Arkadaşlar bu tesisat nasıl?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12612
Tarih: 25 Kasım 2024 Saat 06:59 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Arkadaşlar bu tesisat nasıl?
Mesajı Yazan: 307P
Konu: Arkadaşlar bu tesisat nasıl?
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:36
FORWELL-FLT-4060-AMFİ-600WATT-CLİFOORD*MİD -16CM-320WATT-JBL-1000WATT KABİNLİ BAS???
Kampanyada olduğu için uygun fiyata veriliyor bu arada montaj ve kablo hariç denilmiş?Onlarla brlkte tahminen n kdr tutar?260tl bu haliyle?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:46
böyle set için fiyatlar çok ucuz görünüyor. Kablolar vs yaklaşık 80 işçilikte en az 100tl alırlar tahminim.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:49
çok güzel bir fiyat ben forwell amfi philipo mid takımı jbl 1000 lik bas + kabin kablo montaj toplam 350 lira taktım hiç kaçırma yeterli ses alacağından emin olabilirsin
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:50
Anladım peki ses konusunda yorum alabilir miyim?Şimdilik beni tatmin eder mi acaba?307 aracım için...
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:51
albaydemircan Yazdı:
çok güzel bir fiyat ben forwell amfi philipo mid takımı jbl 1000 lik bas + kabin kablo montaj toplam 350 lira taktım hiç kaçırma yeterli ses alacağından emin olabilirsin
|
Aynı sistem demek..Memnunsun yani albay valla son param ona göre iyi düşünmem lazım
|
Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:52
fiyat cok iyi ama bu mid ve anfiyi kullananlar varmı sesi nasıl acaba.?
parayı verip montajı bittikten sonra duyduğun sesten pişman olmakta var!
------------- Mehmet Ali ÇECELİ 2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:53
seni fazlasıyla tatmin eder ben şahsen maximum ses 62 de ama ben henüz 25 i geçmedim dediğim gibi seni fazlasıyla memnun eder dostum yav bu fiyata böyle tesisatmı kaldı arkadaşım daha kötüsünü takmıştı çok iyi hatırlıyorum 500 lira vermişti ve çocuk mutluluktan havalara uçuyordu neticesinde fuara katılmayacaksın bu tesisattan fazlasıyla verim alacağına adım gibi eminim yinede karar senin ben kaçırma derim bir amfi olmuş 150 lira gerisine sen karar ver
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:54
gozem Yazdı:
|
ben kullanıyorum çokta memnunum
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:56
gozem Yazdı:
|
benim son param bile yoktu ve o yüzden ses tesisatından anlayan arkadasıma sordum sizden iyi olmasın çok iyi anlar git taktır dedi taktırdım çok memnunum
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:56
Teybin önemi büyük sanırım?Sony cd çalar kullanıyorum işçilik ve kablo dahil uygun olursa benim için düşünüyorum albay sen memnunsan bende pişman olmam sanırım :)
|
Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:57
Amfi idare eder, midleri hiç duymadım, gerçek jbl ise iş görür. ama hepsi bu fiyata ise bir sakatlık var sanki?
------------- 2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
Mesaj Tarihi: 01 Şubat 2011 Saat 23:59
Bilmiyorum danışayım dedim?Albay kampanyadan faydalandın sanırım sende?Eyüpte miydi yaptığın yer peki direk linkte verebilirim arkadaşlar isteyen olursa?
|
Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:00
ben albayın sesi duydum gayet iyiydi. amfisi forewelldi. hatta ben de aynından alacaktım. jbl zaten bilinen bas. hem zaten satan yer amfiyi mekanında takıp sesi dinletebilir olmalı?
------------- 2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:02
Sonuçta arabaya anfi ve sub takılıyor, belli bir beklentileri karşılayacaktır. bi süre sonra sıkıntı yaşarsanz anfiden adamın canını sıkar diye düşünyorum.uzun kullanımda ısınma ve kesme yapan cok anfi var.
ben olsam 1-2 ay daha tesisatsız gezerim,ürerini tamamlar, pionner dan şaşmam. pioner alıpta pişman olanı görmedim.özellikle ana ünitelerde.
Tercih sizin tabi
------------- Mehmet Ali ÇECELİ 2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:03
g-demir Yazdı:
ben albayın sesi duydum gayet iyiydi. amfisi forewelldi. hatta ben de aynından alacaktım. jbl zaten bilinen bas. hem zaten satan yer amfiyi mekanında takıp sesi dinletebilir olmalı? |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-komple-set-oto-muzik-sistemi-1-29627151/detay
Üstte dediğin gibi orada yazılan mid takımı google da bile çıkmıyor yanlış yazılmış olmalı.
Albay buradan mı taktırmıştnı sende?
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:03
g-demir Yazdı:
Amfi idare eder, midleri hiç duymadım, gerçek jbl ise iş görür. ama hepsi bu fiyata ise bir sakatlık var sanki? |
arkadaşlar sakatlık söz konusu olamaz çünkü adam senin arabaya takacağı tesisatı zaten test ediyor sana dinletiyor .... herşey o kadar basit olabilirmi sizce hadi takalım iş bittikten sonra dinleyelim varmı öyle bişey adam test yapar siz isteyin hazır kurulu tesisat var zaten kafanıza yatmazsa TAKTIRMAZSINIZ HEPSİ BU dediğim gibi siz gidip bu tesisatı KİCKER L7 yada SİERRA amfiyle karıştırmayın bilginize
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:04
gozem Yazdı:
Sonuçta arabaya anfi ve sub takılıyor, belli bir beklentileri karşılayacaktır. bi süre sonra sıkıntı yaşarsanz anfiden adamın canını sıkar diye düşünyorum.uzun kullanımda ısınma ve kesme yapan cok anfi var.
ben olsam 1-2 ay daha tesisatsız gezerim,ürerini tamamlar, pionner dan şaşmam. pioner alıpta pişman olanı görmedim.özellikle ana ünitelerde.
Tercih sizin tabi |
Arkadaşlar hiç bilgim yok işte bu yüzden konuyu açtım ne yapmalıyım
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:04
bende pioneer teyp elbette teybin rolüde yüksek gidipte golmaster teypte bu tesisatı dinlemeyin
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:06
g-demir Yazdı:
Amfi idare eder, midleri hiç duymadım, gerçek jbl ise iş görür. ama hepsi bu fiyata ise bir sakatlık var sanki? |
fiyat dengesizliği kesinlikle jbl sub.da tek başına o fiyat etmeli orjinal amerikan ise.(ki hiç sanmıyorum)
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:07
g-demir Yazdı:
ben albayın sesi duydum gayet iyiydi. amfisi forewelldi. hatta ben de aynından alacaktım. jbl zaten bilinen bas. hem zaten satan yer amfiyi mekanında takıp sesi dinletebilir olmalı? |
aynen doğru kardeşim buluşmada dinledi gayet memnun kaldı ben bağcılarda yaptırdım sahibinden.com da er tuning yazın çıkar
|
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:09
işçiliğe o kadar para verilir mi yahu :d ben 1 saatı bulmamıstı amfıyı takmak ama sorun bu degıl neyse fıyat bence ıyı cunku jbl wofer nerden baksan 150 tl amfı hıc yoksa 100 tl zaten gerısı hedıye gıbı gelıyo mantıklı fıyat bence ses de albay denemıs guzel dıyosa gozun kapalı al derım :)
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:10
albaydemircan Yazdı:
g-demir Yazdı:
aynen doğru kardeşim buluşmada dinledi gayet memnun kaldı ben bağcılarda yaptırdım sahibinden.com da er tuning yazın çıkar
|
Çıkmadı direk link alabilir miyim?Şu an teybimin modelini bilmiyorum ama 6-7 ay önce 180 e almıştım ciddi anlamda etkiler mi ki acaba
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:10
Arkadaşlar şunuda belirtmeliyimki şahsım üzerine hiç kimseyi bukadar pinpirikli görmedim çok ama çok pinpirikliyim adamın tam 3 saat başında durdum takmadan önce en az 1 saat test ettik her tarafını kurcaladım sağ olsun adamlar anlayışla karşıladı karşılamakta zorundalar... allah razı olsun kendilerini hiç tanımıyordum fakat özenle yaptıkları işçilik harika ötesi zaten bu adamlar 2 kişi ve bunlar kardeş 25 yaşlarında bir arkadaş satıyor ondan küçüğüde hemen tesisatı bağlıyor memnun kalırsınız merak etmeyin günahınız boynuma :D
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:12
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
işçiliğe o kadar para verilir mi yahu :d ben 1 saatı bulmamıstı amfıyı takmak ama sorun bu degıl neyse fıyat bence ıyı cunku jbl wofer nerden baksan 150 tl amfı hıc yoksa 100 tl zaten gerısı hedıye gıbı gelıyo mantıklı fıyat bence ses de albay denemıs guzel dıyosa gozun kapalı al derım :) |
Kardeşim olmazsa geleyim montaj işiyle sen ilgilen olmadı sabah bir arayıp konuşayım bakalım beni aşmazsa montajla vs yaptırabilirim ama sonra pişman olabileceğim bir şey yaşamam umarım ?..
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:13
albaydemircan Yazdı:
Arkadaşlar şunuda belirtmeliyimki şahsım üzerine hiç kimseyi bukadar pinpirikli görmedim çok ama çok pinpirikliyim adamın tam 3 saat başında durdum takmadan önce en az 1 saat test ettik her tarafını kurcaladım sağ olsun adamlar anlayışla karşıladı karşılamakta zorundalar... allah razı olsun kendilerini hiç tanımıyordum fakat özenle yaptıkları işçilik harika ötesi zaten bu adamlar 2 kişi ve bunlar kardeş 25 yaşlarında bir arkadaş satıyor ondan küçüğüde hemen tesisatı bağlıyor memnun kalırsınız merak etmeyin günahınız boynuma :D
|
Albay birlikte mi gitsek napsak
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:15
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
işçiliğe o kadar para verilir mi yahu :d ben 1 saatı bulmamıstı amfıyı takmak ama sorun bu degıl neyse fıyat bence ıyı cunku jbl wofer nerden baksan 150 tl amfı hıc yoksa 100 tl zaten gerısı hedıye gıbı gelıyo mantıklı fıyat bence ses de albay denemıs guzel dıyosa gozun kapalı al derım :) |
aynen muamet, kardeşim saol... ya arkadaşlar benim memnun kalmadığım bir şeyi size nasıl tavsiye ederim biz burda yani peugeotturkey ailesi olarak ne için bulunuyoruz... birbirimize en ufak bir destek için değilmi yani illaki gidip 700 - 800 - liraya tesisatmı takalım içimiz rahat olsun diye .... karar sizin isteyen takar istemeyen takmaz... benimkide 2 sene resmi garanti var daha ne olsun adam bir bass amfi için nikahmı kıysın ve adamların bana dedikleri aynen şöyle sen bu tesisata zarar vermediğin sürece sana sattığımız ürün sana kaça sattıysak gel aynı fiyata alıp yeni tesisattan düşelim montaj bize ait 100 de 100 müşteri memnuniyeti daha ne olsun
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:17
307P Yazdı:
albaydemircan Yazdı:
|
Albay birlikte mi gitsek napsak
|
nasıl istersen kardeşim gel vaktin varsa hafta sonu bağcılardaki adamları ziyaret edelim yazdıklarımdan abartı bişey çıkarsa sana tesisatımı hediye ederim ne diiim kardeşim de hade
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:19
albaydemircan Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
aynen muamet, kardeşim saol... ya arkadaşlar benim memnun kalmadığım bir şeyi size nasıl tavsiye ederim biz burda yani peugeotturkey ailesi olarak ne için bulunuyoruz... birbirimize en ufak bir destek için değilmi yani illaki gidip 700 - 800 - liraya tesisatmı takalım içimiz rahat olsun diye .... karar sizin isteyen takar istemeyen takmaz... benimkide 2 sene resmi garanti var daha ne olsun adam bir bass amfi için nikahmı kıysın ve adamların bana dedikleri aynen şöyle sen bu tesisata zarar vermediğin sürece sana sattığımız ürün sana kaça sattıysak gel aynı fiyata alıp yeni tesisattan düşelim montaj bize ait 100 de 100 müşteri memnuniyeti daha ne olsun
|
Tamam albay sağ ol güzel yorumların için,yarın verdiğim linkteki yeri hem de ertuningi arayayım bakalım duruma göre hareket ederim artık..
