti.. kaçmadım suçunu billiyosun sanırm dediler bilmiyorum abi dedim
Abart egzoz (sebring komple susturucu vardı ) Sis farın açık telefonla konuşuyordun emniyet kemerin takılı değil
cezan çok fazla dedi yalvar yakar cezayı indirttirmiştim 1 gün sonra arabayı satıyordum.. Ehliyetimde yoktu askeriyede kalmıştı... tek ceza olarak 140 tl ehliyeti yanımda bulundurmamaktan yazmıştı allah razı olsun anlayışlılardı ama çok laf söylediler ki haklılardı trafiği karıştırmıştım biraz
------------- MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
Mesajı Yazan: FromHeLL54
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 14:34
öncelikle cok gecmiş olsun bildigim kadarıyla son cıkan yasalara göre gazetede okumuştum polisler uyarmadan ceza kesmıyorlarmıs eger uyarmadan ceza keserse buna itiraz hakkın varmıs ve %70 kazanma sansın varmıs demınden berı arıyorum o makaleyi bulamadım ama :/ tekrar cok gecmiş olsun :'(
|
Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 15:08
Abart egzoza bende karşıyım fakat cam filmi için 140 tl habire ceza yemektense e her an polis dur diyecek stresine girmektense 70 TL ye işletin ruhsatınıza olsun bitsin arkadaşlar.Çok çok geçmiş olsun.
------------- 2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 15:14
monur Yazdı:
Abart egzoza bende karşıyım fakat cam filmi için 140 tl habire ceza yemektense e her an polis dur diyecek stresine girmektense 70 TL ye işletin ruhsatınıza olsun bitsin arkadaşlar.Çok çok geçmiş olsun. |
Cam filmi ruhsata işletilebiliyormu.Ben yaSSak diye biliyorum eğer raporun yoksa.
------------- 2011 C4 VTRPK MCP İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR *
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 15:35
sedataksu Yazdı:
monur Yazdı:
Abart egzoza bende karşıyım fakat cam filmi için 140 tl habire ceza yemektense e her an polis dur diyecek stresine girmektense 70 TL ye işletin ruhsatınıza olsun bitsin arkadaşlar.Çok çok geçmiş olsun. |
Cam filmi ruhsata işletilebiliyormu.Ben yaSSak diye biliyorum eğer raporun yoksa. | raporun olsada fayda etmez emniyet müdürlüğünün acıklaması var gözlük kullanman gerektiği acıklaması yapılmış bos yere ümitlenmeyin oyle olmuş olsa herkez rapor alır doktordan
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 15:40
metin Yazdı:
Quik_1o6 Yazdı:
metin Yazdı:
Quik_1o6 Yazdı:
Ya sorma dün geceden beridir bende fenayım şimdi otoparktan aldım arabayı...Cam filmi uygulamasında çok haklısın insanlar içinde bayan gördümü aval aval baka kalıyorlar ve sıkıştırmaya başlıyorlar helede direksiyon dersinde şöför bayansa vay onun haline ama gel gelelim ki cam filmi yapamıyoruz arabaya :( |
toplam nekadar ödedin neler yaptın da çıkardılar
|
Şuan için
Sadece otoparka:20 TL
Ceza Kestiler:66 TL
Ek-1 Forumu:20 TL
Muayene Ücreti:125 civarlarında
Yaktığın Benzinide eklersek:20TL
Artısı olarak ben son vergiyi yatırmamıştım oda var....
Egsoz'u ise eniştem oto tamirci kendisi söküp takıcak...
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 17:18
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Önce biz kurallara uyacazğız sonra suçu onlarda arıycaz.Tamam maddi açıdan bunlar bizi zorluyor ama yasak olduğu belirtilen şeyler bunlar.Şuan banada bu yüzden ceza kesip bağlasalar bende yakınırım polisleri kötülerim hatta haddimi aşıp küfürde ederim ama nafilee.
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 17:23
Platinium Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Önce biz kurallara uyacazğız sonra suçu onlarda arıycaz.Tamam maddi açıdan bunlar bizi zorluyor ama yasak olduğu belirtilen şeyler bunlar.Şuan banada bu yüzden ceza kesip bağlasalar bende yakınırım polisleri kötülerim hatta haddimi aşıp küfürde ederim ama nafilee.
|
ibo senin araba orjin ondan böyle geniş konuşuyon :)
------------- Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…
EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
|
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 17:25
Platinium Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
| benımde anlatmaya calıstıgım sey bu adamlar kuralları uyguluyor dıye yakınıyoruz bı hastaneye gıttıgımızde adamlar ellerınden gelen herseyı yapmadıklarında mahkemeye basvurarız yada butun kanunları ezberler adamlara bagırmaya baslarız bunun kanunu bu dye ama polislerde de tam tersı kuralları uyguluyor dıye anasına sovmeye baslarız
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 17:28
Öncelikle geçmiş olsun, burda şans faktörüde yer alıyor. Yolda adam basar polis görmez ve o an başka bir yere gidiyodur cezadan yırtar, sen ise aracın park halinde durursun gözüne batar cezasını her türlü keser. Trafik kanunları gereğince yasak olan herşeyden sana keser, bizim arkadaşada park halinde kesmişler.
Burda biraz çene faktörüde devreye giriyor. Biraz daha komserim abim diyerek aracın bağlatmaya engel olsaydınız keşke. Tekrar geçmiş olsun
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 17:36
OkaN Yazdı:
Platinium Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
|
ibo senin araba orjin ondan böyle geniş konuşuyon :)
|
Ben boşuna mı takmıyorum :)) ama film olayı yapabilirim cezasına katlanıcaz artık durdururlarsa egzos olayıba gelince hava filtresi koyucam :)
------------- 306 platinium 1.6 2000 Benzin
|
Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 18:10
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Yaptığın yorum mantık çerçevesi içinde baktığında gayet doğru olması gerekende o fakat ülkemizdeki çelişki insanları budenli çileden çıkartıp polise düşman eden Araçlarımızı niye muayeneye sokuyoruz ? El cevap = tafikte kullanıma uygun olup olmadığı için yani araç trafiğe çıkabilir (bu cevap benim araç muayenesinden anladığım belki başka teknik açıklaması olabilir) Muayene istasyonundan araç hafif kusurlu çıkıyo filimli, egzoslu, yada ekstradan aydınlatmalı eniştemin muayene kağıdında fren lamblarının sayısı fazla yazıyo ama fazladan bi lamba yok hafif kusurlu geçti ama kurallara baktığında kullanılabilir diyo sonuçta imzalanıp verilen ve ticari araçlar dışında otomobillerde 2 yıl geçerliliği olan resmi bir belge fakat polislere gelince aynı durumlar "yasak, bağla, bas cezayı, rüşvet bekle, kotayı doldurmak için kıllık yapıp birinin canını yak" yasaksa muayeneden geçirme ağır kusur de düzelttir sıkıntıyı başta çöz, yasak değilse muayeneden çıkınca ertesi gün yasak olmayan birşey yüzünden ceza kesilmez yada araç bağlanmaz Herkes biliyo kırsal bölgelerde olan muayene istasyonlarındaki kontrolle merkezi yerlerde bulunan muayene istasyonlarındaki kontroller kesinlikle bir değil uzaktan yakından alakası bile yok örnek veriyim orhanlıdaki istasyondan kabak lastikle bozuk ön takımla ayarsız farlarla motordaki yağ kaçaklarıyla geçenler var o polis eğer yürekliyse çevirsin 3_4 AZM 6_7 plakalı mercedes aracı bu araç benim patronumun aracı camlar filmli vede simsiyah kendisi özel bi kuruluşun patronu ama aracının önde ve arkada polis araçlarında olan mavi kırmızı flaşörlerden var "ÇEVİREMEZ" ama o flaşöreri bi pugda yada tofaşta yakalasın iş polis kimliği kullanmaktan dava açılmaya kadar gider bırak cezayı araç bağlamayı kim ne derse desin ülkemizde çifte standart var yasaksa her yerde her kuruluşta herkese yasaktır yasak değilse buda herkes için geerlidir bu çifte standardın baş rol oyuncuları polisler sadece trafik değil genel hizmettekilerde aynı Arkadaşım sanada geçmiş olsun gerçekten üzüldüm bende böyle anlamsız bişekilde ceza yedim bağlanmadı ama aracım az çok anlıyorum seni
------------- 2004 1.4 hdi 307 xr
|
Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 01 Ekim 2011 Saat 21:46
Arkadaşları kurallar var biliyorum cam filmi egzoz yükses sesle mizik vs vs gidiliyo var oğlu var. Bu duruma hiçbir şekilde karşı değilim amma niye tek taraflı bu bana egzoz için cam filmi için kesiyosa kendi kullanmıycak. Şuanda gitsinler araştırszınlar 100 tane polisin şahsi arabasını araştırsınlar 90 tanesi usulsüzlükten sınıfta kalır. Niye polis oldukları için cevirmeye denk gelseler bile polis oldukları için sorun olmuyor. Buda çifte satandart oluyor. Memurda bişey aramayın ben böyle sistemin içine tüküreyim.
|
Mesajı Yazan: aspirinxlarge
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 00:13
Arkadaşaım geçmiş olsun. Aynı dert bendede var benim de egzost bayaa bi böğürüyo aldığımda böyle bi türlü elim değmedi bende her dakka pimpirikli gidiyorum yolda :) bu arada tek kapı 206 var bende sadece arka yan camlar film oda çok karanlık değil normal sayılır bunu görse polis bişey dermi ? Yani bu cam film olayının sınırı nedir ? neye göre az çok diyolar yoksa hep mi yasak ? Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirler mi ?
------------- Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 00:31
aspirinxlarge Yazdı:
Arkadaşaım geçmiş olsun. Aynı dert bendede var benim de egzost bayaa bi böğürüyo aldığımda böyle bi türlü elim değmedi bende her dakka pimpirikli gidiyorum yolda :) bu arada tek kapı 206 var bende sadece arka yan camlar film oda çok karanlık değil normal sayılır bunu görse polis bişey dermi ? Yani bu cam film olayının sınırı nedir ? neye göre az çok diyolar yoksa hep mi yasak ? Bu konuda bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirler mi ?
|
Muaynede fln sıkıntı olmaz da takacak polis bir yolunu bulur takar ona da. Azı çoğu yok anlayacağın. Malesef. Umarım denk gelmezsin.
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 00:50
kardesım buyuk gecmıs olsun ama park halındekı aravı baglayamaz bu adamların gunluk ceza yazma kotası var sana denk gelmıs acık konusuyorum allah belalarını versın senın benım yetımın hakkı o adılerede kalmaz bende polıslerden nefret eden bı ınsanım eskı polıslere bısey dıyemem allahı var ıyısı ıyı saygım sonsuz ama yenı polısler kendılerını bısey sanıyor adam degıller allah beterınden korusun bısa yasatmasın demekten baska caremız yok
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 00:53
cam fılmı hakkında sole bır ornek verım benım de basıma geldı 206 quık sahıbıyım aynalı amerıkan fılm var benım aracımda benıde gecenlerde cevırdı muayneden hafıf kusurlu gectı yazan kagıt ruhsatın arasında duruyo dedı ceza kesıcem dedım kesemessın neden dedı hafıf kusurlu gectı dedım kagıdı gosterdım mal gıbı kaldı dıcek sozu kalmadı adam taktımı takıyo ıste adam olsalar ınsan ların halınden anlar ama ınadına yılmıcaz devam
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 03:43
hakann83 Yazdı:
Arkadaşları kurallar var biliyorum cam filmi egzoz yükses sesle mizik vs vs gidiliyo var oğlu var. Bu duruma hiçbir şekilde karşı değilim amma niye tek taraflı bu bana egzoz için cam filmi için kesiyosa kendi kullanmıycak. Şuanda gitsinler araştırszınlar 100 tane polisin şahsi arabasını araştırsınlar 90 tanesi usulsüzlükten sınıfta kalır. Niye polis oldukları için cevirmeye denk gelseler bile polis oldukları için sorun olmuyor. Buda çifte satandart oluyor. Memurda bişey aramayın ben böyle sistemin içine tüküreyim. |
malesef bu çifte standartı hep yaşıyoruz ve yaşıcazda sana katılıyorum...
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 03:44
Erbin Yazdı:
Öncelikle geçmiş olsun, burda şans faktörüde yer alıyor. Yolda adam basar polis görmez ve o an başka bir yere gidiyodur cezadan yırtar, sen ise aracın park halinde durursun gözüne batar cezasını her türlü keser. Trafik kanunları gereğince yasak olan herşeyden sana keser, bizim arkadaşada park halinde kesmişler.
Burda biraz çene faktörüde devreye giriyor. Biraz daha komserim abim diyerek aracın bağlatmaya engel olsaydınız keşke. Tekrar geçmiş olsun
|
Yok valahi bir dünya dil döktük bağlıcam diyor başka bişi demiyor adi herifler
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 03:48
Tekrardan herkese teşekkür ederim inşallah sizlerin başına gelmez can sıkıcı bir olay öle işte siz siz olun egsozdan uzak durun filte ile devam edin cam filmi önlerden sökün tesisatla seviyeli devam artık üzülemiyorum başımda bir dünya dert var bide buna kafa yorarsam sıyırırım...Saygılar arkadaşlar inşallah en kısa zamanda sizlerlede tanışmak kısmet olur...
|
Mesajı Yazan: 911
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 09:09
gecmiş olsun arkadslar. bunun bi cözümü yokmudur toplanıp biyerlere yazı faln yazssak.mersedes bmw passatda varda bizlerde neden yasak onlar rahat geciyor polislerden 106 tarzı araclar neden gecemiyor fikri olan varsa ben varım.. saygılar.. 34 VeT 46+106
|
Mesajı Yazan: tarkankarabas
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 12:16
2005 yılından beridir kendi aracım var ancak hiç cam filminden ya da egzosdan arabamı bağlatmadım. çünkü bunların aslında yasak olduğunu biliyorum ve taktırmıyorum :)) size de geçmiş olsun .
------------- 2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı atiker fast lpg
|
Mesajı Yazan: mercanbikir
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 14:30
Kardeş geçmiş olsun öncelikle;
Bence en kısa sürede mahkemeye itiraz et, kaldı ki egzoz dan dolayı araç mı bağlanırmış yeni duydum daha, benzin istasyonunda demişsin tanıdıksa söyle kamera kaytılarını iste bence mahkemeye bildir kamera işini yoksa sana vermezler, park halinde ki aracında bağlanması bir acayip zaten,
------------- 2002 307 XT PREMİUM - TİPTRONİK - BENZİN- 118.000 KM
|
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 14:39
Abart egsozu olan araba her zaman bağlanabilir....İtiraz etsemde birşey olcagını sanmıyorum adam dicek egsoz yasak sende egsoz var ve onun cezası bağlanmaktır felan deyip tutturcaklar....
|
|