![]() |
|
lpg taktırıyorum bilmem doğrumu yapıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | ||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkür ederim.evt bazı arkadaşların dediği gibi araç 1000 devir altına düşünce benzin yakıyor dediler.demek ki devir düşünce lpg den çıkıyor benzinden yakıyor.ilginç !
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bende 206 feline kullanıyorum lovato marka sıralı sistem taktıdım 5 aydır kullanıyorum çok memnunum.
araca lpg yi takdırdım taktıralı ruhsata işletmemiştim gittim dün sızdırmazlıgıydı muayenesiydi onlarla ugraştım şimdi kafam rahat çok memnunum...
|
||
![]() |
||
çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2011 Konum: Kdz Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
|
|
||
206 feline (2006) 1.4 otomatik+Atiker Safe Fast
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |