![]() |
|
Enjektörler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhabalar sizin yaptıgınız fiziki kontrol hocam çalışıyor olması sıkıntılı olmadığı anlamına gelmez muhtemelen debi ayarları bozulduğu için böyle bir sıkıntı olabilir. fiyat çok söylemiş usta 350 tl ne ya . muhtemelen pc ile baktıgında enjektör süreleri faklıdır ondan dolayı
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Pejoant ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba.
bir sorum olacaktı. Geçenlerde konu açmıştım. lpg ustası ayar yaptıktan sonra tekleme sorunu bir kaç gün düzeldi ama sonra tekrar başladı. usta enjektörlerin 2 tanesi arızalı değişicek dedi. atiker enjektörler takılıcak 350 tl dedi. İnternetten enjektör arızası nasıl bellli olur diye araştırdım. 4 enjektörün motor çalışırken tek tek fişini söküp takın deniliyordu. eğer fişi çekildiğinde aracın rolantisi değişiyor motor titriyorsa enjektörler sağlamdır diyordu. ben yol yaptım 22 km sonra 4 enjektörüde bu yöntemle denedim hepsi tek tek tepki verdi. tek tek çıkarınca hepsi denilen gibi tepki verdi. şimdi bu enjektörler sağlam demek mi oluyor ?? yoksa yanlış bir bilgi ile mi hareket ettim ? şimdiden teşekkürler
![]() ![]() Düzenleyen Pejoant - 18 Aralık 2019 Saat 14:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |