|
|
Würth yakıt sistemi temizleyici |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | ||
Birkan61
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2016 Saat 22:00 |
|
|
Ufak tefek katkısı vardır illaki yok demiyorum ama aman aman abartılacak bir ürün olmadığını düşünüyorum
Aracını ciddi anlamda seven dizelciler için konuşuyorum Egr valfi, emme manifoldu sökülür elde tertemiz yapılır yerine takılır ( hatta egr'yi yazılımsal ve mekanik olarak iptal etmenizi tavsiye ederim ) birde üzerine enjektörler sökülüp temizletilirse sıfır araç havası olur Ciddi anlamda bir fark olur yakıt, performans, daha rahat devir çevirebilme, kesiklik falan olmaz.
|
||
|
~ Bize Her Yer TRABZON ~
|
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2016 Saat 22:31 |
|
|
Duman renginiz siyah galiba. sadece enjektör temizliği yetmez yanında
egr manifolt da söklüp temizlenmeli. Egr iptali kesinlikle tavsiye etmiyorum. egr gereksiz olsaydı mühendislerimiz bu sistemi koymazdı zaten.
|
||
![]() |
||
KRATERYA
1. Vites
Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2014 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2016 Saat 22:56 |
|
|
407 ye ucuzmuş deyip mobil den tatil öncesi 1 depo kalitesiz mazot alıp yaklaşık 400 km kullandıktan sonra depollution system faulty yazısı ekranda çıktı ve araç stop etti neyse allahtan biraz durduktan sonra çalıştı ama deviri 2000 üstüne alamıyorsun motor kendini kapatıyor herneyse aklıma ilk Württün mazot katkısı geldi kullandım fakat depoda hala 40 lt o kaçak mazot olduğundan olabilir hata vermeye devam etti mazot filtresini değiştirdim yine hata veriyordu araç en son 10 lt mazot kaldığında depoyu SHELL nitro ile doldurdum depoyu doldurduğum gün yine bir hata verdi sonra maaşallah bu hatadan kurtuldum o günden beri NİTRO veya exellium dan başka yakıt almam araç artık bunalıyorsa bence bu katkı çözüm değil temizletmek en yararlısı...
Düzenleyen KRATERYA - 03 Ocak 2016 Saat 22:58 |
||
![]() |
||
Birkan61
1. Vites
Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2016 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 09:58 |
|
Neden kesinlikle tavsiye etmiyorsunuz açıklar mısınız biraz? Mühendislerin egr valfinin koymalarının maksadı sadece sadece araç üretim standartlarındaki değerleri yakalamaktır başka hiç birşey değil. Mühendislerde biliyor egr olmasa aracın daha sağlıklı daha rahat yürüyeceğini.. Mercedes Sprinter 316 CDI ve Fiat Grande Punto Multijet aracımızda egr valfini iptal ettik öyle kullanıyoruz babam ve ben. Gerek yakıt gerek performans her türlü memnuniyetliğimiz var Üstüne basa basa söylüyorum egr valfinin emisyon değeri haricinde motora hiç bir faydası yok.. 90,000 km'deki 1.6 dizel golf'ün egr kurumuna bakar mısınız.. Hortumların içindekiler hariç bu ![]() Düzenleyen Birkan61 - 04 Ocak 2016 Saat 10:00 |
||
|
~ Bize Her Yer TRABZON ~
|
||
![]() |
||
ose
2. Vites
05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2016 Saat 13:38 |
|
Valla anlatması çok uzun onun için wepten kopyala yapıştır yapacam zaten googlede arattı mı daha öncesinden defalarca tartışılan konular arasında sıkça göreceksiniz, Çevreye olan emisyon zaraları için olsa bile bunun iptali benim görşüm ve çoğu insanın görüşü iptal edilmemesi yönünde olacaktır.Kirlenmesi krom bağlaması doğrudur sorun araç kullanıcıların ve sanayi ustalarının bu parçayı temizlemelerinin akıllarına gelmemesi veya umursamamaları. Her 50000km veya 100000km aralıklarlya temizlenirse sorun yaşanacağını zannetmiyorum. Birde kullanıcı veya usta iptali için karar verdi diyelim bunu ne kadar sağlıklı iptal edecek ayrı bir konu. Bu parça üzerinde sizin de bildiğiniz gibi sıçaklık sensörü ve bitane de elektro motor vardı. Bu iki parçayı araç ecusundan nasıl ayıracaksınız http://www.mazotkacakcisi.com/egr-valfi-nedir-ne-ise-yarar/ http://www.fordum.net/showthread.php?2251-MAF-sensor%FC-ve-EGR-valfi-nin-g%F6revleri-nedir-nerede-bulunur
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||