Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

306 yakıt

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18533
Tarih: 24 Kasım 2024 Saat 12:24
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 306 yakıt
Mesajı Yazan: zavur
Konu: 306 yakıt
Mesaj Tarihi: 27 Eylül 2011 Saat 22:47
yeni aracım olan 1.6 306 nın km bozuk kaç km yaptımı bilmiyorum araçta lpg var voltran die dandik bişeye benzio  arcacı benzinde kullanmak çok hoş oluo :) bu araç benzinde şehir içi ne kadar yakar lpg tuaf önce benzinde çalışıo gaza geçio falan bazen geçmio :D gaz alıom benzin yok benzin alıom gaz yok bu araca lpg düşünenler bence uzun yol harici lpg saçma heleki kısa mesafe 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Eylül 2011 Saat 23:04
hangi Modeli ....Artı Kullannımıda Göre Yakıt Değişkenlik Gösterir Ve Bakımına Göre Degişkenlik Gösterir Benim ARacım XR Platinium  1,6 Motor Şehir İçi 20 Krş Yakıyor Ve memnunum......

Mesaj Tarihi: 27 Eylül 2011 Saat 23:11
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

yeni aracım olan 1.6 306 nın km bozuk kaç km yaptımı bilmiyorum araçta lpg var voltran die dandik bişeye benzio  arcacı benzinde kullanmak çok hoş oluo :) bu araç benzinde şehir içi ne kadar yakar lpg tuaf önce benzinde çalışıo gaza geçio falan bazen geçmio :D gaz alıom benzin yok benzin alıom gaz yok bu araca lpg düşünenler bence uzun yol harici lpg saçma heleki kısa mesafe 

Tam tersıne esasında sehır ıcınde lpg lazım. Zaten sehır dısında arac her zaman daha az yakar...

Gercı sehır ıcı veya dısı farketmeksızın benzınde ne yakıyorsa lpg de %40 tasarruf var. Senın aracındakı sıstem zaten pıyasadan sılınmıs bır marka. Muhtelemen mıyadını doldurmus kı o sekılde calısıyor... Yenı bır sıstem duzgun bır sekılde takılırsa o zaman anlarsın neyın ne oldugunu Göz Kırpma

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 28 Eylül 2011 Saat 03:04
bence de şehir içi için de lpg lazım. hatta artık bana son bir senedir mazot benzin fiyat farkı gitgide kapandığı için sanki lpg li araç dizel araçtan daha az yakıyo gibi geliyo bana...

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:15
valla sistemden herhal lpg vasat bu arada araç 1.6 8v  grife modeli 1998 ama benzinde çok hoş sesi falan yalan yok lpgye geçiresim gelmio benzinde ne yakacanı bilemiom km çalışmıo

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:16
20 kr deilde sanki ben bi 30 kr yakıom :D :D

Mesajı Yazan: kenan_gul
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:25
benim araçta da voltran var... kimse bilmio nedir ne değildir... yanlız benim şansımdan heralde :) bi ustam var... voltran malzemeleri sıfırı var... her turlu ayarını bimem neyini yapıo...benim aracım sehir dısı  0.18 tl sehir ici 0.22...bu degeler biraz arttı onceden daha azdı.. o da gaz fiyatı arttı felan belkide ondandır :)

-------------
306...kırmızı....306..platinium...

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:29
benzinde denedinizmi aracı ne kadar yakıo peki  kaç lt yakıo 100 km de sakin kullanımda

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:30
benzinde demedim hicc.. ama ersin abi dewamli benzinde kullanıyo denemekle kalmıyo... 

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:35
bende pek km yapmıyorum şehir içi sabah kalkıp okula gidiyorum 4 km satem 1 -2 km bu havada ısınmak için benzinde gidio sonra gaza gecio falan bi gaz bi benzin yoruo manası kalmıo ondan benzinde kullanım diom 350- 400 arası yakarsa benzinde benzinde kullanacam acıkcası haftalık 30 liralık benzin yeter bana Gülme

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:38
anca o kadar akar bence....daha ne yaksın ama yaa

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:40
benim bundan önce bi renault flashım vardı bu rakamı 5 ay önce gazda yakıodu şimdi daha fazla yakar ondan gözüm korkuo biraz  onu benzinde hiç sürmedim ama bi sefer 10 liralık benzin komuş tuk yolda kalınca benzinliğe zor gitti geldi btti :D

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:46
320-350 yakar bence....tabi kesin tl yi ersin abi biliyodur...

