![]() |
|
ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle birdahaki mesajlarında küçük yazmak zorundasın bizi forum kurallarını hatırlatmak zorunda bırakmazsan seviniriz. Aracın için başına gelenlere üzüldük fakat bu senin başına gelenler yüzünden Peugeot yu kötüleyemezsin. Aldığın aracındaki problemler önceki veya varsa daha önceki sahibinin uzatmalı bakım yaptırmamaları yüzünden olduğunu tahmin ediyorum. Bu ve benzeri araç problemler ve sıkıntıları her markada bulunuyor. Tekrar geçmiş olsun. |
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ŞU AN peugeot yol yardımıNI ARYACAK BÜTÇEM YOK. DEDİĞİM Gİİ 2 AY DAHA YATACAK BU TENEKE YIĞINI BU ARADA BU SAYDIKLARIMDAN SONRA HALEN ALMAYI DÜŞÜNEN VARMIDIR ACABA BU ARABAYI. DEDİĞİM GİBİ 14 BİNE MASRAFIDA BANA AİT.
BU ARABA YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULUYODU NERDEYSE.
BANA HİÇ HAYIRLI OLMADI. UMARIM ALACAK OLAN ARKADAŞ (ÇIKARSA BU KADAR LAFTAN SONRA TABİ) HAYRINI GÖRÖR GÜLE GÜLE KULLANIR.
BU ARTIK BENİM 16 BİNE ALDIĞIM ARABA DEĞİL 2 BİN LİRA HARCANIP BİR NEBZEDE OLSA ADAM EDİLMİŞ ARABA.
İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN SAOLUN.
ŞUNUDA DEMEDEN GEÇMİYEYİM PEUGEOTUN TEK İYİ YANI SİZİN GİBİ DUYARLI İLGİLİ VE CANA YAKIN BİR KİTLEYLE TANIŞMIŞ OLMAMI SAĞLAMASI.
|
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Büyük harf kullandığım için kusuruma bakmayın insanın cvanı yanınca bazen biryerlere patmak istiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() Şu oyun başında ölen Koreli gibi olmadan kalkayım en iyisi...
Ben de peugeotumu seviyorum , haz duyuyorum, binerken gururlanıyorum ama ne yapayım başımı çok ağrıttı. Beni bir türlü sevmedi. Dediğiniz gibi önceki sahipleri de onu sevmemişler.Ama inanıyorum bu sorunlarıda aşacağız. Yardımlarınız ve ilginize teşekkürler. BİR KÖY ÖĞRETMENİ
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Aracımı (2001 406) alalı 1 yıl olacak 19.000 km yol yaptım bakımlarını zamanında serviste yaptırıyorum Allaha şükür 'tık' demedi hic demekki sen alırken arabayı pek incelemedin bu kadar arıza yapması hic normal değil umarım en kısa zamanda sorunu çözersin..
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
çok geçmişolsun ateşleme bobini devreye girmedigi için aracın çalışmıyo bu işten anlayan veya servise telefon ederek şikayetini anlatlatırsan daha sağlıklı bilgi alırsın
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.;inşallah yakın zamanda sorunun çözülür..Araba işi biraz şans işi derler hocam..Şanssızmışsın demek ki..
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
geçmiş olsun inş sorunun çözülür..
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Arkadaşlar çok saolun. Aslında ben daha önce hiç böyle bir arabaya denk gelmedim. Çünkü arabayı koklamadan almazdım. Ne varki birçok aksilik üstüste geldi ve bunu almak zorunda kaldım Arabamı henüz satmıştım ki benim ufaklık hastalandı. Hastaneye getir götür için araba lazımdı. Yandan bacanak bir abimin konyada galerisi vardı. Uygun bir araba düşünce arayacaktı. O gün beni aradı elimde full bir 406 var dedi. Atladım gittim Konya ya. Arabayı görünce içime sinmedi. Tam vazgeçecektim ki. Karamandan bir telefon. Benim çocuk havale geçirmiş hasteneye yatmış. Mecburen atladığım gibi arabaya döndüm karamana. Megerse bizim yandan bacanak, abi dedigimiz adam iflasın eşiğindeymiş. 14 e aldığı arabayı bana 16 ya geçirmiş. Öylelikle arabayı aldık anlayacağınız. Neyse herşeyde vardır bir hayır.
Yaşamak varmış bunlarıda.
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
hocam arac mazotlu haliylede atesleme bobini bulunmuyor gecmic olsun arkadasim isin gercekden zor tarifle olucak bi seye benzemiyor bendede var seninkine benzer iki bela 206+fiesta garantisi bitti arizalar basladi amacim peugeot u kotulemek degil sadece yasadiklarimi soyluyorum ve fransiz tamircimin soyledigini aktariyorum " saglam araba istiyorsaniz fransiz mali almayin diyor ....xx..... tavsiye ederim" diyo bu isten anlayan fransiz bunu soyluyorsa bizim elin markasi icin birbirimizi kirmamiza gerek yok kolay gelsin arkadas |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
dada şaka misin sen?
ciddi misin?anlamadim
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Hoca geçmiş olsun olur bu türlü şeyler canını sıkma bak herkez biliyor ben 306 alalı 2 ay oldu 1,300 tl masraf ettim bir çuval civata ne çıkacağını bilemessinki hele ikinci el alıyorsun hiç bilemesin biz şirkete sıfır A6 aldık sanrufdan su alıyor yani kısacası her şey olur para ile çözüleçek sorunları kafaya takma bugun olmaz yarın olur allah başka bir şey vermesin üzülmene gerek yok bence
|
|
![]() |
|
Emre Fırat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Fırat
Uyarının türkçesi ateşleme sisteminde hata verdiğini belirtiyorsa ısıtma bujileri v.s. bi temizlemeyi deneseniz söküp belki faydası olur öte yandan bikaç ustanında dedigi gibi pil değiştirme işlemi yapar gibi anahtarınızı söküp içinde küçük bir parça vardır immobilizerin okuyucusudur onu bi kontrol edin anahtarı düşürmüşseniz felan belki o çıkmıştır yerinden bir bakın tekrar kapatın isterseniz hayırlı günler...
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
arıza her makinede olabilir. unutmayalımki araçlarımızda birnevi makinedir. Tamiri vardır ama Peugeot en adi araba yada Fransız kazığı denmesi bence yanlış. Çünkü bu arabaları Fransada fransız halkıda kullanıyor. Fransız firmasının kendi vatandaşlarını kazıklamaları çok zor bence.
Ağbim 2005 te 2001 model 206XT aldı. hiçbir bakımını aksatmadı. Arabanın kazası boyasıda yoktu hala yok. Hiçbir sorun çıkarmadı ağbime.araba emek ister,ilgi ister, bakım ister.Senden önce bakımlarında sorun olduysa yada arızaları tam giderilemediyse bu ne Peugeot un suçu nede senin. Ayrıca sıfır almıyorsan Dizel araba almak gerçekte n büyük risk. Benzinliye göre her zaman daha fazla sorun çıkardığı aşikar. Çok temiz bulmak lazım. Senin gibi dar bi zamanımda bende 307HDI almıştım ve aldığıma alacağıma pişman oldum.Çıkarmadık sorun çıkmadı. Adam gibi kontrol ettirmeden pat diye almıştım.Çok iyi anlıyorum seni. Arabanı yaptır eğer sorunlar devam ediyorsa sat derim. 19750 ye aldığım arabamı 15500 sattım. 2000 TL de masrafım var.senin zararın daha iyimser bence. Maddi sıkıntılar herkeste var bilirim. Annemde öğretmen. Ama araba ne yazıkki para yiyen bir meret. Çok çok geçmiş olsun Sorunun en kısa zamanda çözülür inşallah hocam. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Teşekkür ederim ilginden dolayı. Zaten herşey maddiyatla ilgili. Ama yine de insanın bu kadar parayı bağlayıpta karşılığında bu kadar sorun yaşaması insana az koymuyo. Benim canımı sıkan bir mesele de daha 10 yaşında ünlü bir markanın üst sekment bir aracının köşede yatarken milletin beyenmeyip her türlü laf söylediği 20 yaşındaki araçlara tıkır tıkır binmesi. Köylümüze madara olduk. Hoca gel sana şunu (kuş türü) alalım at bu elindeki hurdayı diye kafa bulmaları....
![]() Aküyüde bitirdik zaten bugün kapısı bacası açık öylece yatıyor. Neyse yarın birde dersten sonra bujileri söküp takmayı planlıyorum. Tabi gerekli takımları ve bujilerin yerini bulabilirsem
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Dediğini düşünmedim değil. Ama ne bileyim kasko şirketini kandırmak olur gibime geliyor. O da benim içime pek sinmiyor. Hem kasko şirketi expert kullanmıyor mu?? Neyse bakalım...
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam akıl vermek gibi olmasın ; aracı kesin satıcaksanız kaskoyla filan ugrasmayın derim...Sizin arabaya en iyi ihtimalle 1500 tl diceklerdir..Tamam aracı satınca kasko ücretini iptal ettirebiliyorsunuz ama uğraşmaya değmez.Bence siz ustanız varsa ustanızı yoksa tavsiye edilen bi ustaya sorunu anlatıp ,ustayı aracın yanına getirin..Bulunduğu yerden çözülebilir bence bu sorn.Gerekli alet edvatı da getirir tabi usta..Böylelikle çok fazla bi maddi kayıbınız olmaz...
Aracı satma sebebiniz de mantıklı zira oralarda herkesin anlayacağı raba kullanmak şart..Ben Afyon merkezde bile Mercedes ustasına yaptırdım arabayı..Sağlam usta bulmak zor küçük yerde.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |