|
yorumsuz |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
mbox
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sayın turkuazyy .Sizi sanırım en iyi ben anlıyorum diye yazıyorum. Ben kafaya koydum vaz geçmeyeceğim. Gençken sanki arabam mı vardı? Otobüse biner giderim yine . Çünkü davamda haklıyım. Bu davamızın örnekleri dolu. Yeter ki sabırlı olalım. Adamlar öyle donuk ki sanki bu olay sürekli başlarına geliyormuş gibi kanıksamışlar ve milim adım atmıyorlar.
Ayri bir nokta: Sizlere bu yazıyı yazarken ve yorumlarımda kesinlikle 508'i kötüleyici bir ibare yazmadım.Zira ben hiç bir istisnayı genelleştirmem. Benim vurgulama yaptığım şey şirketin davranış politikası. Ben onlardan bana bozuk araba sattılar diye ayaklarıma kapanın, beni tahterevan ile gezdirin beklentisi de yapmadım. Sadece ülkemin yasalarına uyun, bu olayı uzatmayın ve müşterinizi bıkkın hale getirmeyin dedim. Adamlar burunlarından kıl aldırmadılar. Beni en son 30 mayıs günü merkez aradı. Bu süre içinde ise (13 gün) servis HİÇ aramadı. Bu nasıl bir şirket, nasıl bir pazarlama ve müşteri ilişkisi? Hayatta hiç kin tutmadım. Kimseye küs kalamadım ama Bir daha üzerinde Peugeot yazan gazete bile evime giremez. Tv'de reklamını görsem kapatacağım.
|
|
turkuazyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turkuazyy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sayın Mbox ben aldığım bayinin satış müdürü ile konuşmaya gittiğimde dediğiniz gibi burunlarından kıl aldırmıyorlar. Adama dedim ki ben mahkemeye gitsem kazanırım dedim. Bana ne dedi biliyormusunuz biz ilk mahkemede devreden çıkarız siz peg Türkiye ile kozunuz paylaşırsınız. Bende ben parayı size saydım kozumu onlarla paylaşıyorum nasıl iş o zaman parayı da onlara vereyim kozumu da onlarla paylaşırım dedim. Zaten ben bayağı bir araştırma yaptım. sabah otomotiv sektöründe üst düzey bir arkadaşımla görüştüm. Hee şirket tamir edip veriyor diyor. Değiştirme çoğunlukla yapmıyorlar diyor. Rezalet dedim aynen öyle aslında diyor. İnternette mahkeme kazanıp hala parasını alamayan insanlarda var. Demek ki kanunlar alıcıları korumuyor. Ama kanunların maddelerini okuyunca herşey lehimize ama aslında öyle değil. Adamlar bunu bilip güzel bir şekilde kullanıyorlar.
Üzücü bir durum valla yaşadıklarımız çok kötü sağlığımı etkilemeye başladı. Ondan dolayı gırgıra almaya başladım. Ama emin olun yaşadıklarımı herkesle paylaşıyorum. Her rotamda çevrem geniş. En azından yeni alacaklara almamaları konusunda telkinde bulunuyorum. Kendimizi böyle avutacağız. Ben peg Türkiye deki bayana söyledim. Sadık müşteri iken size sadık düşman oldum emin olun dedim.
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
geçmiş olsun abiciğim böyle olmaması lazım
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
bende dava açılması gerekiyor maddi durumunuzda iyi anladığım kadarıyla süre biraz uzun sürecektir ama mahkeme bu tür davalarda tüketici aleyhine karar alır diye düşünüyorum
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar tüketiciyi adam yerine koyan firmalar da var arkadaşım 2010 yılında Antepten Mitsubıshı Lancer aldı belli bir kilometre sonra sol ön tekerden ses geldiğini farketti ve sorunu bayiye iletti baktılar ettiler ön tekerleğin ordan rotları davlumbazı şunu bunu değiştiler olmadı aracı bırakmalarını söylediler ve 1 hafta sonra aradılar gelin sıfır yeni aracınızı alın dediler. Müşteri hizmetlerini görüyosunuz değilmi. üstelik arkadaşım ilk aracını vergi indirimden almıştı. Yeni aracını vergi indiriminin bttiği yani olmadığı dönem de verdiler.
|
|
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla arkadasım bende pejo kullanıcısıyım ancak pejo artık gozumde 5 para etmıyo..sureklı bır arıza cıkartıyo..sımdı dıyeceksınız kı bakımını yaptır..tum bakımlarıda tam aracımın ama hepten sogudum arabadan satıp bır OPELalmayı dusunuyorum en kısa zmanda
|
|
emrnl
2. Vites 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun gerçekten çoktalihsiz bir olay.umarım en kısa sürede dilediğiniz gibi sonuçlanır
|
|
206 colorline 2001
|
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mubarek gecede dua ediyorumki lehinize sonuçlanır. :((
|
|
mbox
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mesleğim gereği maddi üzüntülere hiç önem vermemiştim.Ne üzüntüler ne hastalıklara şahit olmuştum. Herbirimizin şu gelip geçici kısa hayatında önemli olanın güzel erdemlere sahip olduğunu öğrendim.Zamanı geldi Volvo'mu satıp Tipo'ya bindim.Hiç gocunmadım.Onu da sevdim.Bir araba sevdalısı olarak hayatımda ilk kez Peugeot almıştım ve aldıktan 8 gün sonra bozulmuştu.Gerçekten üzüldüm . Bu olay olduktan sonra bu siteyi buldum.
Sanal dünyanın güzelliği bu olsa gerek. Sizleri hiç tanımadım.İsimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum.47 yaşındayım.Çoğunuz benden gençsiniz Sizlere derdimi anlattım. Sizlerle paylaştım.Ve bana bu mubarek gecede benim için dua ettiğinizi söylediniz. Beni desteklediniz.Sevgili sanal arkadaşlarım. Çok sağolun. Bu davam uzun sürse de bu bana yetti. İnsanın kısa hayatında önemli olan böylesine manevi değerler sahip olabilmesi, elinden geldiğince haksızlıklara karşı gelebilmesidir. Tekrar sağolun. Sizleri tanımasam da sizlerden destek aldım ya. İsterse davam 2 sene sürsün.Umurumda bile değil.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Davanızda Sonuna Kadar Haklı Olduğunuza İnanıyorum Eğerki Gayretiniz Varsa Bu Olayın Arkasını Sakın Bırakmayın Sayın Hocam..
Saygıyla Selamlıyorum. |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
albayım aslında hangi bayii se bu bayii. tüm forumu toplanıp gitmeli cekip arabaları bayinin önune protesto edip kontak fırlatmalıyız hepsine.. ve herkez arka koltukları yatırıp siyah celenkleri sokacak arabasına orada cıkarıp brakıp kınayarak basın acıklaması yapmalıyız. içerde müşterileride olacak.. karışsın bi ortalık.. hem ders olur alayına ses getiri.. götlük yapmak istediklerinde 2 kere düşünürler.. varyaa sen ve cem usta da konusursa teknik meknik böyle bilgili yani.. zıcar heriflerrr..
dinden imandan cıkartıyolar ya okudukca ayar oluyorum bak Düzenleyen dinoco - 03 Haziran 2011 Saat 01:24 |
|
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KOCAMANDA AFİŞŞ PEUGEOT TURKİYE FUN CLUP PLATFORM |
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
ose
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
dinoco
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kanka sana katılıyorum sürekli görüyoruz otoban kenarlarında vectra astra comboların kaputları acık hava alıyorlar ..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet, ne yazık ki Türkiye'de satılan araçlarda müşteri memnuniyeti sıfır. Bir tek Peugeot'da değil çoğu markada böyle.
|
|
turkuazyy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turkuazyy
|
Arkadaşlar ben bu konuyu Aktif İriyıl satış müdürü ile konuştum. Aracı oradan aldım. Adama mahkemeye versem kazanırım dedim. Adam ne diyor biliyormusunuz biz 1. dava sonucu devre dışı kalırız siz peg Türkiye ile karşı karşıya kalırsınız diyor. Bende dedim ki hocam ben parayı sana verdim seni tanırım o zaman aradan çık ben parayı ona vereyim onunla hesaplaşırım. Ben kendim de satış yaptım. Aslında onun demesi lazım ki yaw arkadaş evet böyle bir şey oldu biz senin tarafındayız. Aslında söylüyor gibi yapıyor ama dili varmıyor. Peg Türkiye beni aradığında ya verdiğim beyaz araç sorunlu çıktı istemediğim bir renk almak zorunda kaldım dedim. Bizim bu konuda bilgimiz yok diyor. Yani burada şunu da düşünmeye başladım. Belki benim istediğim beyaz araç vardı. Birisi bayiye geldi ve daha fazla para verdi ona verdiler bunu istemeden düşünmeye başladım. Çünkü elimde yazılı birşey yok. Bir galerici arkadaşıma anlattım aynen bana bunları söyledi. EEEE onların tecrübesi benden fazla.
Neyse ben başımdan geçenleri her ortamda anlatmaya devam ediyorum. Son 3 gün de 3 kişi peg alacaktı ve vazgeçirdim. Artık bununla mutlu olacağım. Bayiye ben kendi aracım için yakın talimatı verdim. Bakalım ne olacak :))
|
|
turkuazyy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı turkuazyy
|
Bu akşam avukatımla yüz yüze konuşacam bakalım ne olacak. Tel ile konuştum dava sonucu en az 2 yılda biter dedi. Hah kesin kazanırız diyor oradan kesin emin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok Haklısın Abi Vallahi |
|
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun, saçmasapan bi olay...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |