![]() |
|
206 hararet sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
asi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fan 107 açıyor. klima açıkken durur vaziyette 90 geçmiyor. ama durur vaziyette klimayı kapatınca kırmızıya tam yanaşıyor.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Selamlar 2001 - 306 sedan kullanıcısıyım bendede düşük viteste ve rolantide hararet yükseliyor stop lambası yanıyor sonra fan çalışıyor hararet tahmini 3 derece düşüyor fan duruyor hiç karışmasam dakkada bir aynı şeyi tekrarlıyor stop yanmasına ramen su kaynamıyor?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatacağım. aracım 206 -2001 model 16.cc aracım harereti 105 te açıyordu tamirciler çare bulamadı - bazılarıda bunun standartı bu dediler. en sonunda buldum çözümünü- 2 tane fanın önünde fan rolesi var yeşil renkli. aldım ve roleleri çıkarıp baktık elektrikciyle rolelerin 1 . kademesinde açması gereken işlevini yitirmiş. 1kademede açmayınca doğal olarak 2 kademede yani 105 te açıyor. 2sinide değiştim artık 90 da açıyor. eğer değiştiğinizdede açmıyorsa hemen onun altında fan resistandı var onuda DEĞİŞİN KESİN ÇÖZÜM ROLELERİN TEKİ 10 TL rezisten da 35 tl sorunu çözüyor sagılar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |