![]() |
|
Rektefe için 7000 tl istediler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
fatihsultan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihsultan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki de bende öyle dedim ama adam sen motor bul getir benim işciliğim 1000 lira takarım dedi. Bende öyle biraz tanışıklığımız olan birine 11 binden verdim arabayı, bu kişi motor ustasıydı, kaporta sına hiç bakmadı, ben anlıyodur diye kaportadan bişey demedim, sanayi esnafı neticede. Daha sonra beni aradı arabanın taklalı olduğunu söyledi, ben de Bilgim olmadığını söyledim. Ben alırken baktırmadım hiç bi yerine arabanın, Ogün basiretim bağlandı resmen.. Velhasıl araba bir de taklalı çıktı.. Usta benden satmak için aldı arabayı..kendine masraf yapıcak, kaporta, motor vs. Rahat 3 bin tl kar eder..
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Kardeş daha 2 ay önce komşum 301 in trigeri koparıp motor yedi.. Ankarada, çıkma kapak (Subapları vs ful ve kapak sıfır ayarında), sıfır piston + rektefiye + komple işçilik = 4800 lira para çıktı adamın cebinden..
|
|
![]() |
|
fatihsultan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihsultan
Mutlaka öyledir bana denen bu... En az 5 bin duruma göre 7 bine çıkılacağı söylendi ki bunlsr bunu dediyse 7 bine çıkarırlar.. Ki benim araç da sadece motor değil kaporta masrafı da vardı.. Sattım kurtuldum.. Rahatladım.. Uzun süre arabada düşünmüyorum.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |