![]() |
|
Araç içine su giriyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
göğüsü söktürmeden 206 da kalorifer petegi degiştirenler var , en kötü direksiyonu söküyorlar sadece ben söktürme taraftarı degilim göğüsü , ondan snra göğüsden ses gelmeye baslar tırnaklar oturmaz filan
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
206 göğüs sökülmeden nasıl degiştigini buldum :D fransız forumlarda şimdi paylasıyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Araci aldim..conta,boru ya da petek değilmiş..boruyu tutan vida düşmüş..eski modellerde tek vida varmis o düşmüş..yaptılar antifiriz koydular beklettiler daha da akmadi..iki uç güne gel dediler..akarsa gogusu acariz dediler..içteki kapagii da takmadilar..
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |