![]() |
|
ne yapmak gerekiyor? (ses sistemi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
O mesaj sana yazılmamış arkadaşım kendi kendine stres yapma
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
Ahmet, o cevap sana yazılmamıştır. üzerine alınacak bir durum yok.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben o konudada özur mesajı yazmıstım ne alaka burda laf vuruluyor her neyse
|
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
ya yanlış anlama hemen. sadece sana biraz takılalım dedim. özür dileyecek bir konu da yok. hepimiz kardeşiz. sen biraz daha araştır, bazı arkadaşların yaptığı gibi ürünü aldıktan sonra yeni konu açıp da "bu cihazlar nasıl, iyi mi yapmışım, ucuza mı almışım" diye sorma. almadan önce cihazları marka-model ve fiyat belirt. değerlendirelim. ben de MP3 çalar alcam. belki beraber alırız, ucuz olur. |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
||
valla abim okul haziranda bitiyor para biriktiriyorum devletten aldıgım kredilerle haziran civarı 600 tl falan olur artık burdan tanıdık falan birşekilde en uygun yollu bir sistem yaptırıcam
|
|||
![]() |
|||
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
||
Forumlarda herzaman karşılaşılan bir olay yüz mimikleri görülmediği için böyle yanlış anlaşılmalar oluyor kimse art niyetli değil bu forumda ki olsaydı herkez herkezin işi görülsün diye çabalamazdı görüşündeyim kimse kimseye kırılmasın gücenmesin darılmasın hadi'nin de söylediği gibi hepimiz kardeşiz.
|
|||
01 COA 084 ARh(+) |
|||
![]() |
|||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
||
seviyorum ulen peugeotturkey'i
Helal olsun arkadaşlar. Ne güzel herkes anlayışlı herkes kırmıyor birbirini. sevgiler. ![]() Düzenleyen BuRÇaK - 09 Mayıs 2010 Saat 20:49 |
|||
![]() |
|||
amtclb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
benim form tecrubesizliğim nelere yol actı kusura bakmayın. ön kapılara JBL Gto 6508C 16CM 210W Component
bagaja JBL GT5-12 1100 Watt Kutulu Subwofer
amplifikatör olarakta Boss GT980 5 Kanal aldım.
fakat arka tarafa
Pioneer TS-A6993S 460Watt 6*9 5 Yollu Coaxial mi component mi takayım arkadaslar.
|
|||
![]() |
|||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
||
ahmet bence oval dusunme component daha ıyı olur Düzenleyen mehmet1965 - 10 Mayıs 2010 Saat 17:56 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
||
Ardarda 2 mesaj olacak ama yeni konu açmamak adına burdan bir soru sorayım dedim.
Pioner Jvc tarzı 200 tl civarı 4x50 watt çıkışlı teyp 4 tane 16 cm 230 watt jvc kompenant normal bir anfi bunlarla elde ettiğim ses nasıl olur bass olarak vw lerdekine kıyaslarsak ne düzeyde olur eğer cevaplar olumlu olursa bu hafta halledicem :)
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
öncelikle golf ve ford gibi 307 de ses alamazsınız. ses yalıtımları farklıdır her aracın. golfdeki ses yalıtımı 307 de yok.
bütçeniz 300-500 arası ise ön kapıya bir mid takımı arkaya mid takım ve 4 yada 5 kanallı anfı + olarak bir bass koyabilirsiniz.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
||
hocam bende şu an için orj cd changer 4 tanede jvc hoparlör var dediklerimi yaparsam farkı nasıl olur onu sormuştum yoksa paraya kıydıktan sonra neler yapıldıgına şahit oldum arkadasm corsasına 1000 tl harcadı disco gibi geziyoruz ben o kadar istemiyorum :)
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
2 X 30 Cm Kicker Subwoofer
4 X 16 Cm Jbl Mid Takımı Jbl 75,4 Mid Anfi Jbl 601,1 Sub Anfi Kuru akü Özel dizayn arka bagaj Özel dizayn kapılar GroundZero 1.0 farad kapasitör
Alpine IVA 105 ana ünite
![]() ![]() Düzenleyen MiRaK - 12 Mayıs 2010 Saat 00:09 |
|||
![]() |
|||
||
orjinalin watt'larından güçlü ise bir nebze daha iyi çalar herhalde.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
||
maşallah hocam :)
benim özel sebepler diyelim bagajı küçültme lüksüm yok :)
|
|||
![]() |
|||
||
bence gayet tatmin edici. ama anfiyi 5 kanallı alıp, ısrarla slim (dar, çok az yer kaplar) woofer tavsiye ediyorum. Düzenleyen H-a-d-i - 12 Mayıs 2010 Saat 15:34 |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
amtclb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
mrb arkadaşlar yoğunluktan bir kaç gündür bakamadım. jbl taktık denedik bizim beklentimizi karşılamadı ve cıkardık.
şimdi ön kapılara hertz esk 165 kom. ve arka kapılara hertz hck 130 ve hertz es 200 20cm subwoofer takıcaz. taktıktan sonra durumu sizinle paylaşırıcam.
|
|||
![]() |
|||
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
||
307deki kapı yapısı itibarıyla anfi ile kalite bir mid komponentden yuksek volum alırsın ama bas sesini ne yaparsan yap kaliteli alamazsın. orijinal kapı dosemesini feda edip pandizotlu ozel komponent yerleri yapılmadıkca bence hic sansımız yok...
|
|||
saygılar...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |