![]() |
|
aux bağlantı yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
karsiyakaliozi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum onuda yaptım cok bısey degişmedi benım dusumcem aux cıkıs kaynakdan aldıgı sesi tam iletmıyor zaten araç kullanım klavuzunda kaynak değişikliği yaptıgınız zaman bass tiz ayarlarını artırarak loud aktif yaparak ses sevıyesını yenıden ayarlayın yazıyor bunda tek sorun aux dan radyoya veya cd gecınce ses yuksek cıkıyor tekrar ayarları kısmak gerekıyor su anda ayarları degiştirerek kullanıyorum ıdare edıyor yardımlarına cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bende çok uğraştım orjinal olsun. ihtiyacımı görsün diye. Changer'ı aux'u şusu busu. ama nafile..
Sonuda aldım navitech' i kurtuldum. :(
|
|
![]() |
|
karsiyakaliozi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
yok dostum ben aldım hevesımı o işlerden zamanında pıonerr 5750 kenwood indash falan hepsını kullandım şimdi istedıgım temız ses versın bana yeter zaten aracı alırken siparişle anfı bass koydurdum ıpod da bagladım su an ışımı goruyor selamlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karsiyakaliozi
konuyu hortlatmak gibi olucak aux 2 ye tel kiti nasıl bağlariz acaba bilgisi olan
Düzenleyen karsiyakaliozi - 25 Mart 2011 Saat 13:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |