![]() |
|
Bende kazacılar kervanına katıldım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Karşı Taraf Kusurluydu; O Yüzden Zabıt Falan Tutmadık, Adam Mülayim Biriydi; Yarın Getir Dedi Bizim Tanıdığımız Yer Var Orada Yaptırırız... |
|||
![]() |
|||
||
albayım tekrar geçmiş olsun...
|
|||
![]() |
|||
||
Herkese Yakın İlgisinden Dolayı Çok Teşekkür Ediyorum Kardeşlerim...
Allah Hepimizden Razı Olsun... |
|||
![]() |
|||
||
kapıda birşey yok dimi albayım senin sadece çamurlukta gördüğüm kadarıyla ?
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 17 Ekim 2011 Saat 08:46 |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Ben olsam öyle yapmazdım birader ama sen bilirsin. Adamın yaptığı boyayı beğenmezsen, velev ki boyada ton farkı oldu ne yapacaksın ? |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi dondum kaldım ikinize de çok büyük geçmiş olsun Allah beterini göstermesin.Önemli olan sizlerde bişey olmaması yağmurlarla birlikte kazalar peşpeşe geliyor.Allah kimseye kaza bela göstermesin.Offf ya offf ...
![]() |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
Ama onu baştan düşünmezsen sonra damalı eşşeğe dönmesin çamurluk ? Renk her ne kadar beyaz olsa da bu olabilecek birşey.İnşallah ustası iyidir. Yada başka bir tavsiye ustası bitmiş haline bir fiyat biçsin,sende yaptırmak istediğin yerden bir fiyat al aynı ise sen kendi ustana yaptır.Senin için rahat eder karşı taraf içinse değişen birşey yok. Şahısın mülayim olmasına karşılık olarak iyi niyet göstermen çok hoş, herkes yapmaz ama arabana verdiğin değeri ve boya sonrası sırıtan ton farkı ile dolaşmayacağını bildiğim için söylüyorum. |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
Burak senin getzlerinde tamponunun maşallahı varmış :) |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
emin abi bende tam hakan abiye onu sorcaktım.Getz te görünüşte bişey yok hakan abinin çamurluk kaput ve far gitmiş Getz'in bu kadar dayanıklı olduğunu bilmiyodum açıkcası.
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
saol burak kardeşim sağlık olsun ne diyelim cana gelceğine mala gelsin mal yerine koluyur öyle veya böyle
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
aynen abı ben solıcektım sımdı agzımdan aldın lafı burak korkma arkan saglam kocum
![]() |
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
aynen yaa nasıl bi tampon varmış arabanın önü gitti onun bi kar lambası okadar azda tampon kastı
|
|||
![]() |
|||
||
ben tam köşeye vurdum ortadan vuraydım görürdüm tampon kalıyomuydu orda
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Islakya sıyırıp geçmiştir tamponu :) şaka bir yana hasarın 206'da daha fazla olması alçak olma dezavantajı. Bende ani frenle ve kafa eğerek jettanın altına girmiştim,düz çarpsam jetta da hasar olurdu ![]() edit :imla Düzenleyen EminÖNAL - 17 Ekim 2011 Saat 00:38 |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
oda mantıklı pasam :D
|
|||
![]() |
|||
||
Fiat veya VW alın emir büyük yerden..
|
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
biz boşuna mı aldık getzi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
vw olabilir ama fiat ta traşş emin fort olur bak onların kasada b.aya sağlam
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |