![]() |
|
Triger değisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmişler olsun kardeş
yorumları okudum fatura al hakkını savun kardeşim. ayrıca usta diye bahsedilen triger değişimi yapmaya çalışan adamın adını yerini söyle ki sitedeki kullanıcılar olarak aynı çukura başkaları da düşmesin. |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Greywolf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
çok geçmiş olsun dostum, bu arabalar ağır pahalı arabalar, parçalarıda pahalı, servis bence en mantıklı çözüm, faturanız ve yapılan işinde garantisi ile ayrılıyorsunuz, bu hususlar çok önemli, yani insanın içi rahat ediyor!
ben geçen gün 25 tl lik parçayı ankara göralda 1,5 saat uğraştı usta, 60 tl işçilik vererek hallettirdim (toplamda 85 tl'ye) mal oldu, ama içim rahat
|
|
www.tayron.com.tr - teknoloji adına herşey
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞİM ÇOK DİKKAT ETMEK GEREKİYO ARACI BİLMEYEN TAMİRCİYE VERMİYECEKSİN AMA FATURA AL HAKKINI SAVUN VER MAHKEMEYE
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok üzüdüm arkadaşım ne zorluklarla para biriktirip araba alıyoruz ah bu yetkili servisler biraz ucuz olsa bunlar kimsenin başına glmez Allah daha beterinden sakınsın
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
geşmiş olsun kardeş bencede hakkını aramalısın sana şöyle ifade edeyim arabama spor helezon montajı yaptırıyordum o ara bir 307 geldi triger degişimine bende merak ettim yanlarına gittim usta eski trigeri cıkartıktan sonra marşa basmış sonra subabr egildi her halde araba çalışmıyodu ve ben bişey yapmadım dedi masraf olarak 600tl olur dedi araç sahibi kabul etti ben çok şaşırdım araçsahibine dedim sen buraya geldiginde araban çalışır vaziyetteydi niye kabul ettin ustanın hatası dedim adam sana ne dedi yok böyle bi şey hakkını sonuna kadar aramalısın bencede
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Sizde bu ustanın yerini adresini yazarsanız diğer arkadaş henüz yazmamış kimse bunlara gitmez kanmaz.
Benim başıma daha ucuz yırtdığım benzer bişey geldi Focus 1 aracımın trigerini değiştirdim neyse bitti çıktım dükkan köşeyi döndüm araç istop etdi dedim aldınmı başına belayı ucuza takdırdım diye sevinirken. Neyse gittim ustayı çağırdım arabayla geldiler hiçbişr şekilde çalışmıyor,ite ite dükkana geri götürdük usta hiç şaşırmadı neredeyse gülecek,meğer benim araçda krank okuyucunun önünde pul varmış sen o pulu sök krank okuyuda yanmış,orjinalinde bu pul yok diye sökmüş,yan dükkandan çıkma bir krank okuyucu bulup söktüğü pul ile takdı. araç çalıştı ben dedim gene ucuz yırttık diye çıkma krank okuyucuya 40 Tl para verdim o anda kitlendim tek gitmişdim tamam dedim 40 tl de ona verdim. donup kaldım aslında kendi hatasıydı ama ses çıkaramamışdım.Sonra çok pişman oldum. Üstelik ben triger setini ve devir daimi set olarak alıp gitmişdim adam devirdaimde kaçak yok abi boşa değiştirme dedi ve ibende ade edip motor yağı almışdım 4 ay sonra devir-daimde ufakdan su kaçırmaya başladı,onun işçiğide aynı para sonrdan masraf oldu tekrardan, halbuki ikiside aynı anda değişsse daha sağlıklıymış,çünkü yakın yerlerde sökülünce onunda değişmesi çok kolay,sonrdan bir daha tirger kadar işçilik vermeye gerek yok ömürleri ise birbirine yakın olduğu için kesinlikle beraber değişmeli aklınızda olsun Aslında olay çıkarmalı hakkımı aramalıydım tek olunca sanayiclerle uğraşılmaz pislik yaparlar falan diye hiç bulaşmadım ama içimede dert oldu o gün bugün yanımda hep arkdaşımla giderim birşey olduğunda da artık itirazda ediyorum kavgada. Başınıza gelen durma üzüldüm geçmiş olsun umarım bir an önce düzelir. Bana bunu yapan ustada bence usta bile denmez, Ankara şaşmazda Fordcu Cafer diye bir dükkandır,fordu olanlara tavsiyem bu dükkana uğramamalarıdır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |