Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 406
Forum Tanımlaması: Peugeot 406, 1995'ten 2004'e kadar üretilen geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8296
Tarih: 25 Temmuz 2025 Saat 18:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI
Mesajı Yazan: SonerHoca
Konu: ACİL YARDIM !! ARABAM DAĞIN BAŞINDA KALDI
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 13:00
AğlamaArkadaşlar lütfen yardım edin bana. Tıkır tıkır çalışan arabayı park ettim. Daha sonra çalıştırmak istediğimde kadranda kutuya sokulmuş sarı bir anahtar amblemi çıktı. Ekranda da ELECTRONIC IGNITION FAULT yazdı ve marş bastığı halde motor bir türlü almadı. Araba şu anda en yakın şehre 250 km uzaklıkta.Wall KARAMAN nın ERMENEK ilçesinin en dibindeki YEŞİLKÖY KÖYÜ'nde.
Bkz. http://www.bibilgi.com/harita/karaman/ermenek/yeşilköy-haritasi - http://www.bibilgi.com/harita/karaman/ermenek/yeşilköy-haritasi
Bilgisi olan varsa allah rızası için bana yardım etsin...........

Cevaplar:
Mesajı Yazan: kocvizyon
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 13:30
kardeşim efe ile bi görüş istersen

-------------
peugeot 307

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 13:45
araba ne
modeli ne
biraz daha bilgi verirsen arkadaşlar tahminde bulunurlar ama en iyi yardımı Efe Usta yapar.
0212 486 33 66

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 14:01
Araba 2000 model 406 HDI

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 14:03
ustayla görüşürsen daha sağlıklı olur..

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 14:05
efe ustaya nasıl ulaşırım??

Mesajı Yazan: kocvizyon
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 14:22
OTO EFE

Peugeot & Citroen
Çıkma ve Sıfır Yedek Parça
0212 486 33 66

-------------
peugeot 307

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 15:23
Efe usta herkes seni işaret ediyor... Bana buradan açıklamalı ve mümkünse fotoğraflı yardım edebilirsen bilirsen çok sevinirim. Benim elektronikçi ustam telefonda anahtar kodunu tanımıyor olabilir dedi ve hatta aracın şase numarasından bana anahtar kodunu bulup söyledi. Fakat bunun içinde aracı en yakın şehre taşımamız gerekecek. Nerden baksan 2 bin liradan aşağı kimse götürmez.... Bu köyde halledebilinecek bir yolu yok mu bu işin... Çok ta sıkışık bir zamanıma denk geldi. Çünkü daha 1 hafta önce BSI beynini değiştirdim Konya'da. 
Araba şuan vatandaşın birinin ahırının önünde yatıyori. Düzgün biryere alalım dedik frenler kaya gibi oldu. buralar rampa hep bizde o yüzden bıraktık...
Ben bu köyde öğretmenim...Eğer burda halledemezsek elim açılana kadar (yaklaşık 2 ay) araba yatacak yol kenarında..
Bu forumdaki arkadaşlara sonsuz güveniyorum.. Umarım yardım edebilirsiniz.Handshake

Mesajı Yazan: Kemal
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 15:35

Anahtarda olduğunu sanmıyorum gelci bakmışsındır ama türkçe karşılığı ELEKTİRONİK ATEŞLEMEDE HATA diyor sağı soluyla bir oynasaydın soket filan mı çıktı acaba

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 15:43
walla bsı beyninin soketlerini normal beynin soketini falan söktüm geri taktım banamısın demedi. Birde mazot pompasından enjeksiyon beyninden şüpeleniyorum. Acaba diyorum motora giden mazot hortumunu çıkarıp direk manuel olarakmı mazot versek.. Böyle bişey mümkün mü????

Mesajı Yazan: BuRÇaK
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 15:47

inşallah sorunun biran önce çözülür. araç beyni değişince nedense sağlıklı işlemiyor araba.. sen bu arabayı satacaktın hatırladım.resimleri gözümün önünde hala.... inşallah derdine derman olur biri. Burdan resimli yardım alabilirmisin bilmiyorum ama Efe Usta yı bi arasana hocam. aramamanı anlamıyorum iki kere telefon nosunu vermişler. hadi arada cvp ver bizede merak ettik seni :(

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 15:54
  0531 363 67 66     0546 219 29 95 
efe ile irtibata geç istersen

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesajı Yazan: canberk
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 15:56
bence şehrden bir usta bulup aracın başına getir işini bilen biri olsun tabi birde peugeot yol yardım mı flnda çağırabilirsin belki onlar hemen düzeltebilirler yani arabayı taşımana gerek olmayabilir

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:04
WallUnhappy En az 2 ay kaldık böyle. Efe usta da electronic arıza dedi. Anahtarı hiç düşürdünmü dedi. Anahtarı tanımıyor dedi. Arkadaş bu araba hırsızları nasıl çalıştırıyor arabaları.

Arabaya gerek kalmadan bu anahtarın kodu yapılamaz mı??? Yedek anahtar sipariş edilemez mi??

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:10
Kaldiki ben bu anahtarın kodunu da biliyorum. ACABA birkaç kere yere mi çarpsam bu salak anahtarı.
2 yıl önce astram vardı. o da benzer bir http://www.otoinceleme.com/yazi-21/immobilizer-nedir/ - immobilizer  hatası vermişti. Elektrikçi usta kontağa soktu anahtarı çevirdi bastı 2 dakkada ne yaptıgını anlamadan halletmişti.Böyle bişeyi bizde yapamazmıyız ki?????Wall

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:13
Bu peg yardımı kaç liraya gelir dağ başına???

Bakınız bahsettiğim dağbaşı: http://www.bibilgi.com/harita/karaman/ermenek/yeşilköy-haritasi - http://www.bibilgi.com/harita/karaman/ermenek/yeşilköy-haritasi

WallWallWallWallWall

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:15
anahtara kodu tanıtman için arabanın üzerine takılı olması gerek diye biliyorum. Eski C4 te anahtar yaptırmıştım ordan biliyorum.şehir merkezinde İmmobilizer lı anahter yapan anahtarcı bul. kod tanıtan cihazı olması lazım ama.o cihazı aracın beyin girişine bağlar.yedek anahtarı kontağa takarak kodu o cihazına girer ve anahtarın tanımlanmış olur. Bende öyle olmuştu.eğer sorun anahtardaysa bu şeikilde çözülür bence. Ama bulunduğun bölgede yada merkezde bu anahtarı yapan varmı önemli olan o. servise söylesen çekerler arabayı.kaskon yokmu ya? Anahtar teminatı varsa bunu karşılamazmı acaba?

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:27
Kaskom yok ne yazıkki. Ama şunu analadım ki bir peugeot kullanıcısıysan kesinlikle sağlam bir kaskon olması lazım. O dediğin işlemleri yapacak en yakın ustaya en az 350 km uzaktayım.

Bu Peg Yol Yardımı Kaç liraya gelir ki??

-------------
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:33

bu linkte telefon bilgileri var . bi ara sor istersen bizlede paylaş istersen.

http://www.peugeot.com.tr/peugeot-assistance/ - http://www.peugeot.com.tr/peugeot-assistance/

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:43
BEN BU RABAYI 16 BİNE ALDIM YAZIN. DAHA 1 GÜN SEFASINI GÖREMEDİM. 15 BİN BEŞ YÜZ İSTİYORDUM AMA ARTIK GÖZÜMDE HİÇ DEĞERİ KALMADI MASRAFIDA BANA AİT 14 BİN LİRAYI VERENE VERİRİM.
BENİM YAŞADIĞIM YERLERE GÖRE DEĞİL BU MERET. BUNDAN SONRA DEĞİL BİR PEGUEOT ALMAK. TRAFİKTE SOLLAMAM BİLE. LANET OLSUN BU 406 YI ALDIĞIM GÜNE.
AH OPELİM ASTRAM SENİ KIYMETİNİ BİLEMEMİŞİM. YAZIKLAR OLSUN BANA. BIKTIM ARTIK BIKTIIIIMMM.
OPELE 2 SENEDEN FAZLA BİNDİM. RUTİN YAĞ SU BAKIMLARINDAN HARİÇ BİRKERE BİLE MASRAF ETMEDİM. BU 406 OLACAK TENEKEYE ALDIĞIMDAN BERİ MASRAFIN ANASINI AĞLATTIM YİNEDE HER KONTAĞI ÇEVİRİŞİMDE İÇİM KORKARAK ÇEVİRDİM.
YAPTIĞIM MASRAFLAR:
ALDIĞIM GÜN
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ MAZOT FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ......
DAHA SONRAKİ AY MOTOR TAKOZLARI
DAHA SONRA TURBO HAVA HORUMU YIRTILDI ONU DEĞİŞTİRDİM.
HERŞEY DÜZELDİ DERKEN DÜZ YOLDA GİDERKEN KADRANLAR MADRANLAR SIFIRLANDI
BSI DEDİLER ONUDA DEĞİŞTİRDİK.(GEÇEN HAFTA)
ŞİMDİDE BU ÇIKTI.
ŞEYTAN DİYOR AT UÇURUMA GİTSİN.

PEUGEOT=FRANSIZ KAZIĞI

BU ARADA YUKARDA SAYDIKLARIM 3000 KM İÇİNDE BAŞIMA GELENLER.

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:49
Orjinalini yazan: dada97 dada97 Yazdı:

BEN BU RABAYI 16 BİNE ALDIM YAZIN. DAHA 1 GÜN SEFASINI GÖREMEDİM. 15 BİN BEŞ YÜZ İSTİYORDUM AMA ARTIK GÖZÜMDE HİÇ DEĞERİ KALMADI MASRAFIDA BANA AİT 14 BİN LİRAYI VERENE VERİRİM.
BENİM YAŞADIĞIM YERLERE GÖRE DEĞİL BU MERET. BUNDAN SONRA DEĞİL BİR PEGUEOT ALMAK. TRAFİKTE SOLLAMAM BİLE. LANET OLSUN BU 406 YI ALDIĞIM GÜNE.
AH OPELİM ASTRAM SENİ KIYMETİNİ BİLEMEMİŞİM. YAZIKLAR OLSUN BANA. BIKTIM ARTIK BIKTIIIIMMM.
OPELE 2 SENEDEN FAZLA BİNDİM. RUTİN YAĞ SU BAKIMLARINDAN HARİÇ BİRKERE BİLE MASRAF ETMEDİM. BU 406 OLACAK TENEKEYE ALDIĞIMDAN BERİ MASRAFIN ANASINI AĞLATTIM YİNEDE HER KONTAĞI ÇEVİRİŞİMDE İÇİM KORKARAK ÇEVİRDİM.
YAPTIĞIM MASRAFLAR:
ALDIĞIM GÜN
MOTOR YAĞI YAĞ FİLTRESİ MAZOT FİLTRESİ HAVA FİLTRESİ......
DAHA SONRAKİ AY MOTOR TAKOZLARI
DAHA SONRA TURBO HAVA HORUMU YIRTILDI ONU DEĞİŞTİRDİM.
HERŞEY DÜZELDİ DERKEN DÜZ YOLDA GİDERKEN KADRANLAR MADRANLAR SIFIRLANDI
BSI DEDİLER ONUDA DEĞİŞTİRDİK.(GEÇEN HAFTA)
ŞİMDİDE BU ÇIKTI.
ŞEYTAN DİYOR AT UÇURUMA GİTSİN.

PEUGEOT=FRANSIZ KAZIĞI

BU ARADA YUKARDA SAYDIKLARIM 3000 KM İÇİNDE BAŞIMA GELENLER.

öncelikle birdahaki mesajlarında küçük yazmak zorundasın bizi forum kurallarını hatırlatmak zorunda bırakmazsan seviniriz. Aracın için başına gelenlere üzüldük fakat bu senin başına gelenler yüzünden Peugeot yu kötüleyemezsin. Aldığın aracındaki problemler önceki veya varsa daha önceki sahibinin uzatmalı bakım yaptırmamaları yüzünden olduğunu tahmin ediyorum. Bu ve benzeri araç problemler ve sıkıntıları her markada bulunuyor. Tekrar geçmiş olsun.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:57
ŞU AN peugeot yol yardımıNI ARYACAK BÜTÇEM YOK. DEDİĞİM Gİİ 2 AY DAHA YATACAK BU TENEKE YIĞINI BU ARADA BU SAYDIKLARIMDAN SONRA HALEN ALMAYI DÜŞÜNEN VARMIDIR ACABA BU ARABAYI. DEDİĞİM GİBİ 14 BİNE MASRAFIDA BANA AİT.
BU ARABA YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULUYODU NERDEYSE.
BANA HİÇ HAYIRLI OLMADI. UMARIM ALACAK OLAN ARKADAŞ (ÇIKARSA BU KADAR LAFTAN SONRA TABİ) HAYRINI GÖRÖR GÜLE GÜLE KULLANIR.
BU ARTIK BENİM 16 BİNE ALDIĞIM ARABA DEĞİL 2 BİN LİRA HARCANIP BİR NEBZEDE OLSA ADAM EDİLMİŞ ARABA.
İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN SAOLUN.
ŞUNUDA DEMEDEN GEÇMİYEYİM PEUGEOTUN TEK İYİ YANI SİZİN GİBİ DUYARLI İLGİLİ VE CANA YAKIN BİR KİTLEYLE TANIŞMIŞ OLMAMI SAĞLAMASI.

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 16:59
Büyük harf kullandığım için kusuruma bakmayın insanın cvanı yanınca bazen biryerlere patmak istiyor.

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 17:10
Wall Dün ikindin den beri ne yemek yedim ne de su. Pc başında yabancı sitelerde dahil olmak üzere araştırdım durdum. Neyse ...
Şu oyun başında ölen Koreli gibi olmadan kalkayım en iyisi...
Ben de peugeotumu seviyorum , haz duyuyorum, binerken gururlanıyorum ama ne yapayım başımı çok ağrıttı. Beni bir türlü sevmedi. Dediğiniz gibi önceki sahipleri de onu sevmemişler.Ama inanıyorum bu sorunlarıda aşacağız. Yardımlarınız ve ilginize teşekkürler.   BİR KÖY ÖĞRETMENİ

Mesajı Yazan: Orhan
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 17:33
Aracımı (2001 406) alalı 1 yıl olacak 19.000 km yol yaptım bakımlarını zamanında serviste yaptırıyorum Allaha şükür 'tık' demedi hic demekki sen alırken arabayı pek incelemedin bu kadar arıza yapması hic normal değil umarım en kısa zamanda sorunu çözersin..

-------------
http://img69.imageshack.us/i/dscf0358u.jpg/">

Mesajı Yazan: bbcb
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 19:39
çok geçmişolsun ateşleme bobini devreye girmedigi için aracın çalışmıyo bu işten anlayan veya servise telefon ederek şikayetini anlatlatırsan daha sağlıklı bilgi alırsın

-------------
peugeot sport

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 20:36
Geçmiş olsun.;inşallah yakın zamanda sorunun çözülür..Araba işi biraz şans işi derler hocam..Şanssızmışsın demek ki..

Mesajı Yazan: shamed
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 22:31
geçmiş olsun inş sorunun çözülür..

-------------
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek

Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 22:47

Arkadaşlar çok saolun. Aslında ben daha önce hiç böyle bir arabaya denk gelmedim. Çünkü arabayı koklamadan almazdım. Ne varki birçok aksilik üstüste geldi ve bunu almak zorunda kaldım

Arabamı henüz satmıştım ki benim ufaklık hastalandı. Hastaneye getir götür için araba lazımdı. Yandan bacanak bir abimin konyada galerisi vardı. Uygun bir araba düşünce arayacaktı. O gün beni aradı elimde full bir 406 var dedi. Atladım gittim Konya ya. Arabayı görünce içime sinmedi. Tam vazgeçecektim ki. Karamandan bir telefon. Benim çocuk havale geçirmiş hasteneye yatmış. Mecburen atladığım gibi arabaya döndüm karamana. Megerse bizim yandan bacanak, abi dedigimiz adam iflasın eşiğindeymiş. 14 e aldığı arabayı bana 16 ya geçirmiş. Öylelikle arabayı aldık anlayacağınız. Neyse herşeyde vardır bir hayır.
Yaşamak varmış bunlarıda.

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 13 Mart 2010 Saat 23:05
Orjinalini yazan: bbcb bbcb Yazdı:

çok geçmişolsun ateşleme bobini devreye girmedigi için aracın çalışmıyo bu işten anlayan veya servise telefon ederek şikayetini anlatlatırsan daha sağlıklı bilgi alırsın

hocam arac mazotlu haliylede atesleme bobini bulunmuyor
gecmic olsun arkadasim isin gercekden zor tarifle olucak bi seye benzemiyor
bendede var seninkine benzer iki bela 206+fiesta garantisi bitti arizalar basladi
amacim peugeot u kotulemek degil sadece yasadiklarimi soyluyorum ve fransiz tamircimin soyledigini aktariyorum " saglam araba istiyorsaniz fransiz mali almayin diyor ....xx..... tavsiye ederim" diyo bu isten anlayan fransiz bunu soyluyorsa bizim elin markasi icin birbirimizi kirmamiza gerek yok
kolay gelsin arkadas

-------------

Mesajı Yazan: slowmotion
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 02:05
dada şaka misin sen?
ciddi misin?anlamadim

-------------
Nur * 206 XT

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 11:36
Hoca geçmiş olsun olur bu türlü şeyler canını sıkma bak herkez biliyor ben 306  alalı 2 ay oldu 1,300 tl masraf ettim bir çuval civata ne çıkacağını bilemessinki hele ikinci el alıyorsun hiç bilemesin biz şirkete sıfır  A6 aldık  sanrufdan su alıyor yani kısacası her şey olur para ile çözüleçek sorunları kafaya takma bugun olmaz yarın olur allah başka bir şey vermesin üzülmene gerek yok bence

Mesajı Yazan: Emre Fırat
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 12:07
Uyarının türkçesi ateşleme sisteminde hata verdiğini belirtiyorsa ısıtma bujileri v.s. bi temizlemeyi deneseniz söküp belki faydası olur öte yandan bikaç ustanında dedigi gibi pil değiştirme işlemi yapar gibi anahtarınızı söküp içinde küçük bir parça vardır immobilizerin okuyucusudur onu bi kontrol edin anahtarı düşürmüşseniz felan belki o çıkmıştır yerinden bir bakın tekrar kapatın isterseniz hayırlı günler...

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 16:38
arıza her makinede olabilir. unutmayalımki araçlarımızda birnevi makinedir. Tamiri vardır ama Peugeot en adi araba yada Fransız kazığı denmesi bence yanlış. Çünkü bu arabaları Fransada fransız halkıda kullanıyor. Fransız firmasının kendi vatandaşlarını kazıklamaları çok zor bence.
Ağbim 2005 te 2001 model 206XT aldı. hiçbir bakımını aksatmadı. Arabanın kazası boyasıda yoktu hala yok. Hiçbir sorun çıkarmadı ağbime.araba emek ister,ilgi ister, bakım ister.Senden önce bakımlarında sorun olduysa yada arızaları tam giderilemediyse bu ne Peugeot un suçu nede senin. Ayrıca sıfır almıyorsan Dizel araba almak gerçekte n büyük risk. Benzinliye göre her zaman daha fazla sorun çıkardığı aşikar. Çok temiz bulmak lazım. Senin gibi dar bi zamanımda bende 307HDI almıştım ve aldığıma alacağıma pişman oldum.Çıkarmadık sorun çıkmadı. Adam gibi kontrol ettirmeden pat diye almıştım.Çok iyi anlıyorum seni. Arabanı yaptır eğer sorunlar devam ediyorsa sat derim. 19750 ye aldığım arabamı 15500 sattım. 2000 TL de masrafım var.senin zararın daha iyimser bence.
Maddi sıkıntılar herkeste var bilirim. Annemde öğretmen. Ama araba ne yazıkki para yiyen bir meret.
Çok çok geçmiş olsun Sorunun en kısa zamanda çözülür inşallah hocam.

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 20:06
Teşekkür ederim ilginden dolayı. Zaten herşey maddiyatla ilgili. Ama yine de insanın bu kadar parayı bağlayıpta karşılığında bu kadar sorun yaşaması insana az koymuyo. Benim canımı sıkan bir mesele de daha 10 yaşında ünlü bir markanın üst sekment bir aracının köşede yatarken milletin beyenmeyip her türlü laf söylediği 20 yaşındaki araçlara tıkır tıkır binmesi. Köylümüze madara olduk. Hoca gel sana şunu (kuş türü) alalım at bu elindeki hurdayı diye kafa bulmaları....Sleepy
Neyse bugün 3. gün ve benim artık canım o kadar sıkılmıyor. Birde müşteri çıkıyor arabaya adamlara mahçup oluyoruz.
Aküyüde bitirdik zaten bugün kapısı bacası açık öylece yatıyor. Neyse yarın birde dersten sonra bujileri söküp takmayı planlıyorum. Tabi gerekli takımları ve bujilerin yerini bulabilirsemGöz Kırpma

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 20:31

Teşekkür ederim ilginden dolayı. Zaten herşey maddiyatla ilgili. Ama yine de insanın bu kadar parayı bağlayıpta karşılığında bu kadar sorun yaşaması insana az koymuyo. Benim canımı sıkan bir mesele de daha 10 yaşında ünlü bir markanın üst sekment bir aracının köşede yatarken milletin beyenmeyip her türlü laf söylediği 20 yaşındaki araçlara tıkır tıkır binmesi. Köylümüze madara olduk. Hoca gel sana şunu (kuş türü) alalım at bu elindeki hurdayı diye kafa bulmaları....Sleepy
Neyse bugün 3. gün ve benim artık canım o kadar sıkılmıyor. Birde müşteri çıkıyor arabaya adamlara mahçup oluyoruz.
Aküyüde bitirdik zaten bugün kapısı bacası açık öylece yatıyor. Neyse yarın birde dersten sonra bujileri söküp takmayı planlıyorum. Tabi gerekli takımları ve bujilerin yerini bulabilirsemGöz Kırpma
SAYIN hocam dızel arabada bujı olmaz kızdırma bujısı olur onuda sızın sokup takmanız mumkun dıgıl zıra bunu yapacak bılgınız olsa sımdıye akadar aracınızı ordana kurtarırdınız zıra zaten ogretmenmısınız sızın bır elektronıkcıye bakın mahalle arası elektrıkcıden bahsetmıyorum ısının ehlı bır elektronıkcıye ıhtıyacınız var sızı anca o kurtarır yada bunlar mumkun degılse yarın aracınızı hemen kaskolatın ıyı bır sırketten  1 ay bekleyın sora kaskodan yol yardımını arayın aracınızı ucretsız yaptırabılırsınız en ıyı ıhtımal bu

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 20:36
Dediğini düşünmedim değil. Ama ne bileyim kasko şirketini kandırmak olur gibime geliyor. O da benim içime pek sinmiyor. Hem kasko şirketi expert kullanmıyor mu?? Neyse bakalım...

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 21:08

Dediğini düşünmedim değil. Ama ne bileyim kasko şirketini kandırmak olur gibime geliyor. O da benim içime pek sinmiyor. Hem kasko şirketi expert kullanmıyor mu?? Neyse bakalım...
USTA ISI BILEN BIRIYSE SIZI IPTEN ALIR ONCE KASKO SORA ISI BILEN KASKOYLA ANLASMALI BIR SERVISTEN USTA LASIM ISIN KANDIRMACA KISMINI BOSVERIN SENE 2010 TAKILMAYIN BOLE SEYLERE :D HEM BAHANEYLE KASKONUZ OLUR EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 21:45
Evil Smile Tamam benden günah gitti yaptıracam kaskoyu ama hangisine yaptırmalı??

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 22:03
 Hocam akıl vermek gibi olmasın ; aracı kesin satıcaksanız kaskoyla filan ugrasmayın derim...Sizin arabaya en iyi ihtimalle 1500 tl diceklerdir..Tamam aracı satınca kasko ücretini iptal ettirebiliyorsunuz ama uğraşmaya değmez.Bence siz ustanız varsa ustanızı yoksa tavsiye edilen bi ustaya sorunu anlatıp ,ustayı aracın yanına getirin..Bulunduğu yerden çözülebilir bence bu sorn.Gerekli alet edvatı da getirir tabi usta..Böylelikle çok fazla bi maddi kayıbınız olmaz...
 Aracı satma sebebiniz de mantıklı zira oralarda herkesin anlayacağı raba kullanmak şart..Ben Afyon merkezde bile Mercedes ustasına yaptırdım arabayı..Sağlam usta bulmak zor küçük yerde..

Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 23:45
Estafurullah burda hepinizin akılına ve deneyimlerine ihtiyacımız var. Kasko işini araştırıyorum saatlerdir. Pek akıllıca görünmedi banada anlaşılan 1-2 ay duracak araba olduğu yerde. Malum çok sıkışık bir zamanıma denk geldi.

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 14 Mart 2010 Saat 23:51
hocam tşof un çekicilerini bi araştırabilirsiniz daha ucuz oldugunu biliyorum külfetli olabilir ama bi öneri elimizden başka bişey gelmiyo vallaUnhappy

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: higungor
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 00:02

Estafurullah burda hepinizin akılına ve deneyimlerine ihtiyacımız var. Kasko işini araştırıyorum saatlerdir. Pek akıllıca görünmedi banada anlaşılan 1-2 ay duracak araba olduğu yerde. Malum çok sıkışık bir zamanıma denk geldi.
Arabayı o haliyle satmayı denesen çevrende rent a car varsa onlar alıyorlar 2 sene önce 2003 model dizel clio motor yakmıştı. 15.000 tlye almıştık tamirci 4000 tl masraf çıkarmıştı 5 senede rahat rahat binersiniz demişti. Tesadüfen bi araç kiralamacısıyla karşılaştık adam 9.000 tl verdi bizim patron satmadı arabayı. Arabayı yaptırdık aldığımız gün gene bozuldu. Bidaha yaptırdık aldığımızın ertesi gün tekrar bozuldu. En sonunda 207 alırken peugeotda takasa verdik. Bence arabayı o haliyle satmayı dene 2 ay yatmasından iyidir.

-------------
535 3032966
2005 307 xt

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 00:23
Arabaya 10 lira verirler. sonra hanımla papaz oluruzGöz Kırpma Zaten bu sıralar araba sağlam olsada binecek durumum (maddi sıkıntı) yoktu. Birde barajın yolumuzu kapatma durumu var. Yeni bir yol yapıyorlar. Açılsın bakalım.......

Mesajı Yazan: Hacı
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 10:55
Hocam allah yardımcın olsun mübarek bir yerdesin mübarek bir görevin var karamsarlığa kapılma derdi veren dermanını da verir bugün olmazsa yarın olur biyerden bi yardım gelir tez zamanda sıkıntılarında kurtulur aracına da gönül rahatlığıyla binersin inşallah.

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 10:59
Allah razı olsun. Bu arada dediğim baraj şu an Türkiye'nin en derin barajı.

Buradan bakabilirsiniz. http://www.ermenekhaber.com/galeri.asp?galeriID=86&sayfa=2 - http://www.ermenekhaber.com/galeri.asp?galeriID=86&sayfa=2

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 13:21
Balık varmı varsa hakan koşa koşa gelir :)

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 13:46
Hocam ben bankacıyım.... bişey sorucam kredi kartı kullanıyormusun.... kullandığın bankanın var mı bilmiyorum ama... benim çalıştığım bankada geçerli gold kartın varsa ücretsiz ayda bir kere olmak üzere çekici servisi var... Ben kullanmıştım... gebze tem otoyolunda 106 quıkim bobin arızası yapınca... istanbula dönüşü bu şekilde yapmıştım...Birde bunu araştır... Geçmiş olsun...

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 15:07
Kredi kartı kullanmıyorum ama merak ettim doğrusu bu gold kart hangi bankanın??

Bu arada balık olmazmı Kemal. Elle yakalıyor burda köylüler.

-------------
406 HDI 2000 model 191 binde gümüş gri PeugeotTurkey üyelerine özel 14.500 alan memnun kaçıran pişman. Sadece 1 aylık promosyon.

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 17:57
Valla forumda balık işlerine Hakan bakıyor hocam

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 20:57
Orjinalini yazan: okan77 okan77 Yazdı:

Hocam ben bankacıyım.... bişey sorucam kredi kartı kullanıyormusun.... kullandığın bankanın var mı bilmiyorum ama... benim çalıştığım bankada geçerli gold kartın varsa ücretsiz ayda bir kere olmak üzere çekici servisi var... Ben kullanmıştım... gebze tem otoyolunda 106 quıkim bobin arızası yapınca... istanbula dönüşü bu şekilde yapmıştım...Birde bunu araştır... Geçmiş olsun...
Okan arkadaş keşke bankanıda yazsaydın. Birde bu gold kartı biraz daha açabilirsen sevinirim.Embarrassed

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 22:20
benim bildiğim gold kart adı bitek FINANSBANK ta var. Bonus tada çeşitli kart segmentleri var ama gold olmasına gerek yok diye biliyorum. Normal bonus cartada çekici hizmeti var diye biliyorum. Ancak şart şu: kart sahibi ile ruhsat sahibi aynı kişi olmalı.

burdan bak bakalım hocam.

http://www.bonus.com.tr/pages/bonusu-taniyin-bonus-hizmetler-garanti-asistan.aspx

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 22:31
Burçak saol ilgilenmişsin kardeşim. İnceledim biraz azami 100 dolar karşılarım diyor. Zaten bulunduğum yerden 100-200 dolara çekecek olsalar Karaman olmadı Konya ya ben dünden hazırım çektirmeye. En az 500 papel tutar çektirmesi diye düşünüyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 22:42
rica ederim ne demek. Burda bulunma amacımız bu değilmi?
ayrıca bişey gördüm az önce evinizden 100 km uzakta olma şartı varmış. yinede bonus cart varsa sen bi sor şansını dene bence.

Mesaj Tarihi: 15 Mart 2010 Saat 22:46
Kredi kartıyla (maximum idi) bir yıldır yollarımızı ayırmıştık. Hoş bugüne kadar 1 kere bile olsun askarisini falan ödemedim. Her ay full kapattım. Baktım ki fazla para harcatmaktan başka işe yaramıyor. Ve de baktım kredi kartı kullandığım son iki yılda kuruş arttıramamışım. Bende hayatımdan çıkardım. Hadi iyi geceler.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2010 Saat 15:02
Arabayı çektiriyorum bugün. 225 liraya kurtarıcı ile anlaştık. İyi bir usta var onun dükkana götürecek. Halledebilir umarım.

-------------

Mesajı Yazan: Hacı
Mesaj Tarihi: 16 Mart 2010 Saat 15:18

Geçmişler olsun hocam gözün aydın inş. fazla bişeyi çıkmaz.

-------------

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 16 Mart 2010 Saat 15:49
gözünüz aydın

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesaj Tarihi: 16 Mart 2010 Saat 19:58

Saolun.İnşallah.

-------------

Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 18 Mart 2010 Saat 21:13
sorun çözüldü mü?

Mesajı Yazan: Murat
Mesaj Tarihi: 18 Mart 2010 Saat 23:42
Konuyu yeni gördüm. Sorun inşallah çözülmüştür.
Benimde geçen yaz dağın başında aynı olay olmuştu. Marş basıyor ama motor çalışmıyordu. Ara tara sorunu bulamadık.
Allah tan kaskom vardı kurtarıcıyla 100km gittik ufak bi sanayiye ustalar işi bilmiyordu. Tekrar 200km kurtarıcıyla Antalya esay peugeot a gittim.
Bsi sigortası atmış dediler Confused 60 TL arıza çözüm ücreti 1 TL de sigorta parası verdim.
Ufak bir sigorta için tatil günümden 1 gününü yemişti.

Mesajı Yazan: SahinGün
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2010 Saat 02:07

olayın son hali ne acaba? meraklandım

-------------
Şahin Gündoğan QuiK_

Mesajı Yazan: madmax
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2010 Saat 09:19

hep aynı hikayeler Göz Kırpma

-------------
TURGUT

Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 06 Nisan 2010 Saat 00:17
   saygı deyer hopcam ben arabama 4000 lıraya motor taktırdım dıyer masraflarla bırlıkte 7000 lira masrafım oldu simdı rahat rahat bınıyorum biraz masraftan sonra rahat edersın sıkma canını
    eeee yaptırdınmı sonuc ne oldu ?

-------------
307 1,4 hdı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net