![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2425262728 31> |
Yazar | ||
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
|
Mrb, aranıza yeni katıldım, şu anda arabamda kol takılı ve sistemden CC aktif edilmiş durumda
olmasına rağmen CC yi ON yaptığımda klm. sayacında CC OFF yazısı
görünüyor. + düğmesine basarsam anlık olarak o anki hızı gösteriyor ve tekrar
OFF a dönüyor. sanırım fren sensörünü algilamadığı için CC kendini
kapatıyor.
benim aracımda da fren sensörü 4 kablo çıkışlı ancak sadece 2 adet kablo soketten çıkıp kablo demetine gidiyor. ancak, ayrıca burada bahsettiğiniz şekilde kablo demetine bantlanmış boşta duran yeşil renkli bir soket olduğunu da görüyorum. (her ne kadar buradaki mesajınıza eklediğiniz resim şu anda burada görünmüyorsa da aynı soketten bahsettiğinizi düşünüyorum). forumda ilgili konuları okudum ve benim arabamında ALBAYMAN nickli arkadaşın arabası gibi fren pedalı üzerinde sadece tek bir sensör takılabilir durumda olduğunu gördüm. şimdi tahmin yürütüyorum; bende boş ta duran yeşil renkli soketin fiş girişinden çekeceğim 2 adet kabloyu , fren pedalı üzerinde bulunan 4 kablo çıkışlı sensörün boş olan 2 bacağına lehimlersem benim sistemin eksik kalan kısmı tamamlanmış oluyor. bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. albayman arkaşımız gibi beyni yakmayalım. ![]() Düzenleyen palet - 07 Ağustos 2014 Saat 17:44 |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4534.37 parçanın kod numarası bu yetkili serviste 40 tl bende sipariş ettim salı günü gelecek
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
çok teşekkür ederim arkadaşım. |
||
![]() |
||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
2005 model 206 design araca olurmu acaba arkadaşlar.
|
||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
![]() |
||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
|
|
||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
emreeee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
|
bu işi bursa veya yalova cevresınde yapan yada yaptıran arkadaslar varmı varsa yardımcı olabılırlermı
|
||
2004 307 1.4 HDI
|
||
![]() |
||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
Arkadaşlar aracımın fren pedalında 4 kablo var olurmu benim aracada cruise control cevaplarsanız sevinirim.
|
||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
![]() |
||
|
4 kablo varsa ve gaz pedalınızda telli değil elektronikse uygulanabiliyor. |
||
![]() |
||
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
|
Dostum bende 2006 206 xdesign var normalde hepsi tutuyor soketler ecu koldataktım ama kolu bsi tanıttıkmı bsinin yazılımı cöküyor 2 kez denedik hamlama yapıp tekrar programladık % 100 garanti yok anlican |
||
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
||
![]() |
||
projework ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: beylikdüzü /ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı projework
|
Selanlar
Nerede yaptırdan kardeşim bende istanbuldayım bir iki yere sordum dünyadan haberleri yok usta diye para kazananların Cc kolunu alıcam programlatacak yer lazım aracım partner 2005 mod Yardımını bekliyorum |
||
bedava peynir sadece fare kapanında olur
|
||
![]() |
||
projework ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: beylikdüzü /ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı projework
|
Serkan bey selamlar
Partner aracıma cc kolu takıcam montajı kendim yapacağım nerede aktif ettirebilirim bilgi verirmisiniz |
||
bedava peynir sadece fare kapanında olur
|
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Kasımpaşada forum otomotiv var. Ömer gedik yapar..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
inciroğlu sadece yag değiştirmeye yarıyor zaten
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
bu arada aracım 307 1,6 comfortly 2006 model uzun yolda cok faydası olacaktır
kayseride taktıracak kimseyi bulamadım yakın illerde tavsiye edeceğiniz servis varmı
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ankaraya yolunuz duserse yardimci olayim |
||
![]() |
||
|
hocam bende numaran var ankaraya ocak ayı gibi gelicem basını agrıtırım o zaman teşekkürler
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
tarantula_tr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2015 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tarantula_tr
|
Elimde kol var yardımcı olabilirim
|
||
![]() |
||
DOĞAN46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Selamlar
Ustalar 2004 model 307 xt trriptonik alaraktan araniza katılmış bulunuyorum formu baya bi araştırdıktan sonra baktım benim araçta fren musurunde 6 kablo gordum gaz pedalından da 5 kablo var hız sabitleme kolunu sipariş verdim ama sorun yasar miyim sizce bir de iç aydınlatmalari yakmadan makyaj ayna lambaları yanmiyor son olarak anahtar camları kaldırmıyor önerilerini için şimdiden tesekkur ediyorm |
||
![]() |
||
06AV1465 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: izmir bornova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
Arkadaslar bende 2006 model 307 var 1.6 hdi comfort duz vites bu hiz sabitleme olayi olurmu ve ne kadar saglikli oluyor simdi esimde kullaniyor arabayi takili kalma falan gibi skintilar olur mu ? izmir bornovada oturuyorum burda yapan varmi bu sistemi
|
||
Mehmet ADAĞ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2425262728 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |