Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306  pandizot ve kabin uygulaması..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 pandizot ve kabin uygulaması..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 00:52
Deniz gelmiş,nokta atışını yapmış,gitmiş Sırıtma

Kazasız belasız hırsızsız kullan inşallah Ersin.
Pandizotta kırmızı kalan yerlere bir redtazz çalışması vardır senin kafanda öyle tahmin ediyorum Dil Çıkarma
A3

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 00:55
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

Deniz gelmiş,nokta atışını yapmış,gitmiş Sırıtma

Kazasız belasız hırsızsız kullan inşallah Ersin.
Pandizotta kırmızı kalan yerlere bir redtazz çalışması vardır senin kafanda öyle tahmin ediyorum Dil Çıkarma

Gülme aklımı okumuşsun ne diyeyimki şimdiGülme teyp gittikten sonra alarmın bir işe yaramadığını tam anlamı ile anladım.. o bakımdan yaptırıp yaptırıp eve saklıyorum ..her şey bitsin kapalı otopark..aylık 70 tl ...
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Gülme aklımı okumuşsun ne diyeyimki şimdiGülme teyp gittikten sonra alarmın bir işe yaramadığını tam anlamı ile anladım.. o bakımdan yaptırıp yaptırıp eve saklıyorum ..her şey bitsin kapalı otopark..aylık 70 tl ...

Emek hırsızı çok,iyi edersin birader..
A3

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 01:00

Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

sımdı kıskandım sen kur abı ben subatta senın elınden alırım pt nın sesı olmayı bak sınırlendım kıskandım bende kurucam tesısatı artıkın 

tesisatta senin arabada senin ne zaman istersen kardeşim ..  kötü günümüzdede güzel günümüzde senle birlikteydik ..unutulmaz bunlar.. Göz Kırpma                                                        

ıstemem alırım bılıosun Embarrassed abımsıın unutma 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 08:24
Abim maşAllah gayet güzel ve ustaca bir çalışma olmuş,şekil olarak çok hoş ve tatmin edici geldi bana. Hep kıskandın tabi mümtazı,dayanamadın,sende kimsin dedin,alırım aklını dedin Sırıtma dediğini de yaptın Embarrassed
Yukarı Dön
hasansinayan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hasansinayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 08:44
Super yav tek kelimeyle dokturmussun gule gule kulkan insallah
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+)

Yukarı Dön
Alparslan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alparslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 08:45
Hayy maaşallah beaaa düğünlere falanda gidersin artık ersinim müzisyen falan kiralamaya gerek yok red tazı sok sahneye bangır bangır süper olur hem araba zıplar hem sahnedekiler AlkışEmbarrassed
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 08:53
hıyarlı baba ersin abi o üzerindeki içlik mi Kahkaha

pandizotu çok beğendim bendemi yaptırsam kapılar vs hiç uğraşmamış olurum.

güle güle kullan, yanlız haberin olsun yüksek ses ile müzik dinleyenlere ceza geliyor.

Düzenleyen metin - 17 Ekim 2011 Saat 08:57
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 10:25
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

güle güle kullan, yanlız haberin olsun yüksek ses ile müzik dinleyenlere ceza geliyor.

Bildiğim kadarıyla zaten yüksek sesten dolayı (ses kirliliği) zaten ceza var. Bangır bangır görünce çeviriyorlar direk. Başka yeni ceza mı geliyor ki ? Confused
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 10:28
ersinim arabana otopark bulmanı tavsiye ediyorum son yaşanan olay üzücüydü bidaha tekrarlanmamasını temenni ediyorum, bu arada hıyarlı baba vardı sende tazzlı baba olmuşsun :))
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 10:33
vallahi arkadaşlar kesinlikle son olaydan sonra otopark işi olacak zaten.. tesisat tam anlamıyla bittikten sonra direk otopark.. tazz lı baba Thumbs Up
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 10:53
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Bildiğim kadarıyla zaten yüksek sesten dolayı (ses kirliliği) zaten ceza var. Bangır bangır görünce çeviriyorlar direk. Başka yeni ceza mı geliyor ki ? Confused

evet aynı konu ama biraz daha üzerine düşmeye başladılar.

yeni bir yasa düzenleyerek yolda yürüneni ıslatana, abart egzoz ile gezene, yüksek sesle müzik dinleyene lastik yakana artık tölerans yok
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:01
Hayırlı olsun abi,
Bak burdan da örnek alabilirsin ses daha CAnlı :D

PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:12
Ya Ersın sen ne yaptın arkadas boyle Sırıtma

Bız mıdlerın bır cıftını ve 1000W jbl ın hayalını kurarken sen 4 cıft mıd ve 3500 W 2 tane sub "maaaaasalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh""" yanı Alkış

Arka cam dayanır ınsallah Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:26

Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

evet aynı konu ama biraz daha üzerine düşmeye başladılar.

yeni bir yasa düzenleyerek yolda yürüneni ıslatana, abart egzoz ile gezene, yüksek sesle müzik dinleyene lastik yakana artık tölerans yok

Yakında toplu isyan çıkaracaklar anlaşılan Sinirli Önce düzgün yol yapsınlar ki çukurlar su ile dolmasın,(tabi bazı kendini bilmez,sağda solda insan var mı yok mu demezler hariç).
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:27
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Ya Ersın sen ne yaptın arkadas boyle Sırıtma

Bız mıdlerın bır cıftını ve 1000W jbl ın hayalını kurarken sen 4 cıft mıd ve 3500 W 2 tane sub "maaaaasalllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh""" yanı Alkış

Arka cam dayanır ınsallah Sırıtma

3 kat cam koymak gerek abi Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:30
cem abi ... ileriki dönemlerde dinçerle ayrı senle ayrı işlerim olacak ...özellikle senle zamanı mekanı denk getirebilirsek sanırım 1 gün bir gece geçircez Sırıtma ses yalıtım olayına el atıcaz.. desteklerini esirgeme benden sakın ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:32

cem abi ... ileriki dönemlerde dinçerle ayrı senle ayrı işlerim olacak ...özellikle senle zamanı mekanı denk getirebilirsek sanırım 1 gün bir gece geçircez Sırıtma ses yalıtım olayına el atıcaz.. desteklerini esirgeme benden sakın ...

Bugune kadar esırgedık mı ??? Göz Kırpma  Elımızden gelenı yıne yapmaya calısırız...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:33
allah razı olsun... Thumbs Up
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2011 Saat 11:36

allah razı olsun... Thumbs Up

Cemıl cumlemızden Gülme
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 139 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 360 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 143 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 109 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27206 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 589 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37255 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 297539 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 106 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94883 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1241 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1054 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6630 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1129 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 681 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3650 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49756 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 542 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 353 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 1018 0 SerkanPinar
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English