![]() |
|
307 Lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
brc-teleflex-prince
![]() |
||
![]() |
||
can32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tartışmasız prins olmadı teleflex öneririm. lpg montajı yapan peugeot yetkili servisleride bu iki markayı öneriyor.
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
ben piyasanın en iyisini taktırdım (prins) ilk gün sorun oldu(2kez stop etti) bügün gittim bi ayar yaptılar çok memnunum ancak lpg ci tanıdıkdı bu araçlara ya brc ya prins takılır dedi yani verimli olması konusunda
|
||
![]() |
||
fiddle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
bende tartarini var hiçbir sorun yaşamadım..tavsiye ederim..
|
||
![]() |
||
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
|
Lpg li araçlardaki performans kaybı tamamiyle gaz ayarı ve düşük kaliteli gaz kullanımıyla ilişkili bir durum.3yıl kadar lpgli araç kullandığım için biliyorum.Eğer biraz daha tasarruf deyip gaz musluğunu kıstırırsanız araç zorlanıyor.Ama marka ve servis hizmeti gerçekten çok önemli lpg kullanımında.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Marka önemli bir ayrıntı... Randıram alınamıyorsa bundandır.. Atiker takarsan taktığına pişman olursun... Bendede milano takılı ve takıcak olan arkadaşlara bu markayı tavsiye ederim...
Benzin ibresinin düşmesinin sebebi; kilometre sayacının lastiğe bağlı olmasından böyle oluncada sen kilometre yapınca otomatik olarak benzin ibresini düşürüyor... Aslında benzin değil lpg eksiliyor.. Bu sayacı lastiğe değilde depoya koymalılardı.... Motor ikaz lambasının yanmasının sebebi ise; enjeksiyonlar benzin bekliyor benzinde çalışması için yapıldıklarından, enjeksiyona gaz yani lpg gelince arabada sorun olduğunu varsayıp motor ikaz lambasını yakıyor.. .Önemli bir ayrıntı değil aracın bakımını aksatmadığın sürece... Ve kesinlikle ne hızından nede yokuşlarda çekmeme gibi bir sorundan şikayet oldu... Benim bir kere başıma geldi ankaraya giderken bununda sebebi de aldığım dandik gazdanmış... Yani her marka gaz iyi değil bunu söyliyeyim... Opet'in bu katkılı gazından önceki gazi daha güzel performans veriyordu.... Moi de ii gibi ama buda sadece şehirler arası yolarda var sanırım... Tr de yaşıyorsan lpg şart gerçi 2 lira oldu bununda litresi... zaten bu 2 tl nin 1.60 vergi 0.40 kuruşuda gaz... böyle vergi olduğu sürece ya lpg yada dizel.... |
||
![]() |
||
ilterunsal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilterunsal
|
ben landi renzo taktırdım çok memnunum tavsiye ederim...düzgün bir yere taktırıp düzgün bir ayarla süper oluyor
|
||
![]() |
||
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
lovatonun hiç bir arabada sorun çıkardığını duymadım zaten..abimde astra cd de takılı fena memnun..bende brc taktırmayı düşünüorum.servis onu öneriyo.
|
||
307'm benim
|
||
![]() |
||
tolllgapolllat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolllgapolllat
|
bende lovato marka lpg var şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım çokta memnunum tavsiye ederim..
|
||
06TP377
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
Satın dizel alın kardeşim :)
en kötüsü bir iki kuruş fazla yakar lpg den ama ne dert var ne tasa
az yakar çok kaçar HDI :)
|
||
A3
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
benzine gelen son zamdan sonra lpg taktırtmak şart oldu artık
|
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
![]() ![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
bencede benzine dayalı ölçüm yapar lpg yi nerden ölçsün ki?...
|
||
|
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Bence sadece benzine göre hesap yapar yol bilgisayarı. Lpg'yi hesaplayacagını sanmıyorum.
|
||
Buğra
|
||
![]() |
||
|
rafık yogun degıldı de bayram trafıgı bıraz yogundu sanırım :D tesekkur ederım fıkrnız ıcın,yol bılgısayarındakı gosterge hakkında fıkır belıtrecek olan var mı arkadaslar, toplam kat edılebılır mesafe,sadece benzıne dayalı mıdır? lpg+benzin midir? aynı sey ortalama yakıt ıcın de gecer lı,lpg ıle yol kat ederken ortalama sarfıyat lpg ye göre fıkır verebılır mı?
|
||
![]() |
||
|
307 yi bilemiyorum ama ben 206 ıma taktrmak istemiştim bi ara çok sorun yaşarsın dediler. peugeot yapısı geregi lpg yi kabullenmeyen bi araba. ama en iyi randuman alacagın lpg kiti prins dediler. ki prins in üzerine lpg kiti yok şu an zaten
|
||
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
bence 0,20 TL gayet güzel yakıt. şu hava şartlarında, hele de yoğun trafik olan bi şehirdeyseniz bence normal. |
||
![]() |
||
|
Arkadaslar merhabalar,aranıza yenı aldıgım 307 sayesınde katılmış bulunuyorum.307 yı almadan once bayagı bır arastırdım ve bu sıtede yazılanlar almam konusunda yol gösterdı herkese tesekkur ederım.
Birkaç sorum olcak,sıkıntım malum yakıt problemı ıle ılgılı ama; arac 2002 model xt bva 1600 motor 110 beygir tüp var aracta ve 30tl lık gazla 150 km sehır ıcı anca yapalımdım km de 200 bin yakması cok mu dersınız? 1.830tl den almıstım gazı,tecrubelerınızle yardımcı olursanız sevınırım.
diğer sorum yol bılgısayarındakı depodakı yakıtla toplam kat edılebılır mesafe sadece menzıne mı aıttır? yoksa gaz+benzın gibisinden bir hesaplama yapabılıyor mu yol bılgısayarı?
şimdiden tesekkur edıyorum.görusmek uzere Düzenleyen ultrAs - 02 Aralık 2009 Saat 10:20 |
||
![]() |
||
Ragnarok ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Arkadaslar benim aracımda (Peugeot 206XS) romano marka lpg kit mevcut. Haklısınız aracın performansında 5 beygirlik bir kayıp yaratıyor. İlk kullanmaya basladıgımda motor ısıgı yakıyordu durup dururken. Ama aracı performans icin zorlamazsanız motor ısıgını kesinlikle yakmıyor. Yani aracı 4000 devirin üzerine cıkarmayın. Ben aracımı sürekli sakin ve 3000 devirde kullanıyourm. LPG, motoru zorladıgınızda benzine oranla daha fazla ısı yayıyor. Bu da motor ışıgının yanmasını saglıyor. İlk motor ışıgını yaktıgında kaputun altı cehennem gibi sıcaktı. O günden sonra hicbir problem yasamadım. Bakımlarını düzenli yaptırıyorum ve su ana kadar hicbir sorun yasamadım.
Yalnız ben uzun yolda 60tl ile 400 km yol yapabildim. 90-120km arasında hızım degiserek. Bu da 15 kurus eder. 12 kurus yakan arkadasları da ayrıca tebrik ederim. LPG nin bence kötü yanı motor calısırken (arac durmus haldeyken) normal benzinli araclara göre biraz daha fazla sarsıntı yapıyor. Onun haricinde ben lpgden memnunum. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |