Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ford Focus'u 106 ile takas yapmak.

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32910
Tarih: 05 Nisan 2025 Saat 01:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ford Focus'u 106 ile takas yapmak.
Mesajı Yazan: dRhkn
Konu: Ford Focus'u 106 ile takas yapmak.
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 16:15
Arkadaşlar hiç bir problemi olmayan 2005 model sadece tamponları boyalı olan değişensiz, 110.000kmde, sorunsuz atiker lpgli, içi dışı tertemiz olan sadece ufak tefek şerefsizlerin yapmış olduğu çizikleri olan Ford Focus'umu satıp 106 quik almayı düşünüyorum. Çok mu fantezi dünyasında yaşıyorum, yanlış mı yapıyorum. Bunu düşünüp duruyorum. 23 yaşındayım öğrenciyim daha 4 yıl okuyacağım. Tıp fakültesindeyim. Bir gün 106 sahibi olmalıyım bunu çok istiyorum. 

Aracımın konusu:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30419&title=hayalet" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30419&title=hayalet

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 16:34
Kardesim gercekten temiz bir 106 alırsan hayal dünyası degil, alabilirsin. 106 dedigin arac efsanedir sonuc olarak ve ögrenci ortamında altındaki aractan daha cok dikkat cekecektir. Temiz bir 106 alırsan hem cebine biraz para da kalmıs olur, aracını kendince güclendirirsin.

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 16:48
Orjinalini yazan: dogancanguden dogancanguden Yazdı:

Kardesim gercekten temiz bir 106 alırsan hayal dünyası degil, alabilirsin. 106 dedigin arac efsanedir sonuc olarak ve ögrenci ortamında altındaki aractan daha cok dikkat cekecektir. Temiz bir 106 alırsan hem cebine biraz para da kalmıs olur, aracını kendince güclendirirsin.

aynen, ama bir araba alıp yolda kalmak istemiyorum sadece Smile

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 16:57
Temiz olursa neden kalasın kardesim. Düsük kilometreli olacak bir de bayandan falan olsa iyi olur. Gencten alınınca genelde hem redline kullanılmıs oluyor. :)

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 16:59
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-quick-149563465/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-quick-149563465/detay

Gibi, mesela :)

Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:03
iyi baktırıp güzel bir 106 alınabilir ancak focus ile aynı olmayacagını kesinlikle unutma :)

-------------
Zalım Quik Oyun Bozan ...

Mesajı Yazan: kivanc
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:09
Benim fikrim içinden geldiği gibi davran. Uyum sağlayamazsan 106 ya satar tekrar focus alırsın. O kadar zor değil geri dönmek. keyfine bak fazla düşünme derim .)

-------------
308 1.6hdi auto6r İst/Zong

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:10
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

iyi baktırıp güzel bir 106 alınabilir ancak focus ile aynı olmayacagını kesinlikle unutma :)
+1 kesinlikle katılıyorum.
ama 106 da ne bileyim benimde içimde kalan bir araba. istiyorsan al bence. o değil en sonunda bana arabayı sattırıp 106 aldırcanız. Big smile

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:13
benim gibi düşünen çok insan var forumda buna eminim zaten ben de Big smile

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:15
hiç alamasam 106. mezun olup doktor oldugumda kesinlikle bi 106 projesi ile karşınıza çıkıcam Big smile

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:16
Ben 7 yıl 206 ya bindim 6 aydırda 308 kullanıyorum. Ama bi gün 106 elimden geçecek inş :)

-------------

Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:27

106 CANDIR GERİSİ HEYECANDIRR...

FOCUSTAN SONRA QUIKE SENİ AÇMAZ HABERİN OLSUN ..

SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA NİHAYETİNDE 1.4 YA GTI BAK YADA XS DERİM SANA ...

İLK ÖNCE NE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜN DONANIM MI ( QUIKE GTI İLE AYNI DONANIMA VE MAKYAJLI TAMPONLARA SAHİP )

GÜÇMÜ ( GTI VE XS AYNI CC 1.6 )

HAA DERSEN BANA HIZ ÖNEMLİ DEĞİL SAĞDAN GİDERİM TIN TIM ŞEKİL YAPARIM TABİKİ QUIKE..

AMA YOK BANA KAFA TUTANLARI EZERİM ( HONDACILAR ) GTI BÜTÇEN YOKSADA XS ..

SEN BENİM ARABAYI BİLİYORSUN YAKINDAN GÖRDÜN Kİ ONDAN SONRA NELER NELER YAPTIM ÇOKTA MEMNUNUM CADDEYE ÇIKTIM MI AFFETMEM...

BENDE Kİ KAZASIZ DEĞİŞENSİZ SIFIR BOYA BÖYLESİNİ BULDUN MU SAKIN KAÇIRMA ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:28
Orjinalini yazan: dRhkn dRhkn Yazdı:

Arkadaşlar hiç bir problemi olmayan 2005 model sadece tamponları boyalı olan değişensiz, 110.000kmde, sorunsuz atiker lpgli, içi dışı tertemiz olan sadece ufak tefek şerefsizlerin yapmış olduğu çizikleri olan Ford Focus'umu satıp 106 quik almayı düşünüyorum. Çok mu fantezi dünyasında yaşıyorum, yanlış mı yapıyorum. Bunu düşünüp duruyorum. 23 yaşındayım öğrenciyim daha 4 yıl okuyacağım. Tıp fakültesindeyim. Bir gün 106 sahibi olmalıyım bunu çok istiyorum. 

Aracımın konusu:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30419&title=hayalet" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30419&title=hayalet

problemi yoksa mantıksız konfor farkı sınıf farkı vs. hiç boşuna kafanı bulandırma focus'la devam.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:47
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

Aracımın konusu:

problemi yoksa mantıksız konfor farkı sınıf farkı vs. hiç boşuna kafanı bulandırma focus'la devam.

hiç bir problemi yok. zaten biraz böyle düşünmesem 40 kere değiştirirdim şimdiye kadar. ama aklım kalıyor yine de.

Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

SONRA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMA NİHAYETİNDE 1.4 YA GTI BAK YADA XS DERİM SANA ...

İLK ÖNCE NE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜN DONANIM MI ( QUIKE GTI İLE AYNI DONANIMA VE MAKYAJLI TAMPONLARA SAHİP )

HAA DERSEN BANA HIZ ÖNEMLİ DEĞİL SAĞDAN GİDERİM TIN TIM ŞEKİL YAPARIM TABİKİ QUIKE..

SEN BENİM ARABAYI BİLİYORSUN YAKINDAN GÖRDÜN Kİ ONDAN SONRA NELER NELER YAPTIM ÇOKTA MEMNUNUM CADDEYE ÇIKTIM MI AFFETMEM...

içime ne sinecek olan 1.4 quiksilver senin arabanı da biliyorum maşallah taş gibi Smile

Orjinalini yazan: kivanc kivanc Yazdı:

Ben 7 yıl 206 ya bindim 6 aydırda 308 kullanıyorum. Ama bi gün 106 elimden geçecek inş :)

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 17:48

şekli çok hoşuma gidiyor, koltukları, yere yakınlığı..

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 18:00

BAKARAK OLURUZ İSTERSEN ...

OKTAY 306 SATTI ODA 106 ALDI SÖYLERİM BULURLAR TEMİZ BİŞEY..

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 18:06
mezun olduktan sonra iş hayatı eş coluk cocuk derken bir daha 106 hayalini gerceklestiremiyebilirsin, varsa hevesin, ara bul temiz bi tane bin derim Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 18:16

Bu açıklama banada iyi geldi bende gti almam quik diyodum iyi oldu alırsam xs alırım gti görünümlü hale getiririm en kötü :))

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 18:22

Aracımın konusu:

hiç bir problemi yok. zaten biraz böyle düşünmesem 40 kere değiştirirdim şimdiye kadar. ama aklım kalıyor yine de.

içime ne sinecek olan 1.4 quiksilver senin arabanı da biliyorum maşallah taş gibi Smile

ee hani bana cevap :)

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 18:38

ben 1 yıl 206'ya bindim hayattan sogudum ama sorun arabadaydı asla peugeotlar işte böyle demedim Smile 

şimdi peder bize arabayı aldı verdi 206dan sattım. ben onu ikna nasıl ederim 106 konusunda biraz oraya takılıyorum. cok sevgılı babama gore bu arabalar hurdaymıs sadece işte anlatamıyosun bu 106 aşkını Smile henüz öğrenciyim babama baglıyım malesef bu konularda şimdi satıp 106 alırım almasına da ogrenırse sıkıntı olur Smile yoksa hiç düşünmem.

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 18:40
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

mezun olduktan sonra iş hayatı eş coluk cocuk derken bir daha 106 hayalini gerceklestiremiyebilirsin, varsa hevesin, ara bul temiz bi tane bin derim Thumbs Up

böyle şeyler yazmayın bana şimdi gidip satıcam Big smile

BAKARAK OLURUZ İSTERSEN ...

OKTAY 306 SATTI ODA 106 ALDI SÖYLERİM BULURLAR TEMİZ BİŞEY..

aynen söyle bi bakalım Smile Forumdan bir arkadaş ile takasa girmek bana daha makul gelecek en azından hastasından almış olucaz Smile 

Mesajı Yazan: Can Oksuz
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 19:11
Madem böle bi işe giriceksin girmişken tam gir gti al hocam. Üste kalacak parayla da inceden upgrade falan yaparsın. Ama temizini bulmadan sakın masrafını yaparım temiz olur diye düşünme. Bir döküldü mü iki araba parası yer bu arabalar.

Baban nasıl biridir bilmiyorum ama karşına alıp ciddi ciddi durumu açıklamanı öneririm. Gerçi ben rahmetliye böyle böyle diye konuşsaydım ortalık perişan olurdu. İnşallah öyle biri değildir. Embarrassed

Mesajı Yazan: olumune_55
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 19:11
Uzaklardan bir hayal olarak baktığım 106' ya sonunda sahip oldum. Artık ölsemde gözlerim açık gitmez. 
2000 Peugeot 106 Quicksilver :)

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 19:51
Orjinalini yazan: olumune_55 olumune_55 Yazdı:

Uzaklardan bir hayal olarak baktığım 106' ya sonunda sahip oldum. Artık ölsemde gözlerim açık gitmez. 
2000 Peugeot 106 Quicksilver :)

hocam deme öyle ya nasıl bir duygu ? Big smile

Orjinalini yazan: Can Oksuz Can Oksuz Yazdı:

Madem böle bi işe giriceksin girmişken tam gir gti al hocam. Üste kalacak parayla da inceden upgrade falan yaparsın. Ama temizini bulmadan sakın masrafını yaparım temiz olur diye düşünme. Bir döküldü mü iki araba parası yer bu arabalar.

Baban nasıl biridir bilmiyorum ama karşına alıp ciddi ciddi durumu açıklamanı öneririm. Gerçi ben rahmetliye böyle böyle diye konuşsaydım ortalık perişan olurdu. İnşallah öyle biri değildir. Embarrassed

aslında sıkıntı olmazdı da 206dan sonra bakısı degıstı. bi de 106 diyince durum daha da vahim oluyor. ama konuşulur halledilir Smile

gti alamam cunku lpg kullanan birisiyim o araca hem lpg baglanmaz hem de ustune fazla benzin yiyen bir araç Smile ayda 200 tl gibi bi fazladan para cebimden çıkar bu durumda. 106 quik alıp bi binerim baktım kafama yattı bi de agır bakımını yaparım. sonra yavaş yavaş kafama esen bişi olursa yaparım Smile

Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

Senin yerinde ve yaşında olsam focusa gözümün ucuyla bile bakmam direk 106 akirim ve doyasıya tadini çıkarırım
Senin yaslarinda iken yaptım ve hala icimdedir o arabanin yeri hele bide imkanin varsa Gti alip tadina varirsan offff derim baskada bişey demem 
Ciddi olarak quik almak istiyorum diyorsan sana tek arac oneririm 16 VB 454 sait sinan kucukavci....

aynen inceledim aracı kırmızıya boyatmış yeni Smile

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 20:32
Ya yanlis anlasilmasin. Kabul benim lise donemlerinde 106 gti demek kizlarin pesinde konvoy yapmasi deemekti. Ama focua ile kiyasladiginizda focus , 106dan daha dayanikli bir arabadir. Ankarada 2 hafta evvel kamyonun altindan cikan 106yi hatirlarmak isterim.

Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 20:41
kazanın belanın ne zaman gelecegi tabiki belli olmaz amacım iki aracın dayanıklılıgını kıyaslamak değil tabiki 106 focusa göre daha dayanıksız ancak kaza yaparım sağ çıkamam diyede hayal ve heveslerdende vaz geçilmezki :) Biz tedbirimi araba ne olursa olsun alalım gerisi zaten kaderde ne varsa o olur .

-------------

Mesajı Yazan: olumune_55
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 21:06
Bakan değil de bakılan olmak güzelmiş:)

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 23:23
bence aracını değerinde sattıktan sonra değerindede 106 aldıktan sonra memnun kalmazsan aldığın 106 yı geri verir focus yada hoşuna giden bi araç alırsın bence hoşuna ne gidiyorsa onu yap. . . 

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 23:36
LPG li focusa alıştıktan sonra benzinli 1.4 quiksilver hem yavaş gelir hem çok yakar hem çok masraf çıkarır. 2001 en yeni quiksilver 14 yaşına girdi 2005 focus 10 yaşında farkları saymakla bitmez.

106 zevktir ben kullandım 2 sene sonra sattım bidaha quik almam ama alırsam gti alırım 2. araba olarak

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: kursat3006
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 23:46

LPG li focusa alıştıktan sonra benzinli 1.4 quiksilver hem yavaş gelir hem çok yakar hem çok masraf çıkarır. 2001 en yeni quiksilver 14 yaşına girdi 2005 focus 10 yaşında farkları saymakla bitmez.

106 zevktir ben kullandım 2 sene sonra sattım bidaha quik almam ama alırsam gti alırım 2. araba olarak

Bence kesinlikle 1.4 quick focustan (benzin-lpg) daha seri bir araç.. Benim 1.4 206 ile gecmedigim focus sınıfında araba kalmadı. Bazen düşünmüyor değilim geçen sene komple motor aldım acaba ekstra bişi mi var diye ? :)

Mesajı Yazan: scorpion_enis
Mesaj Tarihi: 08 Ocak 2014 Saat 23:56
focusunda 2.0 sport trend olan tek kapılı modelide çok tehlikelidir bizde vardı herşey süperdi sadece manuel acılan sunroof hariç :) adamlar manuel elle yapmıs makara gibi döndürüyon :D ama yürürü cok iyidi açıkçası.

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 00:02
arkadaşlar bir gün çok param olursa fazladan alırım şuan vazgeçtim çünkü öğrenci halimle sanayiyi asla bagdastıramıyorum bu rıske gırmem Smile

Mesajı Yazan: loiz
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 01:36
elinde sıkıntısız bir araç varken sırf keyif amaçlı bir araç işine girmemeni tavsiye ederim.seninle benzer durumlar yaşadım bir dönemler 106 tarzı bir arabaya gti vs olupta gücün tadına varmayacaksan bence günlük kullanılacak araç olarak tercih etmek pek mantıklı gelmiyor.ilerde durumun iyi olduğunda ki doktor olacaksın,kenara bi gti koyar hafta sonları keyifle binersin.yaşım geçer filan diyede düşünme kan her daim kaynıyor..

-------------
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı
'04 golf V 1.6FSI siyah

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 07:51
106 evlilikten sonra binilcek araba değil. En azından Tek kapı olan modelleri, Bu sebepten hala daha 106(gti/quick) binme şansınız var.

120.000' km altında buldukların %99.9' u yalan dolan. Ancak Asker arabası olucak yada doktor arabası vs.70.000 diye gösterilen ilan 200.000' den sarma değilse ben çeker giderim.

Sürüş keyfi olarak ve görüntü  0-100 km arasında makas atmak diyorsan QUİCK
Sürüş keyfi olarak ve görüntü  0-100 km arasında makas atmak (daha iyi performans ve daha iyi son hız diyorsan GTİ ki bence öğrencisin demiyorsun)

Her 2.ci el araç alındığında ortalama 500-1000 tl arası masraf çıktıysa normaldir (ki sen aracını satarkende illa aracında 1000 tlye kadar masraf cıkıcaktır fren disk, bujileri, balata vs), . Alcağınız araçta 1000' tl den fazla masraf çıkarsa (20.000 tl ye kadar olan arabalar için geçerli 1000 tl masraf barajı) malesef kazıklanmışsınızdır benim gözümde.

Ben yerinizde olsam çok iyi test ve kontrollerden sonra ''OLUR'' ' u olan bi 106 alırdım.

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 09:21

ARKADAŞIM YANLIŞ ANLAMADA FOCUSU SATICAN GTI ALICAN ÜSTE PARA KALICAK ???

GTI KAÇA ALMAYI PLANLIYORSUN ÜSTE PARA BIRAKICAK GTI SENİ VEREM EDER SAĞLAM GİDERİ OLAN ARABADA ÜSTE PARA VERDİRİR..

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 09:24
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

106 evlilikten sonra binilcek araba değil. En azından Tek kapı olan modelleri, Bu sebepten hala daha 106(gti/quick) binme şansınız var.

120.000' km altında buldukların %99.9' u yalan dolan. Ancak Asker arabası olucak yada doktor arabası vs.70.000 diye gösterilen ilan 200.000' den sarma değilse ben çeker giderim.

Sürüş keyfi olarak ve görüntü  0-100 km arasında makas atmak (daha iyi performans ve daha iyi son hız diyorsan GTİ ki bence öğrencisin demiyorsun)

Her 2.ci el araç alındığında ortalama 500-1000 tl arası masraf çıktıysa normaldir (ki sen aracını satarkende illa aracında 1000 tlye kadar masraf cıkıcaktır fren disk, bujileri, balata vs), . Alcağınız araçta 1000' tl den fazla masraf çıkarsa (20.000 tl ye kadar olan arabalar için geçerli 1000 tl masraf barajı) malesef kazıklanmışsınızdır benim gözümde.

Ben yerinizde olsam çok iyi test ve kontrollerden sonra ''OLUR'' ' u olan bi 106 alırdım.

6 YILLIK EVLİYİM 3.5 SENEDİR XS KULLANIYORUM ...

TEK KAPI ARABA EVLİLERE GÖRE DEĞİL SÖZÜNE KESİNLİKLE KATILMIYORUM ..

ÖNCE İÇİNDEKİ ÇOCUĞA KULAK VERİCEN VE İSTEKLERİNİ SEN ONLARA KABULLENDİRCEKSİN YARIN ÖBÜR GÜN BEBEĞİMİZ OLUCAK VE BEN ALLAH KORUSUN TERSLİK AKSİLİK OLMAZSA ARABAMI KESİNLİKLE SATMAM PUSETİ ARKA KOLTUĞA KOYAR HAYATIMA DEWAM EDERİM..

8200 YAZILIMLI 106 AİLE ARABASI OLUR ÇIKAR ..

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 09:26

106'cıların Adresini biLiyormuSunuz diyé Sordum.. Amcanın Biri MezarLığı Gösterdi.. ''Adresi yok EvLadım Sonu waR '' Bu SeVDAnın dédi..

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 10:01

307 BURSA ARKADAŞIMIN DEDİĞİ SAİT İN ARABASINI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM 10 NUMARA ARABA ...

AYHAN PELİNE GELİNCE SÜPER BİR İNSAN VE ÇOK İYİ BİR ÖNCÜDÜR...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 10:04
Clap

ÖNCE İÇİNDEKİ ÇOCUĞA KULAK VERİCEN VE İSTEKLERİNİ SEN ONLARA KABULLENDİRCEKSİN YARIN ÖBÜR GÜN BEBEĞİMİZ OLUCAK VE BEN ALLAH KORUSUN TERSLİK AKSİLİK OLMAZSA ARABAMI KESİNLİKLE SATMAM PUSETİ ARKA KOLTUĞA KOYAR HAYATIMA DEWAM EDERİM..

Bunu kimseye anlatamıyorum ben keşke herkez böyle düşünse  ClapClapClap

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 10:07

Smilebilgilendirme için teşekkür ederim de km çekme konusunu abarttınız mı yoksa cıdden oyle mı?

ARKADAŞIM YANLIŞ ANLAMADA FOCUSU SATICAN GTI ALICAN ÜSTE PARA KALICAK ???

GTI KAÇA ALMAYI PLANLIYORSUN ÜSTE PARA BIRAKICAK GTI SENİ VEREM EDER SAĞLAM GİDERİ OLAN ARABADA ÜSTE PARA VERDİRİR..

benim araç piyasa ortalaması 22. GTI  kac paraymıs benim parayı bıtırıcek Quıke verılmesı gereken en fazla 13 Gtı 17 falan benm gozumde gerısını tercıh etmem yanı Smile

Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

Şimdilik bu fikirden vazgectiysen ve icinde 106 için güzel şeyler besliyorsan ilerde durumun olunca 2. Arac olarak bir GTi alabilirsin çünkü bu işin yaşı ve zamanı yok 
Yaşı olmadigina en guzel örnek 16 GT 885 in sahibi Ayhan PELiN abimizdir adam 45 yaşında faceteki bursa 106 gruplarinin hepsinin kurucusudur o derece hastalik yani :-))
Seninde Allah gönlüne göre verir inşallah

sagolasın hocam ya teşekkürler Smile

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 10:28

Clap

Bunu kimseye anlatamıyorum ben keşke herkez böyle düşünse  ClapClapClap

Evlenmeden önce hiçbir sorun yoktu arabaya rahatça biniyordum. Fakat evlendikten sonra kynvalide-peder , akrabalar bindiğinde her inip bindiklerinde sıkıntı oluyor, gecen4 kisi ev bakmaya gittik  haliyle sürekli in bin arabaya çok büyük sıkıntısı oldu. Kendi annem babam/akrabalar bindiğinde bile tepki oluyor. Ufak ve tek kapı olunca herkez tepki yediriyor. Çünkü alışkanlık var insanlarda anlamıyorlar. Evin Dublex olması gibi bişey bu  her WC giderken merdiven yukarı çıkmak gibi bişey. Yere çok yakın bavul koyamıyoruz, Yok araba çok ötüyo başımız ağrıdı oğlum. VS VS Tepkiler tepkiler.. 

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 11:02

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-44-000-km-de-kusursuz-gti-149358840/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-44-000-km-de-kusursuz-gti-149358840/detay

BUDA VAR ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-blue-explosion-144994012/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-blue-explosion-144994012/detay

BUDA VAR...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-askerlik-nedeni-ile-acillllllll-satilik-o-yuzden-bu-fiyat-149366886/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-askerlik-nedeni-ile-acillllllll-satilik-o-yuzden-bu-fiyat-149366886/detay

UCUZUDA VAR...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 11:06

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-44-000-km-de-kusursuz-gti-149358840/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-44-000-km-de-kusursuz-gti-149358840/detay

BUDA VAR ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-blue-explosion-144994012/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-blue-explosion-144994012/detay

BUDA VAR...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-askerlik-nedeni-ile-acillllllll-satilik-o-yuzden-bu-fiyat-149366886/detay" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-askerlik-nedeni-ile-acillllllll-satilik-o-yuzden-bu-fiyat-149366886/detay

UCUZUDA VAR...

böyleleri öylesine koymuş ilanı diye düşünüyorum gti için 16-17-18bin tl de az degil yani gayet yerinde degil mi ? Smile kacalım o 9bınlık ılanlardan Big smile

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 12:27
Bence şimdilik hiç maceraya atılma elinde temiz masrafsız bir aracın varsa öğrencilik hayatını onunla geçir, nasıl olsa geleceğin parlak, uzman olduğunda hele birde iyi bir cerrah olursan 1 aylık maaşınla 2 tane 106 quic yada gti hangisini istersen onu alırsın.(Eşim özel bir hastanede muhasebe sorumlusu ve doktor hakedişlerini hesaplıyor, aylığı 60 bini bulan beyin cerrahları, 40 bini bulan ortapedi uzmanları, 25 bini bulan genel cerrahlar var, en az alan çocukçular ve dahiliye uzmanlarının fixleri 12-13 bin lira)

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 12:35
Serkan abinin sözünü daima dinlemişimdir ben bu fikir sayesinde şuanda kendimi 106 aşkımdan öte atıyorumki haklı kesinlikle birgün kendi paramı kazanırsam istedigim arabaya binicem şuanda babam neyi isterse ona biniyorum mecburen :)

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 12:43

BENDE 106 İLE RACİNG MOTOR TAKASINA GİRİYORUM ...

ACABA HATAMI YAPIYORUM ??

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesajı Yazan: ozncnercn
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 13:08
Hocam açıkçası ben olsam yapmazdım 106 ile konforumdan yakıtımdan olucam ne gerek var öğrenci adamsın sonuçta araba haftada 2-3 yatıyordur sadece ve aracın çok diri senin bence hiç gerek yok böyle düşüncelere heyecanlara :) arada bana gelir sana geldiği gibi satıyım xs'imi alıyım bi 206-307 cc diyorum ama şu an için gerek olmadığını görebiliyorum daha sonra. Serkan abinin dediği doğru senin yerinde olsam şu an hiç bulaşmam ve uzman olduktan sonra hobi araba olarak uğraşırdım :) (haklısın herkesin içinde uktedir 106 ama temizine günümüzde dünya kadar para istiyorlar ki üste alacağın 3-5 lira için değmez bence)

-------------
hayat direnmektir

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 09 Ocak 2014 Saat 14:35
discovery channel da tamir tadilat programı var orada eski arabaları ilanlardan satın alıp eksiklerini giderip ilan koyup tekrar satıyorlar ya az bisey kar oluyor ya da kafa kafaya satıyorlar. hep aklımdadır bir gün 2. arac olarak temiz bir 106 alıp kenara koymak. arasıra ilgilenmek cilalamak, zevkine güzel haftasonları binmek.  bundan 30 sene sonra garajımda temiz bir 106 durdugunu dusunemiyorum Thumbs Up

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net