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:49
o rakamları yakıyorsa tüpü söker atarım ben o arabayıda hiç satmam :D :D

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:54
zenginlik gusel bisey olsa gerek :)

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:57
zenginlik kim biz kim tüpte daha çok para harcıom ondada yakıo 300 küsür ondan diom araba evin önünde yatıo tuzluk gibi :)

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 00:58
voltran mıdır nedir benzinde kullanıyım ondan iyi başa bela bişe yav :(

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:02
yok yaaa yakmaz voltran o kadar...hani voltranı ovdugumden degilde...mecburiyetten kullandıgımdan diyorum.. 50 tl gaz aldim bugun kendi benzine geci 225 km gezmisim sehir ici... sen hangi sehirdesin... voltrandan anlayan yokmu ??

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:07
çorumdayım sanayiye giriyorum voltran diyorum adam bakmıo biz anlamıyok diyor 

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:09
özençler var yetkili servis takıo pcye normal dio bi halttan anamıolar yav :(

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:10
benim de benzin gaz atlama sorunu vardı..bi ustayya goturdum... abi sokup at bunu yenisini tak dedi.. bu adam olmaz... ilçede bi ustaya gittim sonra  adama anlatim olani o seni soymaya calısmıs dedi. eline bi tornavida aldı sıktı mi gevsettimi bi yeri anlamadim ama :) oldu bitti masalla ogun bugun gecti gitti sorun...

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:21
inş bende bi ayar tuttururum olmadı bi ankaraya gittimde hallederim 

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 01:25
sahi benim eksoz patlak son kazan mı ne diolar son parcası o bu kadar etki edermi 

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 09:41
Orjinalini yazan: kenan_gul kenan_gul Yazdı:

en son ankaraya gittim geldim  4 kişiydik araçta  945 km yol yaptık 270 tl benzin gitti ... yeri geldi 190 yeri geldi 150 yeri geldi 130  ama genelde 120-130 gittim bide ankaranın içini dolaştık dur kalk felan ... ben yakıtımdan memnunum ...  ha lpg olsa dahada güzel olur...  ben şunu kesin biliyorum bizim bu araçlarla  110 km geçme inanın bana yakıtı çok iyi uzun yolda...ne kadar sakin kullanırsan ne kadar bakımlarını zamanında yaptırırsan o kadar güzel olur...bide benim araç  100 lük...

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 09:45

çorumdayım sanayiye giriyorum voltran diyorum adam bakmıo biz anlamıyok diyor 

fatsaya giderken çorumdan geçiyorum ...görüşürüz belki ??

Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 10:52
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Orjinalini yazan: kenan_gul kenan_gul Yazdı:

en son ankaraya gittim geldim  4 kişiydik araçta  945 km yol yaptık 270 tl benzin gitti ... yeri geldi 190 yeri geldi 150 yeri geldi 130  ama genelde 120-130 gittim bide ankaranın içini dolaştık dur kalk felan ... ben yakıtımdan memnunum ...  ha lpg olsa dahada güzel olur...  ben şunu kesin biliyorum bizim bu araçlarla  110 km geçme inanın bana yakıtı çok iyi uzun yolda...ne kadar sakin kullanırsan ne kadar bakımlarını zamanında yaptırırsan o kadar güzel olur...bide benim araç  100 lük...

ersinim bende izindeyken tam olarak km 840 iken pompaya dayadım 194 de pompa attı 200 e tamamladık yani demem oki uzun yolda benzinli olmasına rağmen fena değil ortalama hızım 110-130 klima full açık bagaj+4 kişi

izin dönüşünde toplam yapılan yol 2186 km alınan yakıt 610 tl ortalama 28 krş klimalı uzun yol kısa yol karışık ve tamamına yakını yüklü artı klimalı sizce nasıl arkadaşlarım yorumlasın benzin litre fiyatı 4.32 dir

-------------
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 10:56
Erkan abı masallah dıyelımde nazar degmesın motoruna Sırıtma

Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 11:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Erkan abı masallah dıyelımde nazar degmesın motoruna Sırıtma

sağol cem üstat hepimize aracı ilk aldığımda şehir içi yakıtı 50-60 krş üzerindeydi komple benzin filtresi yağ yağ filtresi hava filtresini değiştirdim peki bunlar bu kadar farkettirirmi acaba derken hava filtresini değiştirirken farkettim rengi bile gözükmüyordu pislikten ve tozdan renk atmıştı adeta benzin filtesi ise aracın daha orijinal filtresiydi filtrelikten çıkmıştı benim eski renodan biliyorum yağı değiştirirken piyasanın en adi filtresi olan kağıt ve sıkı filtre koymuşlar 3.82 den 50 tl lik benzin alıyordum 97 km olunca ışık yanıyordu ve motordan acayip benzin kokuları geliyordu demem oki bu hava filtresi basit ama bir okadarda önemli bir konu dikkat edelim araç kullanıcıları olarak ben çok faydasını gördüm

-------------
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa

Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 11:46
valla benim araçta babam kullandımı baya ekonomik oluyo ama bende çok yakıyo :(  30 kuruş falan yakıyo  tabi üzmiycen arabanı sen ses dinlemek istersen  40 kuruş yakarsın :) 

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 12:13
seviyorum 306 ları ...bakarsan ve  3000 deviri geçmessen kimseyi üzmez... ben ve erkan abi benzinde örnek verdik ... yakıtımız çok iyi yani ... ama lpg olsa daha daha iyi .. burdaki örneğimizde cecoli hemde 1.8 motora sahip hemde açık hava filtresi var  adam rahat rahat  basıyor kardeşim ... cecoli arzular şelale üstad...

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 14:40

seviyorum 306 ları ...bakarsan ve  3000 deviri geçmessen kimseyi üzmez... ben ve erkan abi benzinde örnek verdik ... yakıtımız çok iyi yani ... ama lpg olsa daha daha iyi .. burdaki örneğimizde cecoli hemde 1.8 motora sahip hemde açık hava filtresi var  adam rahat rahat  basıyor kardeşim ... cecoli arzular şelale üstad...

Ersınım sagolasın Göz Kırpma Sırıtma

Senın aracın yenı yazılımlı oldugundan tahmın edıyorum kı benımkınden daha az yakar lpg olsa

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 14:43

Senın aracın yenı yazılımlı oldugundan tahmın edıyorum kı benımkınden daha az yakar lpg olsa

Gülme az kaldı az kapını tık tık tıklıcam sanırım ... ben normalde bi cumartesi pazar kullanıyordum arabayı :))) ama bu buluşmalar devam edicek  :)) gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse :)) o bakımdan hem gezelim hemde tasarruf yapalım :)) lpg geçicem cecoli biraz daha zaman ...

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 14:49

Gülme az kaldı az kapını tık tık tıklıcam sanırım ... ben normalde bi cumartesi pazar kullanıyordum arabayı :))) ama bu buluşmalar devam edicek  :)) gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse :)) o bakımdan hem gezelim hemde tasarruf yapalım :)) lpg geçicem cecoli biraz daha zaman ...

Tamam artık sen ne zaman ıstersen Göz Kırpma 
Ama benım sozumu dınleyıp daha evvel taktırmıs olsaydın sımdıye neredeyse amortı edecektın Embarrassed

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 14:56
zararın neresinden dönersek kar... daha çok buluşmaya katılacağım için lpg şart ... Thumbs Up halledcez inş. o zaman ben sana sorarım yetiş yetiş demeyi Embarrassed

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 15:09
valla  cok  mennum  olurum  

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 15:11
benım  bırqaz  arabaya  bakım  lazom   herhal  ufak  tefek  arac  full orjinal  ama  aldım  adam emeklı arabayı aldımda  yağcok azdı  bakım  yoktu ama  sukur  cok ıı   durumda  bıraz  bakmak lazım  hava  fılıtresınınden  baslayalım  bakım   

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 15:12
eksoz  patlak  ufak   bı  abart  taksam  yakıtı  cok uzermı  acaba ?

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 15:17

zararın neresinden dönersek kar... daha çok buluşmaya katılacağım için lpg şart ... Thumbs Up halledcez inş. o zaman ben sana sorarım yetiş yetiş demeyi Embarrassed

Lpg yı takacan gaza basacan keyfıne bakacan EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed Aynen penum gibi uşağumm Göz KırpmaSırıtma

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 16:11
KahkahaKahkaha lpg basarken korkmuon o kısım doğru bugun sanayide daha doğrusu demin sorunu buldum lpg sistemininin hortumu patlamıs emiş hortumu die bi hortum arac düzeldi şimdi gazdan atmıo ama yakıt bilmiom tabi iyi bi ayarla onada bişeyler yapacam sanırım işin entarasanı attım 20 liralık benzin halen bitmedi halen geziom :D :D sanırım iyi bi lpg düzeniyle çok az yakar bol bol gazlarım inş :D :D

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 16:32

KahkahaKahkaha lpg basarken korkmuon o kısım doğru bugun sanayide daha doğrusu demin sorunu buldum lpg sistemininin hortumu patlamıs emiş hortumu die bi hortum arac düzeldi şimdi gazdan atmıo ama yakıt bilmiom tabi iyi bi ayarla onada bişeyler yapacam sanırım işin entarasanı attım 20 liralık benzin halen bitmedi halen geziom :D :D sanırım iyi bi lpg düzeniyle çok az yakar bol bol gazlarım inş :D :D

Eeeeee aracta arıza olusursa tabıkı duzenı bozulur veya cok yakar. Sıstemı duzenlı kontrol ettırırsen boyle durumlarla karsılasma ıhtımalın azalır...

Boyle oluncada lpg gıtmıyor cok yakıyor denır tabı Sırıtma

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 16:58
ben aracı yeni aldım ben normalde aracıma gözüm gibi bakan birisiyim aracı şuan yeni öğrenince işte ondan sıkıntı oluo ama gidişi on numara deim yerindeyse it gibi hele ilk aldımda 97 oktan almıştım benzini yanımdaki arkadaş koltuga yapışmıştı 5 teken bile arac hani 6 alsa atarım hissini veriyorya o çok hoşuma gitti herhalde oda aracın torkundan kaynaklanıyor lpg dede çok ii gidio ama biraz ayar istio sanırım Sırıtma

Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 18:28
tüp ayarı yapıldı araç 18 kuruş yaktı azımız açık baktık ( şehir dışı ) 2 sene önce ilk arabamı aldımda bile gaz 1600 ken bu rakamdan fazla yakarken şimdi 2500 tl den aldım gazla bu rakamı 110 120 giderek yakmak süper bi olay ı love peugeot Star

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 02 Ekim 2011 Saat 19:11
7 olsa 7 ye atıcam abiiii :))))

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesaj Tarihi: 03 Ekim 2011 Saat 17:41

tüp ayarı yapıldı araç 18 kuruş yaktı azımız açık baktık ( şehir dışı ) 2 sene önce ilk arabamı aldımda bile gaz 1600 ken bu rakamdan fazla yakarken şimdi 2500 tl den aldım gazla bu rakamı 110 120 giderek yakmak süper bi olay ı love peugeot Star

İnanın yazdıklarınızı okurken gözlerim yoruldu. Telefondan yazıyorsunuz galiba. Yoksa Türkçe'yi bu kadar katletmezdiniz.Göz Kırpma

Arabanıza gelince son yakıtınız gayet güzel. Bakımlarınızı ihmal etmezseniz emin olun arabanız da sizi üzmez.

Mesajı Yazan: malazgirt18
Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2011 Saat 17:38
aynen benimkinde de Voltran var yakıtı aynı dedğin gibi nadir 25 e çıkıyor

-------------
Pegeout 306 xr platinium 2001 Açık Hava filitre Kit 100Bg
05414395418

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2011 Saat 17:40
erman sen nerelerdesin kardeşim... bi geldin kayboldun gittin ...

benimde voltran okadar yakıyor çok nadir 25 e çıkkıyor

-------------
05414395418

sormayın ya acil bi şehir dışı yaptım 

-------------
05414395418

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2011 Saat 17:41
abi merhaba :) 

-------------
05414395418

Mesaj Tarihi: 14 Ekim 2011 Saat 17:42
hatta benim araç evden işe gidene kadar lpg geçmiyor bile :) sanırım benzinde kullancam bundan sonra

-------------
05414395418

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net