![]() |
|
Aracı Tespit Cihazı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu role aracın tam olarak neresinde söküp takmayı denesem cünkü hic elektrik gelmiyor gibi tık sesi geliyor ama arkayı hiç açmıyor
|
|||
![]() |
|||
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
||
3 4 gündür su an takılı sekilde kullanıyorum bi sıkıntı olmadı arızayı direk silip fabrika ayarına döndürüyor
|
|||
![]() |
|||
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tık tık sesi geliyor ise röleden olma ihtimali az. Rölenin kontakları yapışmış da olabilir tabi. Sigorta kutusunun orda olması lazım rolenin. İç tesisat roleleri orda. Ama kutunun alt kısmında diye biliyorum. Sökmesi biraz dert olur. bastığında resistansa üzerindeki ışık da değişiyor mu? Açıp arkadaki soketleri voltmetre ile ölçmeni öneririm öncelikli olarak |
|||
![]() |
|||
||
bastıgımda dijital ekran da görünüyor basıldıgı kapatıp acabiliyorum ama arkaya herhangi bir müdahale olmuyor
|
|||
![]() |
|||
luridline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luridline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Dediğim gibi roleyi kurcalamadan önce arka kısımdan bir ölçüm yap gerilim alamazsan kabloyu kontrol edip sonra roleyi kontrol et, role işi biraz zahmetli çünkü. Benim görüşüm bu. özellikle cama takılan soketi zımparalayabilirsin paslanmış olabilir
|
|||
![]() |
|||
||
cıkarıp taktıydım ama demek ki zımpara yapmak veya ölçüm yapmak gerekli öyle yapayım olmadı
|
|||
![]() |
|||
tigrap ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
||
bu ürün 2006 araçlarla uyumlu mu, bilgisi olan var mı? |
|||
07 GG 611 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |