![]() |
|
206 Roland Garros hangi yağ kullanmalı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ değişimi ve filtre vs bir de balata değiştirsem ne kadar vereyim işçilik maksimum
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Usta balata değişi ile beraber 100 istedi 50 dedim anlaşamadık :9 başka usta bakıyorum :) Konya da tanıdık ustası olan var mı?
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yag degisimi + filtre + balata = 100 lira istedi sen 50 lira verdin ama olmaz dedi. Peki baska bisey dedi mi? ![]() |
|
![]() |
|
Yok hocam 150 aklımdan geçendi ama adam o kadar tokatlayacakmış gibi konuştu ki ben de gıcıklığına 50 dedim ama başka bişi demedi :) en azından dışından demedi
![]() |
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Sen bana bakma, 7000 km benim pimpirikligimden.. ![]() Benim belirtmek istedigim, ordan sürekli yag satın alıp problem yasamamamdı.. ![]() Ama senin yerinde olsam 15000 i de beklemezdim.. Türkiye sartlarında, hele ki Peugeot gibi narin bi araba icin 15000 km yag degisimi icin gec kalınmıs bi km bence..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |