![]() |
|
306 yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende pek km yapmıyorum şehir içi sabah kalkıp okula gidiyorum 4 km satem 1 -2 km bu havada ısınmak için benzinde gidio sonra gaza gecio falan bi gaz bi benzin yoruo manası kalmıo ondan benzinde kullanım diom 350- 400 arası yakarsa benzinde benzinde kullanacam acıkcası haftalık 30 liralık benzin yeter bana
![]() |
|
![]() |
|
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinde demedim hicc.. ama ersin abi dewamli benzinde kullanıyo denemekle kalmıyo...
|
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benzinde denedinizmi aracı ne kadar yakıo peki kaç lt yakıo 100 km de sakin kullanımda
|
|
![]() |
|
kenan_gul ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçta da voltran var... kimse bilmio nedir ne değildir... yanlız benim şansımdan heralde :) bi ustam var... voltran malzemeleri sıfırı var... her turlu ayarını bimem neyini yapıo...benim aracım sehir dısı 0.18 tl sehir ici 0.22...bu degeler biraz arttı onceden daha azdı.. o da gaz fiyatı arttı felan belkide ondandır :)
|
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
![]() |
|
20 kr deilde sanki ben bi 30 kr yakıom :D :D
|
|
![]() |
|
valla sistemden herhal lpg vasat bu arada araç 1.6 8v grife modeli 1998 ama benzinde çok hoş sesi falan yalan yok lpgye geçiresim gelmio benzinde ne yakacanı bilemiom km çalışmıo
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
bence de şehir içi için de lpg lazım. hatta artık bana son bir senedir mazot benzin fiyat farkı gitgide kapandığı için sanki lpg li araç dizel araçtan daha az yakıyo gibi geliyo bana...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tam tersıne esasında sehır ıcınde lpg lazım. Zaten sehır dısında arac her zaman daha az yakar...
Gercı sehır ıcı veya dısı farketmeksızın benzınde ne yakıyorsa lpg de %40 tasarruf var. Senın aracındakı sıstem zaten pıyasadan sılınmıs bır marka. Muhtelemen mıyadını doldurmus kı o sekılde calısıyor... Yenı bır sıstem duzgun bır sekılde takılırsa o zaman anlarsın neyın ne oldugunu
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hangi Modeli ....Artı Kullannımıda Göre Yakıt Değişkenlik Gösterir Ve Bakımına Göre Degişkenlik Gösterir Benim ARacım XR Platinium 1,6 Motor Şehir İçi 20 Krş Yakıyor Ve memnunum......
|
|
![]() |
|
yeni aracım olan 1.6 306 nın km bozuk kaç km yaptımı bilmiyorum araçta lpg var voltran die dandik bişeye benzio arcacı benzinde kullanmak çok hoş oluo :) bu araç benzinde şehir içi ne kadar yakar lpg tuaf önce benzinde çalışıo gaza geçio falan bazen geçmio :D gaz alıom benzin yok benzin alıom gaz yok bu araca lpg düşünenler bence uzun yol harici lpg saçma heleki kısa mesafe
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |