|
|
206 hararet problemi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 23456> |
| Yazar | |
delice48
1. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 14:05 |
|
selam madara; şimdi test sürüşünden geliyorum sonuç mükemmel, hararet 90 95 e geliyor kaliyor STOP lambasi yanmiyor, yapacağin tek şey elektrikçinle görüşüp şase kablosunu kontrol etmesini gerekirse değişmesini söylemen, seninde hayırlı haberlerini bekliyorum
iyi forumlar.
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886
2. Vites
01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 14:19 |
|
geçmiş olsun sorunun çözüldügüne sevindim
|
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 14:27 |
Su asagidaki linkte yazdigim sase kablosunda mi problem varmis? Eger oyle ise bildigim kadari ile diger gostergelerin de bundan az cok etkileniyor olmasi gerekirdi. Birsey daha ogrenmis olduk. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22213&PID=354137&title=hararet-ibresi#354137 |
|
![]() |
|
madara
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Mart 2012 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 14:32 |
|
delice senin adına sevindim, umarım bi daha aynı sorunu yapmaz, bende en kısa zamanda deniyeceğim ve umarım düzelir, g. olsun diyorum.
|
|
|
SeNi üZeN KRaL oLSa BiLe SiLeCeKSiN Ki, BiLSiNLeR KRaLıNı SiLeN SoYTaRıSıYLa uĞRaŞMaZ...
|
|
![]() |
|
madara
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 14:34 |
|
delice şunuda sorayım? ibre 90-95 e gelince fan açıyormu? yani fan açtığından mı 90-95 lerde kalıyor?
|
|
|
SeNi üZeN KRaL oLSa BiLe SiLeCeKSiN Ki, BiLSiNLeR KRaLıNı SiLeN SoYTaRıSıYLa uĞRaŞMaZ...
|
|
![]() |
|
delice48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 14:54 |
|
madara 95 lerde fan açıyor galiba durunca farkettim düşük devirde çalışıyor 95 i geçmiyor ama yani fanın çalışma dereci 92 95 arası.. sorun varken fan son surat çalışıyordu 95 i geçince hararet ibresi sona dayaniyordu içerden rahatlıkla fanin çalışma sesini duyabiliyordun, senin sorununla benim sorunum aynı kardeş seninkiside %99 şase kablosu başka yerlerini kurcalatma arabanın şimdiden geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
delice48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2012 Saat 15:03 |
|
evet koliva yazdiğin yerdeki şase kablosundan olmasi gerekli, elektrikçiye gittiğimde bahsettiğin bölgeye mudahale etti, şase kablosu gevşemiş dedi..
geçmiş olsun diyenlere ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum, herkese kazasız belasız sürüşler diyorum.. teşekkürler peugeotturkey ailesi.
|
|
![]() |
|
delice48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2012 Saat 19:59 |
|
madara denedinmi sorunun çözüldümü?
|
|
![]() |
|
madara
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 12:22 |
|
kardeş elektrikçideyim onun pc den yazıtorum. elinde bi iki araba var bitsin öle bakacaz. sen tam olarak ne yaptığını acık acık yazabilirmisin kardeş?
|
|
|
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 12:26 |
Sanzimana baglanan kalin siyah bir sase kablosu var. Saniyorum onda bir problem vardi. Ustten asagiya sanzimana dogru baktiginizda gorebiliyor olmaniz gerekli bu kabloyu. |
|
![]() |
|
delice48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 12:29 |
|
evet o kabloda oksitlenme kırılma varmı kontrol edin yada değiştirin, sonrada sonucu buraya yazarsın kardesim
|
|
![]() |
|
madara
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 13:07 |
|
evet dediğiniz kalın siyah kabloyu çıkardık oksitlenmevardı şimdi yenisini alacaz onu takacak umarım ondan yapıyordur. bu kablonun bir ucu aküye baglanıyordiğer onun haricinde 2 uç daha var kablo bu sanırımç
|
|
|
|
|
![]() |
|
delice48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 13:11 |
|
evet o kablo doğru
|
|
![]() |
|
data123
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 14:03 |
|
ayni sorun bende de var ben de o kabloya baktiracagim, bakalim duzelecek mi.
|
|
|
307 1,6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
delice48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 16:24 |
|
insallah düzelir.. böyle bir arızayı giderdiğim ve diğer arkadasların sorunlarına ışık tuttuğum için çok mutluyum:)
|
|
![]() |
|
data123
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 20:44 |
|
bugun gittim ustaya sorunu anlattim biraz dinledi sonra hava yapmis dedi havasini aldi. sorun kalmadi.
ben fanin actigini hic duymamistim ses olarak, aractan inence de gormuyordum calistigini, on tarafa egiliyordum bakiyorum, bu sorun sanirim hava yaptigi icin oluyordu. bu yuzden klimayi aciyordum, klimayi acinca arabada sorun yok. ama bu seferde arac sicakligi cok dusuyor. 70 in bir ustundeki cizgide sabitliyor. tam 90 a gelmiyor. usta fan resistanslarina bakmak lazim dedi. neyse suanda bende de sorun gorunmuyor. diger arkadaslar da insallah hallederler sorunlari. bu arada pazartesi benim araba buyuk bakima giriyor. debriyaj, volant, triger, tum filtreler, ve yag degisecek. Bakalim nasil bir araba cikacak cok merak ediyorum. En cok debriyajin yumusacagina seviniyorum )) bu hali cok kotu, sol ayagim kas yapti.
|
|
|
307 1,6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 20:51 |
70'in bir uzerindeki dediginiz cizgi saniyorum 80 oluyor. Benimki de ayni yerde duruyor. Demek oluyor ki termostatiniz o derecelik bir termostat ve duzgun calisiyor. Eger o noktadan asagiya duser ise o zaman problem var ki muhtemelen arac bir kez isindiktan sonra hic dusmuyordur. |
|
![]() |
|
data123
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 21:01 |
|
evet koliva haklisin, tam 80 e gelince calisiyor ve 3,5 derece indirince sicakligi duruyordu, ama bu klima faniydi, normal fan da daha farkli heralde durum, birazcik daha yukarida sogutmaya basliyor. ama yine 90 i gormedi sicaklik.
|
|
|
307 1,6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
koliva
YÖNETİCİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 23:29 |
Gorse de problem yok. Ne zaman ki ikinci kademe fan acar ve buna ragmen sicaklikta dusme gerceklesmezse problem vardir. |
|
![]() |
|
madara
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2012 Saat 23:54 |
|
yav arkadaşlar ben bişey anlamadım bu arabadan. araca yapılmadık şey kalmadı yine olmadı yine olmadı,
delice şase kablosu oksiklenmişti, yenisini aldım kablo ve şu şase demirleri felan onların hepsini yeni aldım yine olmadı, senin sorunla benim sorun aynıydı niye olmadı anlamadım, kafayı yiyecem bu ne biçim bi arabadır. berbat bi durum bu
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 23456> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||