|
p0087 ve p1113 hata kodu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Alt oksijen sensöründen kaynaklı olabilir
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
erkanengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkanengin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
p1113 hata kodu sanırım IAT sensörünün arızasından dolayı kaynaklanıyormus.bende facebok pejo grubundan bu hata koduyla cok ugrasıp hatta servıslerın ve ustaların cozemedıgını arabada sokmedıgı sensor kalmadıgını en sonunda rus bir siteden IAT sensorunden kaynaklı bu hatayı ve arızayı yaptıgı buna bağlı olarakta p0087 hata kodunu verdıgını aslında arabanın yakıt basıncıyla alakalı bir sorun deği INTAKE AIR TEMPARATURE sensorunun zamanla hava basıncını ve ıcerı gıren sıcaklığı olcemedıgınden yakıt puskurtmede hata yaptıgını ve buna baglı olarakta aracın stop edıp azıra lambası yaktıgını anlattı ve cogu servısın hemen raıl müşür basınc müşür vs değiştirdiklerini bır zaman ıyı oldugunu ama IAT sensoru degısmedıgı ıcın kısa zaman sonra tekrar aynı hataları ve arızayı yaptıgını detaylıca bana anlattı telefondan ve cok mantıklı geldı. parca fıyatı 250 tl cıvarında bırsey dedı. ben henuz degıstırmedım bu sekılde kullanıyorum ve arada aynı hataları ve sorunları yasıyorum. ıstersenız bu IAT sensoru değişimi uzerınden bır denemeye baslayın eger kullanımda duzelme olursa bızle paylasınkı onemlı olan bu sorunu ve cogu kısının cozemedıgı bu arızayı halletmıs olalım.
|
|
Bersan
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2022 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selamlar 110luk partnerimde ayni sorunu yasiyorum cozum bulabildiniz mi
|
|
arslanTM
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2023 Konum: Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba p0087 ariza sorununu çözebildiniz mi acaba?
|
|
arslanTM
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2023 Konum: Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |