![]() |
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2223242526 31> |
Yazar | |||
ersm ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi kralsın ya! sabit sabit gidiyor araba! kimse olmuyor falan demesin. 1.4 HDI Dizel aracım 2004 Peugeot 307 sabit sabit gidiyor. Yaşasın!!!
Kullanımı ile ilgili ufak bir bilgi alabilr miyiz ? Araba 80 ile giderken pauseye basınca mı o hızda sabitleniyor ? |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hayırlı olsun, 3. vites 40 km hızdan sonra çalışır, istediğin hıza gelince alttaki artı veya eksi tuşundan birine basınca o hıza sabitler, sonra o tuşlarla hızı azaltabilir veya arttırabilirsin, pause tuşu sadece devre dışı bırakır, ayarladığın hızı hafıza alır frenle veya pause tuşuyla devre dışı bıraktığın zaman tekrar devreye aldığında eski hıza sabitler, eski hızı hafızadan silmek için kolu off durumana getirip tekrar on konumuna getirmen gerek, stop edince hafızadaki hız silinir.
|
|||
![]() |
|||
ersm ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||
arabayı şuan babam sürüyo, +ya basınca araba hızlanıyomuş. örnek veriyorum 70'le gidiyor, +ya basınca araba 90'a kadar gidiyomuş. bu normal midir peki ?
tüm süper mario ustalara selam olsun. yetkili servisine kadar heryer olmaz diyordu. bal gibi sabitleniyor arkadaşlar. Teşekkürler PeugeoTTurkey forum. Çok çok sağolun.
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Tuşa her tek basmada 1 km hızlanır, basılı tutarsanız 5'er 5'er hızlanır ve ivmelenme gaz pedalına göre daha iyidir. Yani basılı tutarsa elini çekene kadar hızlanır araba, tek basıp çekmede 70'den 90'a çıkmaz çıkıyosa çok garip bi sorun var demektir.
|
|||
![]() |
|||
||
Belki de basılı tutmuştur, akşam olsa da gidip denesem diye yerime sığmıyorum! :))
Çok teşekkürler. Şu mübarek günlerde hayır duaları aldınız. En önemlisi bu.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ohm metrede buzzer varsa olur yoksa olmaz. Bende multimetre var onda buzzer var. Saniyorum cogunda vardir zaten. |
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
6242 Z8 - Hız Regülatörü ve Hız Sınırlandırıcısı
6242 Z9 - Hız Ayarı hangisini almalıyım ? |
|||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|||
![]() |
|||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
||
yetkili servislerde yapılıyormu yapılıyorsa yarın peugeot berke ye gidicem birde kaça yaptırılır orada tahminen
Düzenleyen ramazanturan81 - 14 Ağustos 2013 Saat 19:48 |
|||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|||
![]() |
|||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
yetkili servis ileride problemler çıkardığı için ya da çıkaracağını düşündüğü için orjinalinde olmayan parçaları takmıyorlar..
|
|||
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
z9 |
|||
![]() |
|||
Ali Aydoğdu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ali Aydoğdu
||
Ben Eskişehir Banaz yetkili servisinde 6 ay önce taktırdım 275 TL. Yani servisler takıyor. |
|||
2008 Model 1.6 HDI 90HP İnci Siyah
|
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
307 xsi 2.0 petrol
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
275 ayıptır yaaa. Yeni tip kol 100tl montaj içinde 50tl alıyorlar. Eğer ankaradaysanız ben ücretsiz yapıyım. |
|||
![]() |
|||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
||
![]() |
|||
307 xsi 2.0 petrol
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ben de Belcika'da neredeyse ucretsiz yapiyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
peki neden z9 ? z8 daha işlevsel bir ürün ? Düzenleyen reality59 - 15 Ağustos 2013 Saat 13:20 |
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
güncel.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Z8 modeli hız sabitleme dışında eğer araçta donanımı varsa hız sınırlamada sağlar. Hız sınırlama şu şekildedir ;
Siz gaza bastığınız sürece araç ayarladığınız hızı geçmez. Z9 sadece sabitleme işlevi görür.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
||
anladım teşekkür ederim :) sipariş geçiyordum tak aklıma takıldı neden z9 dedim z8 daha işlevsel iken o zaman z9 u sipariş geçiyorum :)
|
|||
|||
![]() |
|||
||
z9 un kullanımı daha basittir.
|
|||
307 xsi 2.0 petrol
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2223242526 31> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |