|   | 
 | 
| Rektefe için 7000 tl istediler. | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | |
| fatihsultan   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı fatihsultan Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2018 Saat 17:26 | 
| 
   Tabiki de bende öyle dedim ama adam sen motor bul getir benim işciliğim 1000 lira takarım dedi. Bende öyle biraz tanışıklığımız olan birine 11 binden verdim arabayı, bu kişi motor ustasıydı, kaporta sına hiç bakmadı, ben anlıyodur diye kaportadan  bişey demedim, sanayi esnafı neticede. Daha sonra beni aradı arabanın taklalı olduğunu söyledi, ben de Bilgim olmadığını söyledim. Ben alırken baktırmadım hiç bi yerine arabanın, Ogün basiretim bağlandı resmen.. Velhasıl araba bir de taklalı çıktı.. Usta benden satmak için aldı arabayı..kendine masraf yapıcak, kaporta, motor vs. Rahat 3 bin tl kar eder.. 
    | |
|  | |
| ggitaristt   3. Vites     Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ggitaristt Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2018 Saat 18:52 | 
| 
   Kardeş daha 2 ay önce komşum 301 in trigeri koparıp motor yedi.. Ankarada, çıkma kapak (Subapları vs ful ve kapak sıfır ayarında), sıfır piston + rektefiye + komple işçilik = 4800 lira para çıktı adamın cebinden.. | |
|  | |
| fatihsultan   1. Vites     Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı fatihsultan Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2018 Saat 08:29 | 
| 
 Mutlaka öyledir bana denen bu... En az 5 bin duruma göre 7 bine çıkılacağı söylendi ki bunlsr bunu dediyse 7 bine çıkarırlar.. Ki benim araç da sadece motor değil kaporta masrafı da vardı.. Sattım kurtuldum.. Rahatladım.. Uzun süre arabada düşünmüyorum.. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||