![]() |
|
Direksiyon kaplama istiyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yokmu Arttıran......
![]() |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
ya arkadaşlar. bunu mersinde'de 150'den aşşağıya yapan yok. 90 tl den indirmeye çalışıyosunuz. bence 90 çok ucuz bi fiyat. çünkü fena bir el işçiliği var.
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
biliyorum ama 5-6 kişi gittimi illaki 5-10 daha indirirm ben adamdan inmese bile biliyorumki fiyat iyi biz şansımızı deniyoruz
![]() |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
Kaplama Gunceliiiii
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
benimde yaptırmam lazımdıda işte mersindeyim :(
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
Sehir disinda olanlara bi care bulalim arkadaslar istanbuldan fazlalar suanda hahahah
|
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
|
kardeşim benide ilave et..ancak benimki hazırı olucak yani kendim yapıcam elimden gelir biraz benimkinin fiyatı size nazaran baya düşük olması gerek.işçiliği kendime ait olucak cünkü..kargoyla posta yaparsın bana..cevabını özelden atarsan çok ama çok sevinirim konuyu bulmakta zorlanıyorum bazen
![]() |
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
|
Bak bu fena fikir değil usta malzemeyi kesip bize sadece dikişleri kalacak şekilde gönderebilirse harika olur. Eğer istanbul veya civarında olsam hiç düşünmem götürür bırakırım aracı ustaya ama öyle bir şansımız yok. Eğer hazır kılıflar benzeri deriyi bize gönderebilirse biz de kendimiz dikebiliriz. Yazdıklarımda saygısızlık falan yoktur yanlış anlaşılmasın. Sadece bir fikir olurSA. |
||
![]() |
||
|
evet kapagan bende 20 sınde tokata gecıyorum ıkımızınkını bır kargo yapabılırler :)))
beraber dıkerız olmazsa:)))
|
||
![]() |
||
|
Tokat merkezde değilim Erbaa'dayım. İmkan olursa tabii ki neden olmasın beraberce hallederiz. Yahut Hakan83 kardeşimiz bize ustanın iletişim bilgilerini verebilirse kendimiz soracaklarımızı sorarız. Belki razı edebiliriz. |
||
![]() |
||
|
0212 481 21 30 feridun ustaninadi ama sizin dediniz gbi bir ise hicbir usta girmez bence
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler. Sorarız kabul ederse güzellik yapmış olur. Tabii ki ustanın bileceği iş. |
||
![]() |
||
naksi ![]() 2. Vites ![]() 01 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
|
kapagan ben taşovalıyım
|
||
![]() |
||
|
ustayla konuşun kabul ederse benim için sorun yok
|
||
![]() |
||
|
abi listede 2 kişi var adam fazla bir indirim yapmaz böyle giderse
![]() |
||
![]() |
||
|
burak kardeşim zaten fiyat iyi ama neden dahada aşşa olmasın dedim onun için uraşıyorum ama şehir dışından iltek daha fazla görünüyoo
|
||
![]() |
||
|
abim benim fiyata dediğim bişey yok zaten.bu arada seninde dediğin gibi şehir dışı talep daha fazla dikkatimi çekti çekmedi değil açıkcası.neyse abicim sorun olmaz öyle yada böyle o direksiyonu kaplatcam ben(tabi seninde yardımlarınla) ![]() |
||
![]() |
||
|
sehır dısından ısteyen arkadaslar dreksıyonları sokup gonderın aırbaglar kalsın ustun ama satarız kaplama bedavaya gelır
![]() |
||
![]() |
||
|
bu haftayı geçirelim baktık katılanr yok gider yaptırırz kardeşim sorun değil
|
||
![]() |
||
|
aynen aynen
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |