![]() |
|
307 eski akasa sis fari |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
2004 hdi xr aracım 6 hava yastığı sunroof var dediğiniz sisler benimde aynı şekilde koldan yanmadı sigortalara baktık olmadı bende direksiyonun altına ufak bi tuş çektirdim ona bağlayıp yaptık gayet rahat oldu. koldan çok fazla uğraştırır.
|
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam tmm sunroflu ise vardır sis sizin sigorta gibi basit sorununuz var sağlam bi elektrikciye git oynatmadan aracı fazla düzelttir. Eline tornavida alan usta oluyor malesef
|
|||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|||
![]() |
|||
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
||
Elektrikciye danisayim bi sorayim kablo cekme olayini bende yaparimda orjinali olsun diye tesisati ellemek istemiyom.
|
|||
![]() |
|||
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
||
Orjinal olsun diye bende çok uğraştım bi çok elektirikçiye sordum gösterdim hatta yetkili servise gösterdim bu modellerde yok göstergelerde yanması önemli değil falan dediler. bende kendi elektirikçime gittim en iyisi bu olur kararını aldık yaptık. bazen unutuyorum kapatmayı otomatik sönmüyo koldan olmadığı için motoru durdurunca kendi sönüyo kontağı açıncada otomatik açılıyo güzel oluyo
![]() |
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
sinka251 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
||
Benim merak ettigim donanimda sis fari mevcutmu acaba onu bi kesinlestirsem,sisleri acma kolunda on ve arka sislerin isareti varmi sizinkinde,kolun uzerinde heriki sisinde isareti oldugu icin aracin donaniminda on sislerinde oldugu kanatindeyim.
|
|||
![]() |
|||
||
Benim kolda iki sisinde işareti var göstergelerdende ikisini yanıyo gösteriyo ama aslında önü değil sadece arkayı yakıyo bende ona sinir olduğum için gittim başka şekilde yaptırdım. Donanımda sis farı özelliği kesin olarak var mı yok mu bilemem ama ben aracı aldığımda ampulleri içindeydi gayette sağlam çıktı. Belki vardı da sonradan kesti yada sigortadan oldu onu bilemiycem. Eski sahibiyle konuştum sordum abi sis var mı bunda diye o da bana yok demişti.
|
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
||
Hocam eğer kolda çift sis amblemi varsa ekrandada çıkıyorsa çift sis işareti araçta kesinlikle sis var demektir bu bir kesin ancak sigortamı elktrik bağlantısı mı arızalı bilinmez ama ekranda yanıyorsa çift sis kesin var demek. |
|||
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|||
![]() |
|||
||
Ekranda yanmiyo sis isareti sadece arka yaniyo.
Düzenleyen sinka251 - 12 Şubat 2015 Saat 20:47 |
|||
![]() |
|||
||
Ekranda var işte ön arka yı açıldı gösteriyo sigortamı bağlantılar mı koldan mı diye uğraşmak istemedim çektirdim bi kablo bi düğme daha hızlı oldu. He ama orjinal olsun isterdim bende
![]() |
|||
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|||
![]() |
|||
||
elektriçiye bir danışayım sonucu yazarım olmadı kısa yoldan heltçez
![]() |
|||
![]() |
|||
gokhanates06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanates06
||
benim aracım xt ama kliması analog, digital değil..
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |