Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yorumsuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yorumsuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 14:51
Sayın turkuazyy .Sizi sanırım en iyi ben anlıyorum diye yazıyorum. Ben kafaya koydum vaz geçmeyeceğim. Gençken sanki arabam mı vardı? Otobüse biner giderim yine  . Çünkü davamda haklıyım. Bu davamızın örnekleri dolu. Yeter ki sabırlı olalım. Adamlar öyle donuk ki sanki bu olay sürekli başlarına geliyormuş gibi kanıksamışlar ve milim adım atmıyorlar. 
Ayri bir nokta: Sizlere bu yazıyı yazarken ve yorumlarımda kesinlikle 508'i kötüleyici bir ibare yazmadım.Zira ben hiç bir istisnayı genelleştirmem. Benim vurgulama yaptığım şey  şirketin davranış politikası. Ben onlardan bana bozuk araba sattılar diye ayaklarıma kapanın, beni tahterevan ile gezdirin beklentisi de yapmadım. Sadece ülkemin yasalarına uyun, bu olayı uzatmayın ve müşterinizi bıkkın hale getirmeyin dedim. Adamlar  burunlarından kıl aldırmadılar. Beni en son 30 mayıs günü merkez aradı. Bu süre içinde ise (13 gün)  servis  HİÇ aramadı. Bu nasıl bir şirket, nasıl bir pazarlama ve müşteri ilişkisi? 
Hayatta hiç kin tutmadım. Kimseye küs kalamadım ama Bir daha  üzerinde Peugeot  yazan gazete bile  evime giremez. Tv'de reklamını görsem  kapatacağım.
Yukarı Dön
turkuazyy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 15:33
Sayın Mbox ben aldığım bayinin satış müdürü ile konuşmaya gittiğimde dediğiniz gibi burunlarından kıl aldırmıyorlar. Adama dedim ki ben mahkemeye gitsem kazanırım dedim. Bana ne dedi biliyormusunuz biz ilk mahkemede devreden çıkarız siz peg Türkiye ile kozunuz paylaşırsınız. Bende ben parayı size saydım kozumu onlarla paylaşıyorum nasıl iş o zaman parayı da onlara vereyim kozumu da onlarla paylaşırım dedim. Zaten ben bayağı bir araştırma yaptım. sabah otomotiv sektöründe üst düzey bir arkadaşımla görüştüm. Hee şirket tamir edip veriyor diyor. Değiştirme çoğunlukla yapmıyorlar diyor. Rezalet dedim aynen öyle aslında diyor. İnternette mahkeme kazanıp hala parasını alamayan insanlarda var. Demek ki kanunlar alıcıları korumuyor. Ama kanunların maddelerini okuyunca herşey lehimize ama aslında öyle değil. Adamlar bunu bilip güzel bir şekilde kullanıyorlar.
Üzücü bir durum valla yaşadıklarımız çok kötü sağlığımı etkilemeye başladı. Ondan dolayı gırgıra almaya başladım. Ama emin olun yaşadıklarımı herkesle paylaşıyorum. Her rotamda çevrem geniş. En azından yeni alacaklara almamaları konusunda telkinde bulunuyorum. Kendimizi böyle avutacağız. Ben peg Türkiye deki bayana söyledim. Sadık müşteri iken size sadık düşman oldum emin olun dedim. 
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 15:33
geçmiş olsun abiciğim böyle olmaması lazım 
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
mdincer34 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mdincer34 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 19:47
bende dava açılması gerekiyor maddi durumunuzda iyi anladığım kadarıyla süre biraz uzun sürecektir ama mahkeme bu tür davalarda tüketici aleyhine karar alır diye düşünüyorum
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 20:16
Arkadaşlar tüketiciyi adam yerine koyan firmalar da var arkadaşım 2010 yılında Antepten  Mitsubıshı Lancer aldı belli bir kilometre sonra sol ön tekerden ses geldiğini farketti ve sorunu bayiye iletti baktılar ettiler ön tekerleğin ordan rotları davlumbazı şunu bunu değiştiler olmadı aracı bırakmalarını söylediler ve 1 hafta sonra aradılar gelin sıfır yeni aracınızı alın dediler. Müşteri hizmetlerini görüyosunuz değilmi. üstelik arkadaşım ilk aracını vergi indirimden almıştı. Yeni aracını vergi indiriminin bttiği yani olmadığı dönem de verdiler.
Yukarı Dön
BUBU Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BUBU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 22:31
walla arkadasım bende pejo kullanıcısıyım ancak pejo artık gozumde 5 para etmıyo..sureklı bır arıza cıkartıyo..sımdı dıyeceksınız kı bakımını yaptır..tum bakımlarıda tam aracımın ama hepten sogudum arabadan satıp bır OPELalmayı dusunuyorum en kısa zmanda

Yukarı Dön
emrnl Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
15 - Ağustos - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emrnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 00:17
geçmiş olsun gerçekten çoktalihsiz bir olay.umarım en kısa sürede dilediğiniz gibi sonuçlanır 
206 colorline 2001
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 00:31
Bannedmubarek gecede dua ediyorumki lehinize sonuçlanır. :((
Yukarı Dön
mbox Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mbox Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:14
Mesleğim gereği maddi üzüntülere hiç önem vermemiştim.Ne üzüntüler ne hastalıklara şahit olmuştum. Herbirimizin şu gelip geçici kısa hayatında önemli olanın güzel erdemlere sahip olduğunu öğrendim.Zamanı geldi Volvo'mu satıp Tipo'ya bindim.Hiç gocunmadım.Onu da sevdim.Bir araba sevdalısı olarak hayatımda ilk kez Peugeot almıştım ve aldıktan 8 gün sonra bozulmuştu.Gerçekten üzüldüm . Bu olay olduktan sonra bu siteyi buldum. 
Sanal dünyanın güzelliği bu olsa gerek. Sizleri hiç tanımadım.İsimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum.47 yaşındayım.Çoğunuz benden gençsiniz Sizlere  derdimi anlattım. Sizlerle paylaştım.Ve bana bu mubarek gecede benim için dua ettiğinizi söylediniz. Beni desteklediniz.Sevgili sanal arkadaşlarım. Çok sağolun. Bu davam uzun sürse de bu bana yetti.
İnsanın kısa hayatında önemli olan böylesine manevi değerler sahip olabilmesi, elinden geldiğince haksızlıklara karşı gelebilmesidir.
Tekrar sağolun. Sizleri tanımasam da sizlerden destek aldım ya. İsterse davam 2 sene sürsün.Umurumda bile değil.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:17
Davanızda Sonuna Kadar Haklı Olduğunuza İnanıyorum Eğerki Gayretiniz Varsa Bu Olayın Arkasını Sakın Bırakmayın Sayın Hocam..
Saygıyla Selamlıyorum.
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:22

albayım aslında hangi bayii se bu bayii. tüm forumu toplanıp gitmeli cekip arabaları bayinin önune protesto edip kontak fırlatmalıyız hepsine.. ve herkez arka koltukları yatırıp siyah celenkleri sokacak arabasına orada cıkarıp brakıp kınayarak basın acıklaması yapmalıyız. içerde müşterileride olacak.. karışsın bi ortalık.. hem ders olur alayına ses getiri.. götlük yapmak istediklerinde 2 kere düşünürler..

varyaa sen ve cem usta da konusursa teknik meknik böyle bilgili yani.. zıcar heriflerrr..Thumbs Up
dinden imandan cıkartıyolar ya okudukca ayar oluyorum bakWall

Düzenleyen dinoco - 03 Haziran 2011 Saat 01:24
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:27

KOCAMANDA AFİŞŞ

PEUGEOT TURKİYE FUN CLUP
PLATFORM
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:28
Orjinalini yazan: BUBU BUBU Yazdı:

walla arkadasım bende pejo kullanıcısıyım ancak pejo artık gozumde 5 para etmıyo..sureklı bır arıza cıkartıyo..sımdı dıyeceksınız kı bakımını yaptır..tum bakımlarıda tam aracımın ama hepten sogudum arabadan satıp bır OPELalmayı dusunuyorum en kısa zmanda

Opel yetkili servislerinden nefret ediyorum onlar arızayı tespit ettikten sonra eğer orda yaptırmasan 30-50tl istiyorlar. Ayrıca onların  kronik sorunları çok fazla.
Yukarı Dön
ose Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
05 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:31
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

albayım aslında hangi bayii se bu bayii. tüm forumu toplanıp gitmeli cekip arabaları bayinin önune protesto edip kontak fırlatmalıyız hepsine.. ve herkez arka koltukları yatırıp siyah celenkleri sokacak arabasına orada cıkarıp brakıp kınayarak basın acıklaması yapmalıyız. içerde müşterileride olacak.. karışsın bi ortalık.. hem ders olur alayına ses getiri.. götlük yapmak istediklerinde 2 kere düşünürler..

varyaa sen ve cem usta da konusursa teknik meknik böyle bilgili yani.. zıcar heriflerrr..Thumbs Up
valla iyi fikir. tam destek .
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:32
kanka sana katılıyorum sürekli görüyoruz otoban kenarlarında vectra astra comboların kaputları acık hava alıyorlar ..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 01:34
Evet, ne yazık ki Türkiye'de satılan araçlarda müşteri memnuniyeti sıfır. Bir tek Peugeot'da değil çoğu markada böyle.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 08:09
Arkadaşlar ben bu konuyu Aktif İriyıl satış müdürü ile konuştum. Aracı oradan aldım. Adama mahkemeye versem kazanırım dedim. Adam ne diyor biliyormusunuz biz 1. dava sonucu devre dışı kalırız siz peg Türkiye ile karşı karşıya kalırsınız diyor. Bende dedim ki hocam ben parayı sana verdim seni tanırım o zaman aradan çık ben parayı ona vereyim onunla hesaplaşırım. Ben kendim de satış yaptım. Aslında onun demesi lazım ki yaw arkadaş evet böyle bir şey oldu biz senin tarafındayız. Aslında söylüyor gibi yapıyor ama dili varmıyor. Peg Türkiye beni aradığında ya verdiğim beyaz araç sorunlu çıktı istemediğim bir renk almak zorunda kaldım dedim. Bizim bu konuda bilgimiz yok diyor. Yani burada şunu da düşünmeye başladım. Belki benim istediğim beyaz araç vardı. Birisi bayiye geldi ve daha fazla para verdi ona verdiler bunu istemeden düşünmeye başladım. Çünkü elimde yazılı birşey yok. Bir galerici arkadaşıma anlattım aynen bana bunları söyledi. EEEE onların tecrübesi benden fazla.
Neyse ben başımdan geçenleri her ortamda anlatmaya devam ediyorum. Son 3 gün de 3 kişi peg alacaktı ve vazgeçirdim. Artık bununla mutlu olacağım. 
Bayiye ben kendi aracım için yakın talimatı verdim. Bakalım ne olacak :))
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı turkuazyy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 08:19
Bu akşam avukatımla yüz yüze konuşacam bakalım ne olacak. Tel ile konuştum dava sonucu en az 2 yılda biter dedi. Hah kesin kazanırız diyor oradan kesin emin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 08:33
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

Çok Haklısın Abi VallahiThumbs Up
Yukarı Dön
MaximuS Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

15 - Şubat - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MaximuS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2011 Saat 14:09
geçmiş olsun, saçmasapan bi olay...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 Sunroof su alma sorunu son mesaja git 23 0 shnzgn
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60995 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 88 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 10 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 561 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 222 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13152 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2673 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1437 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 418 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50736 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34824 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2764 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1553 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6145 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 201 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 213 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 297 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 410 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5897 1 msk_sansal
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
muratzengin 1
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English