![]() |
|
Stop etme:( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhaba. Su almak icin benzinlikte durdum kontagi kapattim. Sonrasinda araci calistirdim ayagimi gazdan cektigimde stop etti. Ayni sorunu defalarca tekrar etti. Yani sorun su ki arac calisiyor ancak ayagimi gazdan cekince devir saati biranda dusuyor ve arac stop ediyor. Bende sorunun rolanti ayarindan kaynaklandigini dusundum. Rolanti ayari dedigim sey kaputu actigimizda elimizle kucuk parcayi asagi bastigimizda gazin verildigi yer. İsmi gaz telide olabilir yada baska birsey. Herneysr o parcanin altina kucuk miknatis koydum, tel sıkıstirdim ve eve kadar (3km) o sekilde geldim. Deviri 10.000de ayarlayana kadar da yarim saat ugrastim. Yarin isten 16.30da cikacam ve sabah ise bu sekilde gidecegim gibi isten ciktigimda da araci tamire bu sekilde goturecegim. Sorum su ki bu sekilde kullanmamda is cikisina kadar sorun var mi? Bu parcanin adi nedir? Masraf nedir? Baska baktirmam gereken parcalar var midir? Tesekkurler.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |