![]() |
|
Satılık 307 sıfır gibi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
+ 307
![]() |
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
hayırlı satışlar :) ama gerçkten uçuk makyajlı kasalarının en donanımlısı artı 2006 2008 leri bile o fiyata zor satılıyor :)< ="text/" ="http://wac.BA8A.edgecastcdn.net/80BA8A/ts/gs/g.js">
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
![]() |
|||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
||
İyice şaşırmış millet..
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
6 mesajlı adama ALIM SATIM KONU AÇMA yetkisi verisek 40' ta söyler 50' de. Ya tutarsa mantığı ile bütün pejo sitelerine ilan bırakıyo işte
|
|||
![]() |
|||
||
bu adamda belliki araçtan kazık yemiş yada crm' de araca hasar vermişler araçtan soğuyunca cilalayıp 2 resimle reklam yaptı bilinen bütün pejo sitelerinde aracın konusunu koyduktan 1 hafta sonra malum siteye ilan verdi. Gerçekten çok kızıyorum bu tip hareketlere http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-34tc9032-black-minion-163144489/detay
Düzenleyen dogan106 - 27 Mayıs 2014 Saat 16:50 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Doğan sen değilmiydin 11 bine sattığın arabayı foruma özel 13 bin diyen, sattığın fiyatın %20 fazlasını yazmıştın, bu arkadaşta satabileceği fiyatın % 20 fazlasını yazmış. Mesaj sayısıyla ne alakası var.
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Abi taktın sende 6 mesajlı adama herkez istediği konuyu alımda satımda açar yetkili olanları boşuna yok bu forumun bir kandırmaca caydırmaca sezilirse konuya müdahale edilir . Herkez aracına istediği fiyatı yazmakta özgürdür bende yazdım sende yazdın oda yazdı herkez yazıyo golfe 30 bin yazdım 25 bine sattım sen 13buçuk istedin foruma özel 13 dedin 11 buçuk yada 11 e mi tam hatırlayamadım sattın bu iş böyledir satabileceğine inandığı fiyatı yazar satılmaz ayrı mesele kimsenin özgürlüğüne müdahale edemeyiz.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
ben aceleden bıraktım ama ederi zaten 12-13 tü piyasada o temizlikte 11 ' e satılmış quick var mı?
Düzenleyen dogan106 - 27 Mayıs 2014 Saat 17:24 |
|||
![]() |
|||
||
burakçım şakamı yapıyorsun 30 kişi müdahele etmiş fiyata hala neyi tartışıyoruz
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bizim burda savunduğumuz fiyatın doğruluğu değil, sen olayı yanlış anlıyorsun, takmışsın mesaj sayılarına, sanki mesaj sayısı çok olanlar az fiyat yazıyor, ben hangi foruma girsem yeni üyesin şunu yapamazsın yeni üyemezsin bunu yapamazsın diyen forumlara bir daha girmiyorum, onun için bu kural hep böyle kalacaktır kimseye mesaj sayısına göre burada ayrı kural olmayacaktır, yeter ki herşey usulüne uygun olsun, fiyat konusun da eleştirilerine bişey dediğim yok. Ama konu açma konusunda kurallar budur böyle kalacaktır.
|
|||
![]() |
|||
||
Serkan Abi ben tatışmayı sevmiyorum helede senle yada burakla tartışmam fakat alttada birçok kişinin talep ettiği üzere diğer forumlardada bir limit var. Bu kural değil bu tip sitelerde bir standart bir tek bizim forumda yok. bu limit olmadığı müddetçe bu ilan ve benzeri gibi birsürü saçmalık olucaktır. bizde bu limiti getirmedikçe alım satım' a olumlu olumsuz yanıt yazmayacagım. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25753&PN=5&title=peugeot-turkey-de-gormek-istedikleriniz-nelerdir Düzenleyen dogan106 - 27 Mayıs 2014 Saat 17:36 |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
burada 30 kişi senin koydugun herhangi bir arabanın herhangi bir fiyatına laf söylese ne değişecek sonuçta senin gözünde o aracın değeri o alan alır almayan keyfi bilir
|
|||
|
|||
![]() |
|||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
||
Mesaj sayısına göre konu açılması bence mantıklı değil. Sonuç olarak çoğumuz buraya üye olurken bilgi almak için üye olduk kendi adıma konuşayım üye olurken bilgi almak için üye olmuştum araçımla ilgili sorunum vardı ve onu sormak için üye olmuştum ve o gün bugündür de her gün girerim siteye eğer ki konu açamasaydık ne işime yarayacaktı ki form. Fiyat konusuna gelirse arkadaşlar herkes malını istediği fiyatı yazmakta serbesttir. Bu arkadaşımızın gözünde arabası 35 bin civarı ama 30.750 ye düşürmüş fiyatı 15 hazirana kadar da süre vermiş alan alsın demiş.
|
|||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|||
![]() |
|||
||
Biz hiçbir platformu kendimize örnek almıyoruz, forumda da kimseyi sıkmıyoruz, yeni üye eski üye farketmeksizin elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz, yeni üyeye sen açamazsın sen yapamazsın dediğin zaman o üye ya çekip gidecek, yada konu açmak için post kasıp mesaj sayısını artıracak, özgürlükten şikayetçisiniz anlamıyorum, illa bişeyleri kısıtlamak mı lazım.
Edit: Forumda hiçbir bölüme mesaj limiti gelmeyecektir. Düzenleyen Serkan - 27 Mayıs 2014 Saat 17:47 |
|||
![]() |
|||
||
ok abi o zaman herkezin yaptığı yanlış biz doğrusunu yapıyoruz
|
|||
![]() |
|||
||
Herkes bişeyler peşinde, biz sadece yardımlaşma peşindeyiz, birilerinden aktif olmasını mesaj sayısını arttırmasını beklemek bile karşılık beklemektir bence, biz burda iyilik yapmaya çalışıyoruz, karşılık beklemeden.
Düzenleyen Serkan - 27 Mayıs 2014 Saat 17:59 |
|||
![]() |
|||
||
Serkan abinin bahsettiği gibi herkezin yaptığı şeyleri biz yapsaydık bugün bu forum bu halde olmaz emin olabilirsinizki çok daha kötü halde olurduk sağdan soldan duyuyoruz herkezin yaptığı yanlışı .
Bizim yanlışımız onların doğrusu olabilir onların doğrusu bizim yanlışımız olabilir şahsi olarakda düşünürsek aynı benım yanlışım sizin doğrunuz sizin doğrunuz benımde doğrum olabilir . Başkalarının yaptıgı başkalarını ilgilendirir.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Gorunen köy klavyz ıstemez cogunluk bunu ıstıyor ben burda bunun gerekliliği konusunda kendımı paralasam nafıle karar yonetımın ve gozuktugu uzere degısmeyecek
|
|||
![]() |
|||
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bırakın arkadaş millet ne yazarsa yazsın, hakaret vs. etmiyorsa bakmazsın olur biter. Herşeyi kurala bağlamanın ne luzmu var. Oldu olacak bide pejosu olmayanları ya da satanları forumdan atalım...
|
|||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|||
![]() |
|||
tuncel79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
||
Merhaba arkadaşlar,
Foruma az once girebildim. Mesajlarinizi okudum. Bazi tahmin yapan arkadaslar olmuş. Bana da söz hakkı düştüğüne inanıyorum. Bu siteye 1 yil once uye oldum. Yeniyim evet. Çok konu açan bir insan değilim sadece okuyorum. Bu aracı 20 bine almadim. Kazık da yemedim. Hakettiğini dusundugum fiyati yazdim fakat araci taleb edenlerle pazarlik etmiyorum diye anlaşılmasın. Ayni yil ve fazla km olan 307 ye 32.750 TL fiyat isteyenlerde var bir cok sitede. 1 yildir takip ettigim bu forum sitesinde ilanimi paylasmak istedim sadece. Baska bir forumda eger ilanimi paylastigimi kanitlayin, yonetim uyeligimi iptal etsin hemen bu kadar da net soyluyorum. Yeni uye eski uye diye ayrimcilik yapmamali bence. Mesaj sayisina gore degerlendirme yapmakda yanlis bence. Forum buyuzden açılan sacma sapan konulardan kisa zamanda copluge donusur diye düşünüyorum. Son olarak arabamı seviyorum. Forumlarda konu edilen hic bir kronik veya farkli turden bir arizayi yasamadim, istanbul gibi bir sehirde 1 haftalik sifir araclar bile ne hale geliyor biliyor ve goruyorsunuz. Yollarda gordugum 307 lerle kendi aracimi kiyasladigimda fiyat konusunda hakli oldugumu bir kez daha anliyorum. Alan olursa ne ala, olmazsa sorun yok yola devam. Hayırlı forumlar. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |