![]() |
|
Cam filmine ceza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haha ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Tabi emniyet arabaları Hyundai senin ki ise Peugeot :))
İşin şakası bende çok istiyorum film çektirmeyi fakat bu gibi durumlarla karşılaşmamak adına kimseyle uğraşmak istemediğimden çektiremiyorum. Hatta arka cam fabrikasyon renkli önceki muayenede TÜV bile demiş ki arka camda film var hafif kusurlu :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Valla bende yakın zamanda çektirdim ama bakalım umarım bir sorunla karşılaşmayız ![]() |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
İşte hafif kusurum :)) Gönül istiyor ki o hafif kusuru ön camlara kadar artırmak :)) O kadar kusur kadı arabasında da olurmuş :P ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
D2CHALLANGE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: KIRKLARELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı D2CHALLANGE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçtada vardı bizzat kendime söktürttüler ne kadar araç varsa durdurup söktürtüyorlar yer KIRKLARELİ
|
|
39EE090
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaslar bu fılm ısı sakat hale geldı artık. yapacaklar varsada yaptırmasınlar... 206 sı olan arkadaslar "bod perde" satın alarak cok sık bır sekılde ıhtıyaclarını gıderebılırler... tavsıye ederım yanı...
|
|
![]() |
|
alitosun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşım polis ile sorunun olsun istemiyorsan şeffaf cam filmi taktıracaksın. Zaten polisler çevirmelerde aracın içi görünüyor mu görünmüyor mu onu kontrol ediyorlar. Ben ziebart ta yaptırmıştım ve en açık tonları bile UV'yi %99 kesiyor. işini görüyor yani. |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
çok saçma uygulama, ne demek cam filmine yasak, cam filmi ile ugrasan
esnafin coluk-cocugu yok mu ? gariban söförlerin camlarindan, xenon
lambalarindan ne istiyorlar, hele ki bunlerce lira para veripte
yaptiranlarin durumu ne olacak, radar kontrollerine ne demeli, madem sehir ici 50 sehir disi 110km limit vardi, neden yüzlerce beygirlik araclarin ithaline göz yumdular, bi sürü vergi ayrica, camlardaki yaziyi neden yasakliyorlar, kimin askerde oldugu nasil anlasilacak " o simdi asker yazilari falan", zengin fakir ayrimi da yapilmis oluyorlar "kiroyum ama para bende" yazilari vs.
Hatta utanmasa bunlar yarin ehliyette soracaklar, ulen siz ehliyet almanin kaca maloldugunu biliyormusunuz, kredi-taksit vs. zar-zor 20-30 bini bi araya getirdikte araba alabildik, sonra yay kestirmeye-pusturmaya-engel farlar, genis latik-jantlardan ve diger faça islere giden paralardan ehliyete para mi kaldi, vicdani var mi bu kanunun , kanun namina biri cikipta aciklama-izzah yapabilir mi ? Teessüf ettim gitti ![]() |
|
![]() |
|
acık konusım allah belalarını versın
|
|
![]() |
|
Benim sadece arka camlar filmli. Yine de yazabilirler mi?
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
valla tamda camlara film yaptırmaya niyetlenmiştim... hatta yarın farlara folyo çektirecektim..
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Ben yırtıyorum ozamn :D
![]() panter kullanıyorum
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
anlaşılan devlete fena halde para lazım,muayeneden geçen şey neden yasak oluyor ki,tama kanunda maddesi var ama bu tüv-türk istasyonlarını bağlamıyormu bu kurallar,kanunlar.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |