![]() |
|
SU EKSİLTME |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en son 2 hafta önce tamamlamıştım sanırım eksiltme miktarıda 0.75 lt felan. aracı çıkarttıktan sonra altına felan baktım ıslaklık yoktu. yinede bi sanayi yapacaz anlaşılan inşallah ucuz atlatırız
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
Geçmiş olsun iyice baktırdın mı radyatör ya da hortumlarda kılcal çatlaklar olabilir.Bunlara bakarken birinin gaz vermesi lazım yoksa anlaşılması zor.Sıklıkla derken ne kadar zamanda kaç litre acaba.Mesela bende bir uno vardı her sabah marketten su alıp ekler işe giderdim.Akşam dönmek için tekrar su eklemem gerekiyordu.Kılcal çatlakları kapatan katkı maddeleri var.Bir arkadaşım fabia da denedi işe yarıyor.Onun dışında conta falan değildir inşallah.Hararete dikkat et bu arada.Umarım kısa sürede masrafsızca çözülür sorunun.
|
|
![]() |
|
mbsb44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2014 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
arkadaşlar araç sıklıkla su eksiltiyor. radyatörde yada başka bi yerde su kaçağı yok muhtemelen motorun içine bi yere gidiyor. Bu konuda görüş ve önerileriniz nedir.
|
|
MBSB44
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |