![]() |
|
Elle Yapılan Pasta+Cila (Sonuç Resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Valla beyler ben bılmıyorum ışte bu ışlerle uğraşan bır tanıdığım durumun böyle olduğundan bahsettı kil araç uzerındekı cılayı az da olsa alır dedı benımde bahsedılenler uzerıne kil uygulamam lazım özellikle tavana arkadaşın konusunuda kırletmek ıstemıyorum ben söyleyenlerın yalancısıyım bır bılgım yok kılle ılgılı eğer bız yaptık sıkıntı olmaz öyle bısey yok dıyorsanız foruma ve burdakılere daha çok guvenıyorum ozaman uygularım bende çunku çıkmayan su lekelerı çok belırgın tavanda yakından bakınca bunlardan kurtulmam lazım... |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zaten kil yapmaktaki amac yuzeyi temizleyip cilaya hazırlamak, cila cıksa ne olur ki kil yapılmıs temiz tavana sıvı cila yapın mis gibi olsun size.
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |