|
|
Hız Sabitleme Sistemi Ve 307 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2021222324 31> |
| Yazar | ||
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 17:07 |
|
|
Öncelikle aracınızın alt yapısı uygunmu onu kontrol edin, gaz pedalının elektronik olması ve fren müşürünün 4 kablolu olması gerekiyor, eğer şartlar uygunsa SDYMZ nickli arkadaşla iletişime geçin kendisi İzmir'de bu işlemi yaptırdı.
|
||
![]() |
||
elsoberano
4. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 18:42 |
|
|
erör 307 xsi lere bu oluyorsa tez zamanda ank.'ya yolunun düşmesini dilerim
|
||
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 18:52 |
|
Esp sisteminin elektrik alt yapısı var peugeotlarda ama mekanik olarak yüzü astarını geçer bence hiç niyetlenme (: bu arada konu değişmesin :P
|
||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2013 Saat 20:19 |
|
elso bendeki araca 2 yerde daha araca bakmadan olmaz dediler ama 3. gittiğim usta (kolun programlamasını yapan) kendisine daha önce 3 4 tane xsi geldiğini ,onların gaz pedalının metal boru şeklinde olduğunu bendeki gaz pedalın komple pilastik olduğunu bunun farklı bir durum olabileceğini söyledi.. bilemiyorum bu bir referans olabilir mi ? ben türkiyeye gelen 2001 xsi lerin tamamının aynı olduğunu duymuştum ama galiba xsi lerde kendi içlerinde farklılık gösterebiliyor bendeki gaz pedalı şu şekilde pilastik sanırım demir boru şeklinde dediği pedal 206 gti lerdeki gaz pedalı gibi oda şu olsa gerek.. senin araçtada fren pedalının oradaki 4 telli sensör var ise gaz pedalın metal olsun olmasın bu iş olur derim ben şansını zorla
|
||
![]() |
||
errör
3. Vites
Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 20:09 |
|
![]() |
||
SDYMZ
3. Vites
Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2013 Saat 21:08 |
|
serkan biliyorsun senin sayende oldu usta olacak kişiye sen tarif etmiştin telden ve adam hem işi öyrendi hem 50+kdv aldı. ben yine yardımcı olurum arkadaşlar benim aytırdığim yere götürmem |
||
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
ulas111
1. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 02:14 |
|
|
herkese merhaba
yeni kullanıcıyım hem site için hem de peugeot 307 için. 3 gün oldu arabamı alalı, klima sorunu yuzunden siteyle tanıstım ve cok degerlı arkadaslar oldugunu gordum ve cok sevındım..siteden celall diye bır arkadasın tecrubelerıyle sorunu cozdum. hız sabitleme konusunda yazıları da takip ettim. koliva , istanbul arkadasların paylasımları cok etkıleyıcıydı.. benim aracaım 2005 307 xt hdi 110bg. aracımın donanımı yuksek gibi dıgıtal klima ön arka kol dayamalar park sensoru vs vs ama fren pedalı müşürünü gördüm 4 girisli ama 2 kablo var.:( yanında yöresindede kablolar vs var ama bilmiyorum baska müşür varmı..en guzeli yarın foto cekip gönderecegim burdan.istanbul ve albayman arkadasların yazılarını da okudum riskli işler sanırsam..ama dogru ellerde bu işler cozuluyormus galıba.fethiyedeyım ama bır ayagım ankara..yanı ankarada benım araca cc takabılecek bırılerı varsa paylasın lutfen..hatta antalya izmir de olabılır.yakın yerler bana.. yardımlarınızı beklıyorum. koliva arkadas basta olmak üzere bütün arkadasların öngörülerine ihtiyacım var. tesekkurler saygılar
|
||
![]() |
||
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 08:03 |
|
|
Kablo çekme işi zor hocam onu yapabilecek yada onunla uğraşacak usta bulmak çok zor, forumda sadece bir kişi yapabildi oda haftalarca uğraştılar ve bir sürü sıkıntıyla karşılaştılar.
|
||
![]() |
||
ulas111
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 20:41 |
|
|
||
![]() |
||
ulas111
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 20:54 |
|
|
||
![]() |
||
ulas111
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 20:56 |
|
|
||
![]() |
||
ulas111
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 20:58 |
|
|
||
![]() |
||
ulas111
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 21:00 |
|
|
1.ve 2. foto fren pedalı arkası
3.foto gaz pedalı arkası 4.foto debriyaj arkasına dogru hız sabitleyıcı takma konusunda üstadların degerlendirmelerine ihtiyacım var tesekkurler saygılar
|
||
![]() |
||
Serkan
5. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 21:04 |
|
|
Kablo çekmeden olmaz hocam, kablo çekecek ustayı da bulmanız çok zor malesef
|
||
![]() |
||
murateest
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı murateest
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 21:53 |
|
|
Bu iş fren pedalındaki kablolara mı yoksa gaz pedalındaki kablolara göre mi oluyor?
Bu forumda bir arkadaş "gaz pedalına 4 kablo giriyorsa hız sabitleyici 5 kablo giriyorsa hız limitör oluyor" yazmıştı, bu bilgi yanlış mı?
|
||
![]() |
||
dursunn28
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dursunn28
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 Saat 15:44 |
|
|
arkadaşlar aracım 2004 1,4 hdi xr hız sabitleme kolunu alarak yerine taktık fakat calıştıramadık.fren pedalımda 4 kablo var gaz pedalımda yine aynı şekilde 4 kaplo var depriyaj pedalımda 2 kaplo var.tüm tesisat orjinal.fakat bir türlü calıştırmayı başaramadık.birde akünün alt kımına gelen yerde 2 kaplolu yeşil bir fiş boşda duruyor ne olabilir
yardımlarınız icin şimdiden teşekkür ederim |
||
|
Fabel textille
|
||
![]() |
||
Serkan
5. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 Saat 16:32 |
|
|
Aracı pp2000 bağlayıp cruise controlü aktifleştirdinizmi?
|
||
![]() |
||
dursunn28
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dursunn28
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2013 Saat 17:42 |
|
|
kilometre sayacında cc cıkıyor fakat 470 km üzerinde + duşuna basınca sabitleme yapmıyor off yazıyor bursa veya istanbul da anlayan varsa gidebilirim
|
||
|
Fabel textille
|
||
![]() |
||
koliva
YÖNETİCİ
P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2013 Saat 07:48 |
|
PP2000'den tanitimi yapan kisi yanlis secenekleri secmis. Gormeden birsey soylemek zor ancak saniyorum sizin aracinizda hizi sabitlediginizde CC yazisinin hic cikmiyor olmasi gerek. |
||
![]() |
||
ersm
1. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2013 Saat 21:49 |
|
|
herkese iyi akşamlar.
Aracım 2004 model 1.4 HDI dizel Peugeot 307. Hız sabitleyici kolu taktım. Fakat bir türlü aktif edemedim. Aracı PP2000'e bağladığımız zaman da bir yerden aktif edebiliyoruz. ikinci yer çıkmıyor. İstanbul'da yaklaşık 20 yere gittik. Hepsi ya olmaz dedi, ya beyin değişmesi gerekir dedi. Servis arabanın orjinalinde yoksa yapmıyoruz diyor. Yapabildiklerini söylüyorlar ama yapmıyorlar. Güvenlik unsurlarıymış vs. vs. Arabamda fren muşurunun 4lü olduğunu söyledi usta. Tip B olarak açık bıraktığımızda hiçbir şekilde devreye girmedi. Çünkü 2. yerden aktif edemedik beyinde. Kolu geri vermeden son umut buraya yazayım dedim. Çünkü artık kabloyu alıp bilgisayarda kendim kurcalayacak hale geldim. Yapmış olan ya da yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İstanbul'da bu işi hakkı neyse yapan arkadaşlar varsa da lütfen bildirsinler. Arabamız uzun yolda sabit sabit gitsin istiyoruz. Sevgiler, saygılar.
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2021222324 31> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||