![]() |
|
sürücü hava yastığı ikaz lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iptalmi etmiş :@ nasıl yaa. bilgisayara taktık sonra. hattaa özelliklede sordum. iki airbag'dede pasiflik yok dimi dedim. hayır ikiside aktif dedi :S
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar benim BSI kutusunada su girdiğini söylüyorlar tamir ettirip taktırdım ama nerden su aldığını bulamıyoruz araç şu an serviste ilk etapta sanroufu açtık sağ taraftaki contaların gittiğini bu nedenle burdan kaçak olduğunu söylediler ama BSI kutusu sol tarafta Sanroufta sağ tarafta bulunan canta kaçağı nedeniyle BSI kutusuna su girermi onlarda kesin bi şey diyemiyorlar , araca okadar su döküyoruz hiçi bi şekilde BSI kutusunun olduğu bölüme su gitmiyor nasıl su almış aklım almıyor.
Servis isterseniz ön göğüsüde sökelim diyorda kararsızım ön göğsün neresinden su alabilirki?
Bi arkadaşımız BSI kutusuna su girdiğini tamir ettirip su giren yeri izole ettiğini yazmışta nereyi izole ettiğini yazmamış,gözle görünür hiç bir şey yok,acaba BSI ye bağlanan kablolardanmı süzülüp girmiş,BSI kutusunu söktüğümüzde küflenme benzeri bi şey vardı birebir ıslaklık yoktu...
|
|
![]() |
|
hmtblg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ya arkadaşlar bu airbag ışığı bende 2 gündür yanıyor ve yazılanlardan okudğum kadarıyla çözümü yok yada varsa ne dir. benim araçda tesisat da yok sonradan eklenen hiç birşey yok . fabrikadan nasıl çıkmışsa aynı.
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
bende de 2006 model 307 var.yaklaşık 1 senedir airbag lambası yanıyo.bide özellikle yazları değil kışları yanıyo..:) mesela 2 gün önce akşam yolda giderken serinleyen havanın etkisiyle yanmaya başladı..çok saçma ama öyle.servise götürüyodum yolda söndü.servise girdim usta''ışık yanıkken gelmelisin'' dedi.servisten çıktım eve yaklaştım yandı...şaka gibi.benle resmen dalga geçiyo..:s |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
YA ARKADAŞIM UFAK BİR SORUNU NEDEN BU KADAR BÜYÜTÜYOSUN KLASİK 206 OLAN SORUNLARDAN BİTANESİ BU İKAZ LAMBASI BENİM 2000 MODEL PEJODA HEP YANIYODU HİÇ SÖNMÜYODU AMA HİÇTE Bİ SIKINTI YAPMIYODU YANİ...
BÖYLE UFAK SORUNLARI KAFANIZDA BÜYÜTÜPDE ÜZMEYİN KENDİNİZİ VALLA YAZIK YA..
BU PEJOLARIN KLASİK OLAGAN ŞEYLERİ SORUN DİİL ALIŞIN BENCE BÖYLE ŞEYLERE...
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
benim dert ettiğim görüntü bozukluğu değil.can güvenliği arkadaşım..
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bişey olmaz kardeşim takma kafana sennnnn...
lambalar her zaman adamı yanıltır heleki bu fransız arabalarında..
keyifli sürüşler takma kafana..
|
|
![]() |
|
takmiyim diyorum ama bu durumda Allah korusun bi kaza anında airbaglerin patmaıcağından korkuyorum..
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
AIR BAG ışığının anlamı kaza anında patlamayacağını gösterir. Küçük sorun dediğiniz şey canınıza mal olabilir. Hiçbir uyarı sistemi olmasaydı bu seferde "nasıl araba yapmışlar bizi uyarmıyor nerden bieceğiz" derdik. Ancak uyarıncada "takmayın kafanıza" diyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar. Kaza anında patlamasa ve siz dava açsanız kaybedersiniz. Bilirkişi araçta inceleme yaptığında beyinde AIRBAG hatası verdiğini tespit eder ve siz bu hataya rağmen yola çıktıysanız hiçbir hak elde edemezsiniz. Hakkı geçtim dediğim gibi önce CAN GÜVENLİĞİ.
Benim aracımda sislere xenon taktıktan sonra bu hatayı verdi hatta el freni hatasıda verdi ama xenonlara kapasatör takılarak akım dengelendi ve şimdi bu sorun yok. Bazen keyfi hata veriyor arabayı ilk çalıştırdığımda ancak kontağı kapatıp açıyorum düzeliyor. Ama ayda 1 yada 2 kez bu hatayı görüyorum. Eğerki artar yada sorunu çözemezsem xenonları sökerim gözümde olmaz. Önce güvenlik. Benim araçtada ses sistemi var ancak xenonlar sonrası hata aldım. 206 XT ve ASTRA larda bu sorun çok oluyor dedi xenon takan yer. Aracınızda ekranda hiçbir uyarı yokken yola çıkın bir dost tavsiyesi.
|
|
![]() |
|
aklın yolu ve birleştiği nokta birdir
burçak a katılıyorum
bana bişe olmaz zihniyetinden çıkmak lazım.kendimizi ve sevdiklerimizi taşıyoruz bu arabalarda.
|
|
beyaz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |