|
306 Aynaya Folyo Kaplama (Araca takıldı) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynı seyı bende dusunuyorum ılerıde ınsallah
|
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Nerede bizde atölye.evde bir iki mazeme var onlarıda hanım işe gittiğin zaman atcam diyip tehdit ediyo.Evdekileri zor koruyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet bayanlar pek anlamadıkları ıcın boyle ıslere bıraz karsılar
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi bence bir kaç yeri daha kırmızı yapmalısın yoksa çok sırıtır (:
birde kutuna gitmeni tavsiye ederim.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Deneyecegız artık bakalım. Ondan sonra araba rengarenk olmasın
|
||
hakann83
1. Vites 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ellerine saglik abi ama tek aynalarla olmaz bu is siritabilir aracin gorunen bir iki yerini daha ayni folyodan kaplarsan daha hos durur kanimca
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abim yine yapmışsın bir cecoli klasiği.yakışır abime.emeğine sağlık.
|
||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi Tartışılır bu olay :D dövme yapsaydın bari :D
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
hayırlı olsun :)) bence piano black daha iyi giderdi :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Esasında onuda dusunmedım degıl. Ama elde sımdılık bu vardı bunu yaptım Az oldugu ıcın 2.sını bıle kaplayamadım.
Suanda aracım ustunde takılı olan aynalarımda sıyah renklı zaten... Farklılık olsun ıstıyorum
|
||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
valla gayet başarılı olmuşsun abi ilk defa omasına rağmen, araban beyaz olduğu için bence kırmızı değilde parlak siyah çok şık durur ama tabi farklılık istiyosan durum değişir abi :) |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu ısın ılmını ogrendım zaten. Canım sıkıldıkca soker degıstırırım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
özendirici hareketler bunlar dikkat etmek lazım :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet bu aralar calısmalar bıraz bol Uzun bır sakınlık donemı ardından bırıkmıs hareketlerın patlaması yasanıyor
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O zaman benimde en kısa zamanda ya kapalı park bulmam lazım ya da aynaları sökmem lazım |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi eline sağlık bana hiçte ilk defa yapmışsın gibi gelmedi çok profesyonel olmuş bence
|
||
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
Cem abi diğer yapacağın kaplamayı videoya falan kaydetme imkanın olursa çok iyi olur, ben çok merak ediyorum bu kaplama işini :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cem abi folyoyumu gersin ısıtıcıyımı tutsun videomu çeksin cem abi zevkle recisörün olurum
|
||
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
Hah işte kardeşim kameraman sen olursun olay biter :)))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |