![]() |
|
206 hararet sorunu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
||
Bu sabah yetkili servis aradı ve aracın ( "hasimayaz" bey bu işten hakikaten anlıyorsunuz
![]() Sitemizin, kullanıcılarının ve yöneticisi hasimayaz beyin yardımları için çok çok teşekkür ederim
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
||
sorunuzun çözüldüğüne sevindim inşallah tekrarlarını yaşamazsınız
|
|||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
tnt0648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
haşim bey merhaba aynı problemden bende sıkıntılıyım hatta mart-nisan ayları gibi 206xs hararet problemi diye bi konu açmıştım.benim aracım manuel bu şanzıman eşanjörü varmı manuel şanzımanlardada.benim aldığım arkadaşta antifiriz kullnamamış aldığımda su çamur gibiydi radyatör hariç herşeyi bende değiştirdim bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim...
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
araba fan açtıktan sonra.. yavaşça (çok dikkatli bir şekilde çünkü sıcaklık sebebiyle suyun buhar basıncı yüksek olacaktır) yedek su tankının kapağını açın. arabayı gazladığınızda yedek tanka gelen suyun tayziği nasıl?
|
|||
![]() |
|||
tnt0648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
||
Şu an şehir dışındayım 2 gün sonra kavuşucam arabama söylediğinizi yapıp size bilgi vericem umarım bi sonuca ulaşabiliriz..şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
|
|||
![]() |
|||
turkuaz20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz20
||
HAŞİM bey kolay gelsin. ben ilk defa dizel binek araç kullanıcam. peugeot 206 SW 1.4 HDİ 2006 model araç aldım. kullanım ve dikkat edimesi gereken hususlardan kısa kısa bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
|||
turkuaz 206SW 1.4HDİ
|
|||
![]() |
|||
||
Haşim bey merhaba söylediğiniz işlemi yaptım.hararet 90 derecede fan açtıktan sonra rölantide su gelmiyor sanki ama 3000-4000 devirlerde normal bi şekilde su gelişi gözüküyor.yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler...
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
300 - 4000 devirde ortalığı ayağa kaldırması gerekir o suyun.. Ya hortumlarda bir tıkanıklık var yada su devirdaim'i düzgün çalışmıyor. Termostat veya radyatörde de bir tıkanıklık olabilir.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
|
|||
![]() |
|||
turkuaz20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turkuaz20
||
teşekkürler herhangi bi sorunda sizden yardım isterim kolay gelsin
|
|||
turkuaz 206SW 1.4HDİ
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
||
|
|||
![]() |
|||
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
||
Merhaba arkadaşlar,bendede hararet müşürü problemi var sanırım.aracım çalısmadan müşür en alttaki çizgide oluyor.çalıstırıncada 70 in altındaki çizgide.forumlarda arastırıyorum genelde 90-100 arasında diyolar.benim aracım müşürü bi kere 70 sınırına geldi hiç üzerine çıkmadı sizce bu normalmidir. aracı 1 ay oldu alalı. 206 hdi 1.4 van araç...hiç fan sesi falanda gelmiyor.fanda açmıor yani..normalmidir sizce...
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
sizin sorun hararet müşüründen veya sensörden kesinlikle kontrol ettirin ilerde araç hararet yaparsa anlayamazsınız ve aracın motoruna arıza verir aracınızı fazla sıkıştırmadan kullanın ve en kısa zamanda baktırın fan araç çalışırken açılır aracı stop ettiğinizde fanda kapanır
|
|||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|||
![]() |
|||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
||
beyler bende arabamda 90 ın hep altında görüyorum hararet cubugunu seat leonumda 90 a sabit 206 90 ın hep altında 80 civarı
|
|||
![]() |
|||
asi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
arkadaşlar benim 2001 pejo xt 1600 cc aracım var . araç 1 ve 2 nci viteste giderken hararet kırmızıya yaklaşıyor. ama 180 -190 la giderken veye 4 veye 5 videste ne kadar sıkıştırsam da hareret 90 ı geçmiyor. düşük viteste neden kırmızıya yaklaşıyor. araç çalışır vaziyette beklediği zaman da kırmızı ya yaklaşıyor . yardım lütfen..
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
hocam 180 190 dıosun onden gelen ruzgarla o motor dogal olarak sogur senın sorunun elektrıksel olabılır fanı kontrol ettır acıyomu fan
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Kalorifer petegi degistirmek icin ön konsolun sökülmesine gerek yok. Zaten sokturmeyin de. Sonra istemediğiniz bir sürü sesle karşilaşırsınız. Kalorifer petegi 307 lerde oldugu gibi gaz pedalının sağ tarafindaki bòlmeden çıkarılabiliyor.
|
|||
![]() |
|||
asi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
fan 107 açıyor. klima açıkken durur vaziyette 90 geçmiyor. klimayı kapatınca kırmızıya tam yanaşıyor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |