|
Arkadaşlar bu tesisat nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
ertuningsound
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tanıdım abi sagolasın msjları siliyolar sanırım moderatorler iyi sen nasılsın abicim :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol kardeşim...iyiyim
Gecenki, Buluşmada arkadaşlar tesisatımı sordu uygun fiyata ve bu kalitede şaşırdılar beni hatırladın demi arabanın aküsü bitmişti o gece ne rezillik çekmiştik senin 306 yetişti imdadımıza allahtan.. Düzenleyen albaydemircan - 03 Şubat 2011 Saat 16:18 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ARKADAŞLAR BEN JBL PEK TAVSİYE EDENİ DUYMADIM.
BENİM ARK 2 ADET 1000 JBL WARDI BENDE TEK 1000 PIONER AMA BENİM Kİ GİBİ SES ALAMIYORDU.
FİYAT OLARAK NE BİLEMİYORUM AMA BENDE ŞİMDİ 1200 PİONER BASS 1800 JAMESON AMFİ WAR VE ÇOK TA MEMNUNUM.SESİ 10 AÇIYORUM PARKTAKİ ARABALARIM ALARMLARI ÇALIYOR SENİNDE İSTEDİĞİN SES TARZI BÖYLE SANIRIM..
|
|
ertuningsound
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
|
hatırladım abi bitik akülüydü sanırım arac baya ugrasmıstık aküyle :D dedigim şekilde kullandıgın sürece istedigin yere kadar götürür demiştik seni o sistem hem makul fiyat hemde performans olarak cogu markadan daha verimli calıstıgını kendin ses neticesinde tanık olmustun.allah nazarlardan saklasın :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aman aman nazar değmesin memnun kaldığım şeyleri arkadaşlarımada tavsiye ederim...
işçilik + kalite + fiyat = daha ne olsun elinize sağlık kardeşim Düzenleyen albaydemircan - 03 Şubat 2011 Saat 18:43 |
|
ertuningsound
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertuningsound
|
sagol abi iyi günlerde kullan tekrar hergün senin gibi kactane abimiz oluyor biz kalıcı oldugumuz icin her araca kendi arabamız gibi özeniyoruz neticesinde müşteri müşteri getiriyor 1 kerelik iş yapmıyoruz tanıyan tanıyo zaten fazla reklama gerek yok :) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |