![]() |
|
Bor Katkısı ¿ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoıcam bu gün yine kontorl ettim 3 parmak fazla yağ gösteriyo çubuk. adam gözümün önünde boşalttı yerine yenisini koydu. filtre de değişti ama fazlalık nereden geliyor :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
katkı falan da yok sadece yağ değişti :) ama sanki 1 lt fazla var gibi :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
4 lt mi koydunuz yağı ?
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
206 ların 8 valf motorları (16 valfi bilmiyorum) 3 litre yağ alıyor arkadaşım fazla koymayın sıkıntı çıkar. Ustalar bilmez doldururlar sen müdahale edeceksin :-))) Benim de başıma geldi max seviyesinin 1 parmak üstünde idi yağ çektirdim mecburen...
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katkı felan koymaktansa ben yeni castrol edge 5w 40 koydum 4 lt .sonuç mükemmel aracın ses değişti uzun yol yapacağm yakında deneyip sonuçlarıpaylaşırım arkadaşlar.
iddalı olmasın ama 307 nin kullanma kulavuzunda katkı maddeleri konulması öenerilmemektedir yazıyordu hatırladığım kadarıyla.
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
akalp ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
abi ben bu boru hyundaı getz sessiz motorlu bi arabada kullandım araç daha 50000 de idi merakımı gidermek için shell yağ artı motor silk bor katkısı ilave ettim ilk başta ne seste nede yakıtta fark gördüm daha sonra yakıta baktım şehir içi gazla 1lt ile 10 giderken 12km gittim 10000 km den sonrada sade motor yağı koyduğumda motorun borsuz az daha sesli çalıştığını gördüm bi not:aracı hyundaı yetkili servisinde ücretsiz check up uygulaması vardı götürdüm adam dediki abi bu yağ kalın sen hangi yağı araca koydun dedi bor aklıma geldi demekki yağı kalınlaştırıyor .....
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |