![]() |
|
direksiyonda titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
selahattin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2015 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selahattin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşla sorun dün çözüldü. Sanzumani tutan bi parça var adını tam olarak bilmiyorum. Tamamen parçalanmış. Yenisini taktirdik sorun çözüldü.
|
|
![]() |
|
Canberk35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Canberk35
Geçmiş olsun hocam. İnşallah büyük masraf olmamıştır. Parça ile ilgili ve fiyat ile ilgili bilgi verebilirseniz benzer sorunları yaşayan arkadaşlar da konuyu görüp öğrenmiş olurlar. Tekrar geçmiş olsun.
![]() |
|
![]() |
|
selahattin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2015 Konum: kazakistan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selahattin
Eyvallah. Cok fazla masraf olmadi.parca ve iscilik 75 liraya geldi. Yani ben yurt dışında yaşıyorum. Burdaki fiyatı bana 20 lira gibi bi fiyat çıktı. Tr de en fazla 50 60 lira gibi olur diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |