|
|
peugeot 206 şehir içi hararet yükselmesi |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
koray
1. Vites
Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 257 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2015 Saat 09:40 |
|
aynı sorun bendede var ben çözüm bulamadım. dün -1 derece dışarda soğuk vardı. gece 11 gibi dur kalk yaptım biraz. hareret 100 diyor.
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
blntctn
2. Vites
Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2015 Saat 10:00 |
|
Bence bunu bir sorun olarak görmeyin bizim araçlarda böyle diyip geçin çünkü anlık olarak yükselmekte we tekrar düşmekte.
|
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
Pejjj0.206
1. Vites
Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2020 Konum: Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pejjj0.206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2020 Saat 18:15 |
|
Bende de var hareret 110 çıkıyor radyatör değiştir düzelir diyorlar darmış bende başka yöntem denedim ucuzdan başladım68/82 kablolu tofaş fan müşürü taktırdım şimdilik iyi hareret 90./100 arasında
|
|
![]() |
|
emrebaki
1. Vites
Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2020 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2021 Saat 17:35 |
|
Hararetten dili yanmış biri olarak söylüyorum arkadaşlar
Radyatöru kontrol ettirin yoksa cok türlü ugrastiriyor Boruları patlatıyor, devirdaimi zorluyor son olarak conta yakma gibi Soruna pansuman değil komple kökten halledin derim. |
|
![]() |
|
djserp
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2021 Konum: İstanbaul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2021 Saat 20:43 |
|
Termeostat Derecisi Yüksektir Kışın 90lık termostat takılır yazın derecesi düşük termostat takılır eski tamirciyim bu sorunun termostat değişerek halledebilirsiniz.
|
|
|
Peugeot Ustası
Motor / Mekanik / Elektrik / Yazılım / Elektronik / Ses Yalıtım Hizmetleri |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||