Satılık 307 sıfır gibi.
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Araç Alım & Satımı
Forum Tanımlaması: arac alımı ve satımı
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35267
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 15:43 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Satılık 307 sıfır gibi.
Mesajı Yazan: tuncel79
Konu: Satılık 307 sıfır gibi.
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 16:11
Merhaba, sahibinden sitesinde #161715912 İlan kodu ile aracımı satışa çıkardım. Buradan forumdan arkadaşlarla paylaşmak istedim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 16:21
307 dıyon passat cıkıyooo:)))
------------- peugeot 307 xt premium
|
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 16:21
Hocam ilan numarasından passat çıkıyor.
|
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 16:51
Pardon yaa;
Doğru ilan no:
161715912
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 16:57
hacı 0 alamıyosan işte fırsat demişsinde 30.750 fiyat çekmişsin. Nasıl bi bilmece anlayamadım senmi biliyosun bizmi bilmiyoruz onu hic anlamadım
|
Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 17:02
dogan106 Yazdı:
hacı 0 alamıyosan işte fırsat demişsinde 30.750 fiyat çekmişsin. Nasıl bi bilmece anlayamadım senmi biliyosun bizmi bilmiyoruz onu hic anlamadım | benimkine 11 dedin bu nedar eder kardeş:))
------------- peugeot 307 xt premium
|
Mesajı Yazan: Zagorka
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 17:02
Hayırlı Satışlar Ancak her Ne Kadar Kmsi Düşük Dahi Olsa Millet Kmye Değil Paraya Bakar ( En Azından Ben Böyle Yaparım ) Ayrıca Plakanın Saklı Olmasıda Ayrı Bir Çeldiricilik ..
------------- Ww Sharan (K0455BA)(BG) BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR
EX CAR :
Peugeot 307 (16CSN72)
|
Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 17:44
km si düşük hatasız araçların fiyatları daha yüksek olacaktır bu tartışmasız bir gerçek. yeni kasadan olsaydı kısa zamanda kesin satılırdı. hayırlı satışlar. meraklısına.
------------- 206 hdi x-line 307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg
|
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 17:49
Onur' un arabası hiç hatasız 90.000' de 24 bin tl' ye satıldı....
|
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 17:50
ben gercekciyim 
|
Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 18:06
hayırlı satışlar ama bu rakama satabilmen bir mucize olur
------------- Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
|
Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 19:08
Hayırlı satışlar ama insanlar model yenilemek için araç alıyorlar 2005 modeli sıfır niyaetine almak için bmw merso fln olması lazım.
------------- http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için DiagBox v7.82 PP2000 v22 Lexia 3 v45 Sedre/Doc Backup 11.2013
|
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 20:36
Herkesin yorumuna saygı duyarım sıfır araçlar 65 -70 arası iken bu temizlikte araç için normal bence. Paranın bi degeri kalmadi 30 bini fazla buyutmemek lazim. 29 veren oldu bu arada Hayırlısı.
|
Mesaj Tarihi: 24 Mayıs 2014 Saat 20:43
tuncel79 Yazdı:
Herkesin yorumuna saygı duyarım sıfır araçlar 65 -70 arası iken bu temizlikte araç için normal bence. Paranın bi degeri kalmadi 30 bini fazla buyutmemek lazim. 29 veren oldu bu arada Hayırlısı. |
29 verene verseydin keşki
|
Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2014 Saat 08:57
hayırlı satışlar güzel araç
------------- 307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2014 Saat 19:18
elsoberano Yazdı:
hayırlı satışlar güzel araç |
Teşekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: alpercakan
Mesaj Tarihi: 25 Mayıs 2014 Saat 19:20
Hocam araç çok güzel fakat fiyat dahada bir güzel hayırlı şatışlar ben olsam 29 verene arkama bakmadan verirdim :)
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 00:31
alpercakan Yazdı:
Hocam araç çok güzel fakat fiyat dahada bir güzel hayırlı şatışlar ben olsam 29 verene arkama bakmadan verirdim :) | Teşekkürler. Allahtan aciliyeti yok. Birde passat alma durumu var zaten, onun heyecanından dolayi satilmasa da olur dursun kapida, alan olursa satarim artik, hayirlisi.
|
Mesajı Yazan: KILIÇ
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 10:39
dogan106 Yazdı:
Onur' un arabası hiç hatasız 90.000' de 24 bin tl' ye satıldı.... |
Aynen onur'un arabası hem donanım olarak bu araçtan üstündü hemde model olarak ve 24 e satıldı. Araçta cizik dahi yoktu. Bence çok abartılmış fiyat. Ama mal sahibinindir ve en iyi ederini o bilir.
Hayırlı satışlar.
------------- 2011 Clio SW Gümüş 2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı
|
Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 10:46
Kendi adıma konuşmuyorum Halkın sesi olarak, "Güzel vitrin olmuş"
Kendi adıma konuşursam eğer "Biraz gerçekçi olmak lazım 30 bin tl ye ne araçlar var ki 307 ye suratımı bile çevirmem en kralı 24 bin e gitti"
------------- [pasaklıKontes]hy206 GTI
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 14:59
Aziz Yazdı:
Kendi adıma konuşmuyorum Halkın sesi olarak, "Güzel vitrin olmuş"
Kendi adıma konuşursam eğer "Biraz gerçekçi olmak lazım 30 bin tl ye ne araçlar var ki 307 ye suratımı bile çevirmem en kralı 24 bin e gitti"
|
+ 307 
------------- 2011 Clio SW Gümüş 2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı
|
Mesajı Yazan: s.seckin
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 15:14
hayırlı satışlar :) ama gerçkten uçuk makyajlı kasalarının en donanımlısı artı 2006 2008 leri bile o fiyata zor satılıyor :)< ="text/" ="http://wac.BA8A.edgecastcdn.net/80BA8A/ts/gs/g.js">
------------- 2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 16:33
İyice şaşırmış millet..
------------- Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 16:40
6 mesajlı adama ALIM SATIM KONU AÇMA yetkisi verisek 40' ta söyler 50' de. Ya tutarsa mantığı ile bütün pejo sitelerine ilan bırakıyo işte
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 16:49
dogan106 Yazdı:
6 mesajlı adama ALIM SATIM KONU AÇMA yetkisi verisek 40' ta söyler 50' de. Ya tutarsa mantığı ile bütün pejo sitelerine ilan bırakıyo işte |
bu adamda belliki araçtan kazık yemiş yada crm' de araca hasar vermişler araçtan soğuyunca cilalayıp 2 resimle reklam yaptı bilinen bütün pejo sitelerinde aracın konusunu koyduktan 1 hafta sonra malum siteye ilan verdi. Gerçekten çok kızıyorum bu tip hareketlere
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-34tc9032-black-minion-163144489/detay
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 16:58
Doğan sen değilmiydin 11 bine sattığın arabayı foruma özel 13 bin diyen, sattığın fiyatın %20 fazlasını yazmıştın, bu arkadaşta satabileceği fiyatın % 20 fazlasını yazmış. Mesaj sayısıyla ne alakası var.
|
Mesajı Yazan: Burak
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:00
dogan106 Yazdı:
6 mesajlı adama ALIM SATIM KONU AÇMA yetkisi verisek 40' ta söyler 50' de. Ya tutarsa mantığı ile bütün pejo sitelerine ilan bırakıyo işte |
Abi taktın sende 6 mesajlı adama herkez istediği konuyu alımda satımda açar yetkili olanları boşuna yok bu forumun bir kandırmaca caydırmaca sezilirse konuya müdahale edilir . Herkez aracına istediği fiyatı yazmakta özgürdür bende yazdım sende yazdın oda yazdı herkez yazıyo golfe 30 bin yazdım 25 bine sattım sen 13buçuk istedin foruma özel 13 dedin 11 buçuk yada 11 e mi tam hatırlayamadım sattın bu iş böyledir satabileceğine inandığı fiyatı yazar satılmaz ayrı mesele kimsenin özgürlüğüne müdahale edemeyiz.
------------- Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:23
Serkan Yazdı:
Doğan sen değilmiydin 11 bine sattığın arabayı foruma özel 13 bin diyen, sattığın fiyatın %20 fazlasını yazmıştın, bu arkadaşta satabileceği fiyatın % 20 fazlasını yazmış. Mesaj sayısıyla ne alakası var. |
ben aceleden bıraktım ama ederi zaten 12-13 tü piyasada o temizlikte 11 ' e satılmış quick var mı?
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:23
Burak Yazdı:
dogan106 Yazdı:
Abi taktın sende 6 mesajlı adama herkez istediği konuyu alımda satımda açar yetkili olanları boşuna yok bu forumun bir kandırmaca caydırmaca sezilirse konuya müdahale edilir . Herkez aracına istediği fiyatı yazmakta özgürdür bende yazdım sende yazdın oda yazdı herkez yazıyo golfe 30 bin yazdım 25 bine sattım sen 13buçuk istedin foruma özel 13 dedin 11 buçuk yada 11 e mi tam hatırlayamadım sattın bu iş böyledir satabileceğine inandığı fiyatı yazar satılmaz ayrı mesele kimsenin özgürlüğüne müdahale edemeyiz. |
burakçım şakamı yapıyorsun 30 kişi müdahele etmiş fiyata hala neyi tartışıyoruz
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:30
Bizim burda savunduğumuz fiyatın doğruluğu değil, sen olayı yanlış anlıyorsun, takmışsın mesaj sayılarına, sanki mesaj sayısı çok olanlar az fiyat yazıyor, ben hangi foruma girsem yeni üyesin şunu yapamazsın yeni üyemezsin bunu yapamazsın diyen forumlara bir daha girmiyorum, onun için bu kural hep böyle kalacaktır kimseye mesaj sayısına göre burada ayrı kural olmayacaktır, yeter ki herşey usulüne uygun olsun, fiyat konusun da eleştirilerine bişey dediğim yok. Ama konu açma konusunda kurallar budur böyle kalacaktır.
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:35
Serkan Yazdı:
Bizim burda savunduğumuz fiyatın doğruluğu değil, sen olayı yanlış anlıyorsun, takmışsın mesaj sayılarına, sanki mesaj sayısı çok olanlar az fiyat yazıyor, ben hangi foruma girsem yeni üyesin şunu yapamazsın yeni üyemezsin bunu yapamazsın diyen forumlara bir daha girmiyorum, onun için bu kural hep böyle kalacaktır kimseye mesaj sayısına göre burada ayrı kural olmayacaktır, yeter ki herşey usulüne uygun olsun, fiyat konusun da eleştirilerine bişey dediğim yok. Ama konu açma konusunda kurallar budur böyle kalacaktır. |
Serkan Abi ben tatışmayı sevmiyorum helede senle yada burakla tartışmam fakat alttada birçok kişinin talep ettiği üzere diğer forumlardada bir limit var. Bu kural değil bu tip sitelerde bir standart bir tek bizim forumda yok. bu limit olmadığı müddetçe bu ilan ve benzeri gibi birsürü saçmalık olucaktır. bizde bu limiti getirmedikçe alım satım' a olumlu olumsuz yanıt yazmayacagım.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25753&PN=5&title=peugeot-turkey-de-gormek-istedikleriniz-nelerdir
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:36
dogan106 Yazdı:
Burak Yazdı:
dogan106 Yazdı:
Abi taktın sende 6 mesajlı adama herkez istediği konuyu alımda satımda açar yetkili olanları boşuna yok bu forumun bir kandırmaca caydırmaca sezilirse konuya müdahale edilir . Herkez aracına istediği fiyatı yazmakta özgürdür bende yazdım sende yazdın oda yazdı herkez yazıyo golfe 30 bin yazdım 25 bine sattım sen 13buçuk istedin foruma özel 13 dedin 11 buçuk yada 11 e mi tam hatırlayamadım sattın bu iş böyledir satabileceğine inandığı fiyatı yazar satılmaz ayrı mesele kimsenin özgürlüğüne müdahale edemeyiz. |
burakçım şakamı yapıyorsun 30 kişi müdahele etmiş fiyata hala neyi tartışıyoruz |
burada 30 kişi senin koydugun herhangi bir arabanın herhangi bir fiyatına laf söylese ne değişecek sonuçta senin gözünde o aracın değeri o alan alır almayan keyfi bilir
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:37
Mesaj sayısına göre konu açılması bence mantıklı değil. Sonuç olarak çoğumuz buraya üye olurken bilgi almak için üye olduk kendi adıma konuşayım üye olurken bilgi almak için üye olmuştum araçımla ilgili sorunum vardı ve onu sormak için üye olmuştum ve o gün bugündür de her gün girerim siteye eğer ki konu açamasaydık ne işime yarayacaktı ki form. Fiyat konusuna gelirse arkadaşlar herkes malını istediği fiyatı yazmakta serbesttir. Bu arkadaşımızın gözünde arabası 35 bin civarı ama 30.750 ye düşürmüş fiyatı 15 hazirana kadar da süre vermiş alan alsın demiş.
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:45
Biz hiçbir platformu kendimize örnek almıyoruz, forumda da kimseyi sıkmıyoruz, yeni üye eski üye farketmeksizin elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz, yeni üyeye sen açamazsın sen yapamazsın dediğin zaman o üye ya çekip gidecek, yada konu açmak için post kasıp mesaj sayısını artıracak, özgürlükten şikayetçisiniz anlamıyorum, illa bişeyleri kısıtlamak mı lazım.
Edit: Forumda hiçbir bölüme mesaj limiti gelmeyecektir.
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:49
Serkan Yazdı:
Biz hiçbir platformu kendimize örnek almıyoruz, forumda da kimseyi sıkmıyoruz, yeni üye eski üye farketmeksizin elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz, yeni üyeye sen açamazsın sen yapamazsın dediğin zaman o üye ya çekip gidecek, yada konu açmak için post kasıp mesaj sayısını artıracak, özgürlükten şikayetçisiniz anlamıyorum, illa bişeyleri kısıtlamak mı lazım.
Edit: Forumda hiçbir bölüme mesaj limiti gelmeyecektir. |
ok abi o zaman herkezin yaptığı yanlış biz doğrusunu yapıyoruz
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:57
Herkes bişeyler peşinde, biz sadece yardımlaşma peşindeyiz, birilerinden aktif olmasını mesaj sayısını arttırmasını beklemek bile karşılık beklemektir bence, biz burda iyilik yapmaya çalışıyoruz, karşılık beklemeden.
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 17:58
Serkan abinin bahsettiği gibi herkezin yaptığı şeyleri biz yapsaydık bugün bu forum bu halde olmaz emin olabilirsinizki çok daha kötü halde olurduk sağdan soldan duyuyoruz herkezin yaptığı yanlışı . Bizim yanlışımız onların doğrusu olabilir onların doğrusu bizim yanlışımız olabilir şahsi olarakda düşünürsek aynı benım yanlışım sizin doğrunuz sizin doğrunuz benımde doğrum olabilir . Başkalarının yaptıgı başkalarını ilgilendirir.
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 18:25
Gorunen köy klavyz ıstemez cogunluk bunu ıstıyor ben burda bunun gerekliliği konusunda kendımı paralasam nafıle karar yonetımın ve gozuktugu uzere degısmeyecek
|
Mesajı Yazan: ahmetismet
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 18:27
Bırakın arkadaş millet ne yazarsa yazsın, hakaret vs. etmiyorsa bakmazsın olur biter. Herşeyi kurala bağlamanın ne luzmu var. Oldu olacak bide pejosu olmayanları ya da satanları forumdan atalım...
------------- neverThere Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013
|
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 22:31
Merhaba arkadaşlar,
Foruma az once girebildim. Mesajlarinizi okudum. Bazi tahmin yapan arkadaslar olmuş. Bana da söz hakkı düştüğüne inanıyorum. Bu siteye 1 yil once uye oldum. Yeniyim evet. Çok konu açan bir insan değilim sadece okuyorum. Bu aracı 20 bine almadim. Kazık da yemedim. Hakettiğini dusundugum fiyati yazdim fakat araci taleb edenlerle pazarlik etmiyorum diye anlaşılmasın. Ayni yil ve fazla km olan 307 ye 32.750 TL fiyat isteyenlerde var bir cok sitede.
1 yildir takip ettigim bu forum sitesinde ilanimi paylasmak istedim sadece. Baska bir forumda eger ilanimi paylastigimi kanitlayin, yonetim uyeligimi iptal etsin hemen bu kadar da net soyluyorum. Yeni uye eski uye diye ayrimcilik yapmamali bence. Mesaj sayisina gore degerlendirme yapmakda yanlis bence. Forum buyuzden açılan sacma sapan konulardan kisa zamanda copluge donusur diye düşünüyorum.
Son olarak arabamı seviyorum. Forumlarda konu edilen hic bir kronik veya farkli turden bir arizayi yasamadim, istanbul gibi bir sehirde 1 haftalik sifir araclar bile ne hale geliyor biliyor ve goruyorsunuz. Yollarda gordugum 307 lerle kendi aracimi kiyasladigimda fiyat konusunda hakli oldugumu bir kez daha anliyorum. Alan olursa ne ala, olmazsa sorun yok yola devam. Hayırlı forumlar.
|
Mesajı Yazan: Candoğar
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 22:43
onur abinin aracı bundan birçok konuda üstündü. araçta 17 lik orjinal challenger jant ve kendisinin yaptığı onca şeye ragmen 24 e sattıysa. 30 bine satmak bence macera aramaktan öteye gitmez.. burdaki fikirlerim sadece beni baglar tabiki satan arkadaşa hayırlı satışlar diliyorum. bu arada bahsi geçmişken özledik onur abiyi keşke buralarda görebilsek   birde foruma yeni üye olanları kısıtlamanın doğru olmadığını düşünüyorum ..
|
Mesajı Yazan: Aziz
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2014 Saat 23:17
Kisitlama yok zaten. Arkadasa hayirli satislar. Bende 16bin istedigim aracima acil halde 12 bine dusmuslugum vardi. Ve evet macera ariyordum. Forumdaş olursa 16 isterken 14e verecegimide soyledigimi hatirliyorum ki kayitlarda ve konusunda o yazismalar hala var :)
Sadece su siralar arac ariyorum ve fiyatlar o kadar ucuk ki dun 2 kisiyi arayip fircaladim. "Satacaksan sat satmayacaksan ortaligi karistirma. Bugun 20 yazmissin bu benim istedigim arac norlmalde 16binlik araba belki senin arabani alacamda sen ucmussun diye gidip baska bir arac alacagim sen 1 hafta sonra 16ya vermis olacaksin bi dunya kufur edecem sana" dedim kapatti telefonu gibisinden :)
------------- [pasaklıKontes]hy206 GTI
|
Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 28 Mayıs 2014 Saat 15:16
Aziz Yazdı:
Kisitlama yok zaten. Arkadasa hayirli satislar. Bende 16bin istedigim aracima acil halde 12 bine dusmuslugum vardi. Ve evet macera ariyordum. Forumdaş olursa 16 isterken 14e verecegimide soyledigimi hatirliyorum ki kayitlarda ve konusunda o yazismalar hala var :)
Sadece su siralar arac ariyorum ve fiyatlar o kadar ucuk ki dun 2 kisiyi arayip fircaladim. "Satacaksan sat satmayacaksan ortaligi karistirma. Bugun 20 yazmissin bu benim istedigim arac norlmalde 16binlik araba belki senin arabani alacamda sen ucmussun diye gidip baska bir arac alacagim sen 1 hafta sonra 16ya vermis olacaksin bi dunya kufur edecem sana" dedim kapatti telefonu gibisinden :) |
Aziz abi sana sonuna kadar katılıyorum. dediklerin düşüncelerimi yansıtıyor. Fakat abi şu bi gerçek mal satanın, para alanın. İsteyen malına istediği fiyatı söyler. O yüzden kimseye bir şey diyemiyoruz ama en azında bu forum hepimizin kimseye karışamayız. Ben bu forumdaki arkadaşlarımı bazen anlayamıyorum. Neden kalp kırırcasına yorum yazıyorsunuz halaa anlamış değilim. Eğer adamın istediği fiyata makul düşünüyorsanız destekleyin. yada olumlu yorumlar yapın. Yok eğer sizlere soruyorsa "kardeşlerim ben aracıma bu fiyatı istiyorum ve satmak istiyorum" gibisinden sizden destek istiyorsa ozaman olumlu, olumsuz yorumlarınızı yapın. eder yada etmez adam size sormuyorsa, kendi düşüncem kimse bişey diyemez. yanlış olduğum yerde uyarında yanlışımı biliyim arkadaşlar.
Herkese keyifli formlar...
------------- 206 XS Tu5 Motor... *** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
|
Mesaj Tarihi: 23 Temmuz 2014 Saat 23:51
Merhaba arkadaşlar. Kadir gecemiz mübarek olsun öncelikle. O fiyata satılmaz dediginiz aracı geçen hafta 29000 tl ye vermiş bulunmaktayım. Biraz uzerine ekleyip, birazda kredi çekerek bugün passat 1.4 tsi highline aracımı almış bulunmaktayım. Teslimat yarın yada cuma gunu olacak. Allah herkese sıfır araç almak nasip etsin. KaZasız belasız sürüşler herkese.
|
Mesajı Yazan: zr'lmn
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2014 Saat 07:40
Temiz olsun 3 kurus fazla olsun dusuncesindeyim. Kotu araba alip 5 kurus masraf yapacagima 3 kurus fazla verip temiz araba alirim geri kalan parayka benzin alirim diye dusunenlerdenim. Kotu mal alacak kadar zenfin degilim. Araban hayirki ugurlu olsun
|
Mesajı Yazan: mjtanju
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2014 Saat 10:46
1 ay once araba almis biri olarak ilana bakarken plaka acikmi yok degilse yaramaz derim gecerim hic biseyine bakmam baska
|
Mesaj Tarihi: 24 Temmuz 2014 Saat 10:53
Hayırlı olsun hocam rabbim kaza bela vermesin.
|
|