![]() |
|
106 Quick problemlerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet. önce bir selamınızı alalım. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&FID=22&PR=3&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz
once kendını tanıtırsan daha cook yardım gelebılır |
|
![]() |
|
fatih2263 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih2263
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar 106 Quiksilver'ımda yaşadığım ve çözemediğim bazı sıkıntıları yazıyorum. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim.
130.000 de 2001 model 106 Quiksilver aracım var. Aracı 121.000 de aldım. Triger, tüm kulaklar, baskı balata, yağ, filtreler aklınıza ne geliyorsa alır almaz değiştirdim. 124.000 de BRC tüp taktım. 1. problemim; Araç 5-6 saatten fazla yattığı zaman ilk çalıştırmada araba çalışıyor ve hemen stop ediyor. çoğunlukla 5. veya 6. denemelerimde çalışıyor ve çalıştığında 15-20 sn. kadar araba titreyerek çalışıyor. Sonra normale dönüyor ve ilk kalkışlarda gaz yememe gibi problemler yapıyor. Aynı gaz yememeyi çalıştırırken gaza yüklenince de yapıyor. Gaza basınca sanki gazı kesiyormuşsunuz gibi oluyor. Motor ısındıktan sonrada aniden gaza yüklenirsem önce gaz kesiyor sonra tepki veriyor. 2. problem; baskı balatayı değiştirdiğimden beri debriyaja basmazken çık çık çık şeklinde bir sürtme sesi geliyor, debriyaja basınca kesiyor. Bu ses bazen çok artıyor bazen az aluyor. 3. problemimde; genellikle arabayı yeni çalıştırıp hareket halindeyken bir ışığa yaklaşırken debriyaja bastığımda devir önce aniden düşüyor ve sonra stop ediyor. Engin bilgilerinize dayanarak cevaplarınız bekliyorum... Saygılarımla, Düzenleyen H-a-d-i - 27 Mayıs 2010 Saat 21:59 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |