Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 eski akasa sis fari

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=38406
Tarih: 13 Ağustos 2025 Saat 12:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 eski akasa sis fari
Mesajı Yazan: sinka251
Konu: 307 eski akasa sis fari
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 21:50
Farin icindeki sis farlarini calistirabilen varmi,dugmeyi ceviriyorum sadece arka sis yaniyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: riderzist
Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 21:55
Orjinalini yazan: sinka251 sinka251 Yazdı:

Farin icindeki sis farlarini calistirabilen varmi,dugmeyi ceviriyorum sadece arka sis yaniyor.

var tabiki benden önceki sahibi beyaz takmış ne akla hizmetse sis zaten beyaz daha sarı takması lazım bende değiştirmedim. çalışmıyosa ampul kesmiştir yada sigorta kesmiştir. elektrikçi 3 dakikada anlıyor. 

birde sakın ontak açıkken ampul değiştirme %99 kesiyor ben açık unutmuşum direk sigorta kesti elektrikçi söyledi kesin sigorta keser.

-------------
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 21:56
Sigortalara baktim sorun yok ampullerde saglam.

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 21:57
Birde 2 kes çevirmen gerekiyor. kolu

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 21:58
ekranda 2 ışık yanıyor mu? bi sarı bi yeşil yanması lazım

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 21:59
Aynen oyle yapiyorum sadece arkyi yakiyo sanirim on sislerin isigida yanmasi gerekiyo dimi gosterkenin orada.

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 22:03
aynen öyle ben oralara renkli ampul aradım mor yada sarı bulamadım intertette bulan arkadaşlar varsa link atabilirlerse alalım. ampuller sağlamsa büyük ihtimal sigortadan oda değilse soketlerde sıkıntı olabilir. ufak bi sorun. yerini bilsem sigortanın ön taraftaki obd soketinin kapağında yedek sigortalar var bi değiştirirsen iyi olur eğer yerini biliyorsan

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 22:10
Sigortalari tekrar bi kontrol edicem arac icindeki sigorta panosundami acaba.Bilgisayardan da aktif etmek gerekiyomus diye duydum olabilirmi acaba.

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 23:43
aktiftir büyük ihtimalle.. kaputun altındakiler olması lazım akünün bitişiğindeki kutudaki sigortaya bi bakarsın

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Şubat 2015 Saat 23:46
Bulamazsan hocam fazla kurcalama elektrikçi baksın daha karşıdan anlar. 5 tl ye sigorta değiştirir ampullerden se alırsın değiştirir.

-------------

Mesajı Yazan: pekmez006
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 10:23
Araç xr mi xs mi xt mi?

-------------
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b
307 xr 2003 gri 110 hp.

Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 10:49
sis farı olmayabilir xr de yok mesela

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 11:18
Arac xt xr oldugunu nasil anliycaz acaba ruhsattada yazmiyo sis farivdugmesinin ustunde arka ve on sis fari isareti var.

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 11:19
Motor bolumundeki sigorta panosunda 6 nolu sigorta on sislerin dige yaziyo kitabinda,kontrol ettim saglam sis fari donanimi olmasa dugumenin ustude on sis isareti olmazde sanirim

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 12:08

Arac xt xr oldugunu nasil anliycaz acaba ruhsattada yazmiyo sis farivdugmesinin ustunde arka ve on sis fari isareti var.
6 hava yastıgı dijıtal kılıma far sensörü yagmur sensörü say say bitmez bu xt.2 hva yastıgı normal kılıma vs xr

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 12:11
Benim aracimda 6 hava yastigi, yol bilgisayari,Manuel klima,sunroof donanim olarak bunlar var Ikinci el aldigim icin bilmiyorum tam modelini.

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 12:14

Benim aracimda 6 hava yastigi, yol bilgisayari,Manuel klima,sunroof donanim olarak bunlar var Ikinci el aldigim icin bilmiyorum tam modelini.
xs olabilir aracın xt larin hepsınde dıjıtal kılıma var 

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 12:24
xs olabili bir elektrikçiye danışacam halleder muhtemelen elimizden gelen bukadardı sağolun yardımlarınız için.

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 14:21
Hocam kol uyumlumu benm arabam xr sis farı var ama kol uyumsuz oejinali böylw hiç oyntma orjinalde yoksa mahvedersin

-------------
2008 wv golf 1.6 midline
307 xr 2003 gri 110 hp.

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 14:45
Kolun uzerinde arka ve on sisleri isateti var sizinkinde varmi.

Mesajı Yazan: Özel6521
Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 15:10
2004 hdi xr aracım 6 hava yastığı sunroof var dediğiniz sisler benimde aynı şekilde koldan yanmadı sigortalara baktık olmadı bende direksiyonun altına ufak bi tuş çektirdim ona bağlayıp yaptık gayet rahat oldu. koldan çok fazla uğraştırır.

-------------
307 Hdi 1.4 Xr 2004

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 15:30
Hocam tmm sunroflu ise vardır sis sizin sigorta gibi basit sorununuz var sağlam bi elektrikciye git oynatmadan aracı fazla düzelttir. Eline tornavida alan usta oluyor malesef

-------------
2008 wv golf 1.6 midline
307 xr 2003 gri 110 hp.

Mesaj Tarihi: 11 Şubat 2015 Saat 15:47
Elektrikciye danisayim bi sorayim kablo cekme olayini bende yaparimda orjinali olsun diye tesisati ellemek istemiyom.

Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 00:25

Elektrikciye danisayim bi sorayim kablo cekme olayini bende yaparimda orjinali olsun diye tesisati ellemek istemiyom.
Orjinal olsun diye bende çok uğraştım bi çok elektirikçiye sordum gösterdim hatta yetkili servise gösterdim bu modellerde yok göstergelerde yanması önemli değil falan dediler. bende kendi elektirikçime gittim en iyisi bu olur kararını aldık yaptık. bazen unutuyorum kapatmayı otomatik sönmüyo koldan olmadığı için motoru durdurunca kendi sönüyo kontağı açıncada otomatik açılıyo güzel oluyo Smile

-------------
307 Hdi 1.4 Xr 2004

Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 09:47
Benim merak ettigim donanimda sis fari mevcutmu acaba onu bi kesinlestirsem,sisleri acma kolunda on ve arka sislerin isareti varmi sizinkinde,kolun uzerinde heriki sisinde isareti oldugu icin aracin donaniminda on sislerinde oldugu kanatindeyim.

Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 13:11

Benim merak ettigim donanimda sis fari mevcutmu acaba onu bi kesinlestirsem,sisleri acma kolunda on ve arka sislerin isareti varmi sizinkinde,kolun uzerinde heriki sisinde isareti oldugu icin aracin donaniminda on sislerinde oldugu kanatindeyim.
Benim kolda iki sisinde işareti var göstergelerdende ikisini yanıyo gösteriyo ama aslında önü değil sadece arkayı yakıyo bende ona sinir olduğum için gittim başka şekilde yaptırdım. Donanımda sis farı özelliği kesin olarak var mı yok mu bilemem ama ben aracı aldığımda ampulleri içindeydi gayette sağlam çıktı. Belki vardı da sonradan kesti yada sigortadan oldu onu bilemiycem. Eski sahibiyle konuştum sordum abi sis var mı bunda diye o da bana yok demişti.

-------------
307 Hdi 1.4 Xr 2004

Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 14:58
Orjinalini yazan: Özel6521 Özel6521 Yazdı:

Benim kolda iki sisinde işareti var göstergelerdende ikisini yanıyo gösteriyo ama aslında önü değil sadece arkayı yakıyo bende ona sinir olduğum için gittim başka şekilde yaptırdım. Donanımda sis farı özelliği kesin olarak var mı yok mu bilemem ama ben aracı aldığımda ampulleri içindeydi gayette sağlam çıktı. Belki vardı da sonradan kesti yada sigortadan oldu onu bilemiycem. Eski sahibiyle konuştum sordum abi sis var mı bunda diye o da bana yok demişti.

Hocam eğer kolda çift sis amblemi varsa ekrandada çıkıyorsa çift sis işareti araçta kesinlikle sis var demektir bu bir kesin ancak sigortamı elktrik bağlantısı mı arızalı bilinmez ama ekranda yanıyorsa çift sis kesin var demek.

-------------
2008 wv golf 1.6 midline
307 xr 2003 gri 110 hp.

Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 20:45
Ekranda yanmiyo sis isareti sadece arka yaniyo.

Mesaj Tarihi: 12 Şubat 2015 Saat 23:32
Orjinalini yazan: pekmez006 pekmez006 Yazdı:

Orjinalini yazan: Özel6521 Özel6521 Yazdı:

Hocam eğer kolda çift sis amblemi varsa ekrandada çıkıyorsa çift sis işareti araçta kesinlikle sis var demektir bu bir kesin ancak sigortamı elktrik bağlantısı mı arızalı bilinmez ama ekranda yanıyorsa çift sis kesin var demek.
Ekranda var işte ön arka yı açıldı gösteriyo sigortamı bağlantılar mı koldan mı diye uğraşmak istemedim çektirdim bi kablo bi düğme daha hızlı oldu. He ama orjinal olsun isterdim bende Smile

-------------
307 Hdi 1.4 Xr 2004

Mesaj Tarihi: 13 Şubat 2015 Saat 11:31
elektriçiye bir danışayım sonucu yazarım olmadı kısa yoldan heltçez Smile

Mesajı Yazan: gokhanates06
Mesaj Tarihi: 02 Kasım 2015 Saat 20:06
benim aracım xt ama kliması analog, digital değil..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net