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:22
307P Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
Kardeşim olmazsa geleyim montaj işiyle sen ilgilen olmadı sabah bir arayıp konuşayım bakalım beni aşmazsa montajla vs yaptırabilirim ama sonra pişman olabileceğim bir şey yaşamam umarım ?..
| ayıpsın kardesım :)) hertürlü yardımcı olurum :)) 206 ya amfının elektrık tesısatını nerden gecırdıgımı bı gorsen aklın şaşar valla :D:D:D ıkı saat yer aradım en sonunda kendı cozumumu yarattım :D
------------- 1998 VW GOLF 1.6 105 hp Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:26
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
307P Yazdı:
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
| ayıpsın kardesım :)) hertürlü yardımcı olurum :)) 206 ya amfının elektrık tesısatını nerden gecırdıgımı bı gorsen aklın şaşar valla :D:D:D ıkı saat yer aradım en sonunda kendı cozumumu yarattım :D |
Bir de ben anlasam bu işlerden .Amfinin yanma durumu var mı acaba?
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:30
yok be kardeşim neden yansın eğer anlamıyrsanız siz dokunmayın adamlar zaten sigorta denen bişey var onu takıyorlar yüksek elektrik voltajlarında zaten sigorta atıyor yanma söz konusu olmadı benim 3 .cü tesisatım ilk tesitatım amfi piayasa ALPİN 2. tesisat HARWARD 3. FORWEL hiç birinde ne yanma nede kesme yaşamadım kesme özellikle teyple alakalı aklınızda bulunsun
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:33
albaydemircan Yazdı:
yok be kardeşim neden yansın eğer anlamıyrsanız siz dokunmayın adamlar zaten sigorta denen bişey var onu takıyorlar yüksek elektrik voltajlarında zaten sigorta atıyor yanma söz konusu olmadı benim 3 .cü tesisatım ilk tesitatım amfi piayasa ALPİN 2. tesisat HARWARD 3. FORWEL hiç birinde ne yanma nede kesme yaşamadım kesme özellikle teyple alakalı aklınızda bulunsun
|
Anladım kardeşim sağ ol
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:45
albaydemircan Yazdı:
| aynen albayım ıyı acıklamıs olayı :))
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:52
öyle kardeşim diğer arkadaşlarımızda bilsin anlasın neyin ne olduğunu önceden tesisat dendiği zaman 5 dakka düşünürdüm anfi mid takımı sigorta 85 lik hoparlör sub ulan diordum bunlar ne diyor yav ama insan bir süre sonra öğreniyor 1 - 2 defa illaki kazık yedikten sonra ustası oluyorsun
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 00:53
haklısın valla abı :D
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 10:00
2 yeri de aradım o 260 oln 430 fiyat çekti,albay senn dediğin yer 150 ayriyetten işçilik istedi bu ne iştir?Neyse benim iş yatar
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 10:58
307P Yazdı:
2 yeri de aradım o 260 oln 430 fiyat çekti,albay senn dediğin yer 150 ayriyetten işçilik istedi bu ne iştir?Neyse benim iş yatar | vergi gelmiştir onlarada hayırlısı olsun kardeşim 250 işçilik istiyen yer kaç tl dedi bu sisteme??
|
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 11:24
Muhammet ÇAKIR Yazdı:
307P Yazdı:
2 yeri de aradım o 260 oln 430 fiyat çekti,albay senn dediğin yer 150 ayriyetten işçilik istedi bu ne iştir?Neyse benim iş yatar | vergi gelmiştir onlarada hayırlısı olsun kardeşim 250 işçilik istiyen yer kaç tl dedi bu sisteme?? |
260 olan 430 diyen yanii yok bilmem araç 307 olduğu için amfinin bilmem neyi dedi unuttum onunda takılması lazımmış o yüzden bu kdr fark alınıyormuş işçilik vs dahill kardeşim.Albay ın yani 150 işçilik isteyende sistem 345tl imiş bütün hayallerim suya düştü a..
|
Mesajı Yazan: xdesign
Mesaj Tarihi: 02 Şubat 2011 Saat 13:26
Dostum ben adana'dan düşünüyorum aslında. Baktım da fiyat gayet cazip geldi. Sizin aracılığınızla kargo teslimatı yaptırsak sıkıntı doğurur mu gönderimde. Kargo masrafı ne tutar bileniniz varmıdır? Ayrıca benim araçta kablo tesisatı hazır kurulu bagajda öylece bekliyor kablo uçları. Sanırım birtek amfi sabitlenecek sigorta bağlanacak ve uçlar takılacak bitti. Montaj masrafım yok yani Allah'tan (c.c).
------------- Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 00:39
selam tanju nasılsın tanıdınmı
|
Mesajı Yazan: ertuningsound
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 13:40
albaydemircan Yazdı:
selam tanju nasılsın tanıdınmı
|
tanıdım abi sagolasın msjları siliyolar sanırım moderatorler iyi sen nasılsın abicim :)
|
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 16:13
sağol kardeşim...iyiyim Gecenki, Buluşmada arkadaşlar tesisatımı sordu uygun fiyata ve bu kalitede şaşırdılar beni hatırladın demi arabanın aküsü bitmişti o gece ne rezillik çekmiştik senin 306 yetişti imdadımıza allahtan..
|
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 16:24
ARKADAŞLAR BEN JBL PEK TAVSİYE EDENİ DUYMADIM.
BENİM ARK 2 ADET 1000 JBL WARDI BENDE TEK 1000 PIONER AMA BENİM Kİ GİBİ SES ALAMIYORDU.
FİYAT OLARAK NE BİLEMİYORUM AMA BENDE ŞİMDİ 1200 PİONER BASS 1800 JAMESON AMFİ WAR VE ÇOK TA MEMNUNUM.SESİ 10 AÇIYORUM PARKTAKİ ARABALARIM ALARMLARI ÇALIYOR SENİNDE İSTEDİĞİN SES TARZI BÖYLE SANIRIM..
|
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 17:42
albaydemircan Yazdı:
sağol kardeşim...iyiyim Gecenki, Buluşmada arkadaşlar tesisatımı sordu uygun fiyata ve bu kalitede şaşırdılar beni hatırladın demi arabanın aküsü bitmişti o gece ne rezillik çekmiştik senin 306 yetişti imdadımıza allahtan..
|
hatırladım abi bitik akülüydü sanırım arac baya ugrasmıstık aküyle :D
dedigim şekilde kullandıgın sürece istedigin yere kadar götürür demiştik seni o sistem hem makul fiyat hemde performans olarak cogu markadan daha verimli calıstıgını kendin ses neticesinde tanık olmustun.allah nazarlardan saklasın :)
|
Mesaj Tarihi: 03 Şubat 2011 Saat 18:43
aman aman nazar değmesin memnun kaldığım şeyleri arkadaşlarımada tavsiye ederim... işçilik + kalite + fiyat = daha ne olsun elinize sağlık kardeşim
|
Mesaj Tarihi: 04 Şubat 2011 Saat 15:19
albaydemircan Yazdı:
aman aman nazar değmesin memnun kaldığım şeyleri arkadaşlarımada tavsiye ederim... işçilik + kalite + fiyat = daha ne olsun elinize sağlık kardeşim
|
sagol abi iyi günlerde kullan tekrar hergün senin gibi kactane abimiz oluyor biz kalıcı oldugumuz icin her araca kendi arabamız gibi özeniyoruz neticesinde müşteri müşteri getiriyor 1 kerelik iş yapmıyoruz tanıyan tanıyo zaten fazla reklama gerek yok :)
|
|