|
P.T'ye Geliş Hikayeniz !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 11> |
Yazar | |
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnde trafikte seyir esnasında arkamdan gelip önüme geçmesi bir olan,yanlaya yanlaya uzayan bi 106 nın arka camındaki sticker gördüm ve geldim :)
|
|
A3
|
|
Muratas
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar
Benim haberim bile yoktu böyle bir site olduğundan 3 yıldır Peugeot a biniyorum Hart top ararken bu site karşıma çıktı bende üye olayım dedim benim hikayem böyle biraz geç kaldım bu siteye üye olmaya kusura bakmayın.birde dün gece aracımı sattım
|
|
Ragnarok
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben internette gezinirken buldum. Aracımın torpido gözünde ışık yoktu. Nedense hiç merak etmemistim. Satmaya karar verdigimde bari taktırıp satayım eksik olmasın araçta dedim. Arastırırken bu forumu buldum ve normalde olmadıgını ögrenince yaşadıgım dumuru anlatamam. (O güne kadar kullandıgım aracların hepsinde vardı)
Düzenleyen Ragnarok - 23 Ekim 2009 Saat 09:41 |
|
Buğra
|
|
rocco86
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir arkadaşımın g.puntosu var ve keyifli bir forum siteleri, tüm site ramazanda bi akşam iftar yemeği organizasyonu yaptılar ve yemeğe bende davetliydim. organizasyon süperdi katılım mükemmeldi 30tane g.punto vardı yemekte kendi kendime dedimki g.puntocuların bi forumu varsa bizimde kesin vardır dedim eve gelince biraz araştırdım ve peugeotturkey forumunu buldum biraz inceledim ve hoşuma gitti sonra üye oldum iyikide olmuşum keyifli bir ortam
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ßende www.google.com.tr peugeot forum yazdım 2.site burası çıktı üye oldum direk ßurdaim |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
alpayarzu
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok basit diğer üye olduğum forum baktım tatmin etmiyor google a peugeot forum yazdım burayı gördüm.Hoşuma gitti artık burdayım :)
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
Doktor
2. Vites DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir çok arabayı tanırdım ama Pug'lar hakkında 106 GTİ hayranlığım dışında hiç bilgim yoktu. Kısmet olup da bir 307 aldım, sonra nette Pug siteleri aramaya başladım. İstanbulda gezerken başka bir pug tuning stickeri görmüştüm, ordan başladım ama ortamı sarmadı beni. Google'a "peugeot turkey" yazınca PT çıktı karşıma, o gün bugündur, hatta aracımı satmış olduğum halde her fırsatta burdayım...
Burada arkadaşlık olsun, bilgi olsun çok şey var, hatta servisten beklediğim her şey...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
firat.pj34
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı firat.pj34
|
googleye peugeot forum yazınca çıktı kaçırmadım çok mutluyum pugcu kardeşlerimi görünce
|
|
Celalettin
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
|
Aracımı 2 ay önce aldım.Bilgi edinmek isterken birkaç siteye takıldım.Ama hiçbirinin ciddi olmadığını gördüm.Konular ortada kalmış,seviye düşmüş velhasıl bana göre değildi hiçbiri.Sonra sitemize tesadüfen girdim ve inceledim.Tutarlı,ciddi ve en önemlisi saygı ve sevgiyi gördüm sitede.Üye oldum ve hoşgeldiniz mesajları gelmeye başladıve bu durum çok hoşuma gitti.Yöneticilerin uzmanların ve teknik servisin samimi ve sıcak yaklaşımları bağımlı kıldı beni bu siteye.Sabah dershaneye gelir gelmez ilk işim siteye girmek oluyor ve hep online kalıyorum.Sizlerle olmak güzel be sevgili forum üyeleri.
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçerken uğradım :)
bidaha da çıkamadım :)
|
|
A3
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende google dan buldum peugeot forumlarına bakarken öbür sitelerede baktım hiç hoşuma gitmedi bu forumu şöyle bi inceledim dostluk saygı ön planda hemen üye oldum iyikide olmuşum
|
|
coyote26
2. Vites 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
internette gezerken buldum daha once bu sıtenın varlığından haberım vardı ama bu gune nasıpmiş....sevdım ama bu sıteyı :)
|
|
Magina
1. Vites 02 - Mayıs - 1991 Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haşim abi sayesinde geldim saolsun :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haşım abı her yerde :D
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
UP...
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
LUCKYBEN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 mi aldıkdan sonra peugeot hakında biraz bilgim olsun istedim arama motorlarında aradım buldum dedim tamam bilgiyi aldım lazım olursa girerim son bi baktım ortam güzel hemen sticker istedim sagolsun emin kardeşim hemen cevap verdi ertsi gün buluştuk elden aldım .çok fazla mesaj yazamasamda mümkün oldugunca site içersindeyim . bundan sonra kolay kurtuluş yok benden :) |
|
|
|
kitay
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaklaşık 7 ay önce 206 aldım araç hakında bilgim yoktu ayrıca bu araç benim ılk arabam dı nette gezinirken bu siteye ulaştım ama iykide ulaşmısım çok yararlı içerikli bir site inasanlar bir birine yardımcı olup dostluklar artıyo
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaw çok garip ama benim kız arkadaşım buldu siteyi
jant arıyordum ben yokken aramış yardımcı olmak için dedi buraya bak. Bi baktım hergün bakıyorum artık hem işte hem evde Daha önce C4 vardı bende ordada üyeydim ama 3 gün sonra cevap geliyodu. Burası bomba bomba. Emeğinize sağlık. |
|
FIRAT.75
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AHAHAHA |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |