![]() |
|
Ford Focus'u 106 ile takas yapmak. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Evlenmeden önce hiçbir sorun yoktu arabaya rahatça biniyordum. Fakat evlendikten sonra kynvalide-peder , akrabalar bindiğinde her inip bindiklerinde sıkıntı oluyor, gecen4 kisi ev bakmaya gittik haliyle sürekli in bin arabaya çok büyük sıkıntısı oldu. Kendi annem babam/akrabalar bindiğinde bile tepki oluyor. Ufak ve tek kapı olunca herkez tepki yediriyor. Çünkü alışkanlık var insanlarda anlamıyorlar. Evin Dublex olması gibi bişey bu her WC giderken merdiven yukarı çıkmak gibi bişey. Yere çok yakın bavul koyamıyoruz, Yok araba çok ötüyo başımız ağrıdı oğlum. VS VS Tepkiler tepkiler.. |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BUDA VAR .. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-blue-explosion-144994012/detay BUDA VAR... UCUZUDA VAR... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
böyleleri öylesine koymuş ilanı diye düşünüyorum gti için 16-17-18bin tl de az degil yani gayet yerinde degil mi ?
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bence şimdilik hiç maceraya atılma elinde temiz masrafsız bir aracın varsa öğrencilik hayatını onunla geçir, nasıl olsa geleceğin parlak, uzman olduğunda hele birde iyi bir cerrah olursan 1 aylık maaşınla 2 tane 106 quic yada gti hangisini istersen onu alırsın.(Eşim özel bir hastanede muhasebe sorumlusu ve doktor hakedişlerini hesaplıyor, aylığı 60 bini bulan beyin cerrahları, 40 bini bulan ortapedi uzmanları, 25 bini bulan genel cerrahlar var, en az alan çocukçular ve dahiliye uzmanlarının fixleri 12-13 bin lira)
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Serkan abinin sözünü daima dinlemişimdir ben bu fikir sayesinde şuanda kendimi 106 aşkımdan öte atıyorumki haklı kesinlikle birgün kendi paramı kazanırsam istedigim arabaya binicem şuanda babam neyi isterse ona biniyorum mecburen :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BENDE 106 İLE RACİNG MOTOR TAKASINA GİRİYORUM ... ACABA HATAMI YAPIYORUM ?? |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam açıkçası ben olsam yapmazdım 106 ile konforumdan yakıtımdan olucam ne gerek var öğrenci adamsın sonuçta araba haftada 2-3 yatıyordur sadece ve aracın çok diri senin bence hiç gerek yok böyle düşüncelere heyecanlara :) arada bana gelir sana geldiği gibi satıyım xs'imi alıyım bi 206-307 cc diyorum ama şu an için gerek olmadığını görebiliyorum daha sonra. Serkan abinin dediği doğru senin yerinde olsam şu an hiç bulaşmam ve uzman olduktan sonra hobi araba olarak uğraşırdım :) (haklısın herkesin içinde uktedir 106 ama temizine günümüzde dünya kadar para istiyorlar ki üste alacağın 3-5 lira için değmez bence)
|
|||
hayat direnmektir
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
discovery channel da tamir tadilat programı var orada eski arabaları ilanlardan satın alıp eksiklerini giderip ilan koyup tekrar satıyorlar ya az bisey kar oluyor ya da kafa kafaya satıyorlar. hep aklımdadır bir gün 2. arac olarak temiz bir 106 alıp kenara koymak. arasıra ilgilenmek cilalamak, zevkine güzel haftasonları binmek. bundan 30 sene sonra garajımda temiz bir 106 durdugunu dusunemiyorum
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |