![]() |
|
Hararet 206 xt |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçda da benzer bir sorun var sıkışık trafikde hararet yükseliyor,90 ı geçtiğinde fan açıyor,düz yolda 80 de sabit çok ilginç bişeyler var ama bende çözemedim daha.
Kışın bütün soğutma suyunu değiştirdik antifiriz koydurduk,radyatör daha önceden değişmişdi zaten anlamdım neden yaptığını. Bu müşür denen şey nedir ne işi yaramakdadır ondan kaynaklanıyor olabilir denildiği için merak etdim |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Bana da tıkanıklık veya müşür gibi geldi, bence en kısa zamanda kontrol ettir bilen birisine. |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tıkanıklık olabilir, bendede olmuştu radyatör eskimişti soğutma suyunun gezdiği yerler tıkanmıştı, belki öyle birşey olabilir. radyatörde tıkanmış olabilir. bir ihtimalde müşür bozulmuş olabilir. bilgisayara bağlatıp baktırdığında müşür arızası varsa görülebiliyor. ucuz birşey baktırmakta yarar var...
Düzenleyen arifkemal - 27 Nisan 2010 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arkadaşlar 2000 model 206 xt sahibiyim aracım hararet yapmaya başladı debriyaj bitmişti bugün yenisini taktırdım serviste ustayada söyledim araç hararet yapıyor diye baktı bişey bulamadı herşey normal bencede normal çünkü fan 90da açıyor ama hararet bugün yine 130un altındaki çizgiye kadar dayandı bilgisi olan varmı neden yapıyor ayrıca araçta anormal hiç bişey yok arabayı bi süre 3000 devirüzerinde kullanınca yapıyo ama hiç su kaynatmadı ayrıca conta flanda yanıkdeğil eminim ve arabayı boşa atınca nerdeyse 2 dakika sürmeden hararet düşüyo ustalar bi yardım lütfen ve bir not daha araç çok özenli dikkatli kullanılmış yorulmamış bi araba
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |