|
ne yaptıysam araç halen sağa çekiyor ?? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gayserili misin Ben de Gayseriliyim yaz tatillerini orada geçiriyorum.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle teşkkür ederim arkadaşlar bilgiler için . sol kolum daha ağır hani saat felan var orada ağırllık yapabilir :) dostlar şakası bir tarafa usta olan usta lazım ki derdini bir kaç yere bakınca anlasın
aks sağlam diyoruz sebebi gaza basınca yda çekince araçta çekme yok düşük hızda ikinci viteste bile giderken bırak direksiyonu sağa kaçıyor araç amortsör ön takoz ve bilyeleri tutan ğst somunları gevşetince araç biraz daha az çekme yapıyor usta önce amortsör bilye ve takozları değiştirdi iki parça işç.dahil 150 tl sağ ve sol takım daha sonra bu parçaların üstte tutan somunu gevşetince çekmenin azaldığını farkettik şimdi tam sıkılı değil gevşek hafiften ses yaparsa sıkıarzı dedik öle kaldı bayrama kütahyaya gideceğim dönüşte artık araştırmaya devam...
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir şey daha var yolların çoğu sağa eğimlidir yağmur suyunun drenajı için buda azda olsa sağa çekme yapabilir çok rahatsız edici seviyelerde değilse normal olabilir yani başka bir aracı kullanıp deneyin o çekecekmi sağa :)
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
günde 3 araba sürüyorum benimki dahil değişik megane -focus - 307 focus ayrı bir güzel zaten ama megane bizim araba ile kıyaslanamaz derecede bir araç bence ama o dümdüz gidiyor :)
|
|
|
|
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
arkadaşlar işaselerde temiz çıktı valla araçtan soğudum bulamadık neden sağa çekme yaptığını tavsiye edeceğiniz bir usta varsa uzman pejocu ona göstereceğim artık
|
|
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Kardeş bu araba sağcı bi kişiliğe sahip herhalde Halen düzelmediğine üzüldüm , arabanın şaselerde temizse neden yaparki
|
|
halowman
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2011 Konum: ????? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede aynı sotun var sağa çekiyodu rot balansdan geçti gene düzelmedi tekrar götürdüm rotcu tekerleri cantıyla birlikde yer değiştir dedi bende yaptırdım şuanda ters tarafa çekiyor ya cant yada teker daha baktırmadım...
Bence bide yer değiştirmeyi dene soru işareti kalmaz
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
sol ön tekeriniz sağ ön tekerinizden geride olabilir sert kasisler yad sol önden yapılan bir kaza buna neden olabiliyor. aynı şekilde arka tekerlerinde birbirlerine göre mesafelerini kontrol edin.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |