![]() |
|
206 HDİ Artık Kafayı Yiyecem! ( ÇÖZÜLDÜ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şuayip usta mı çözdü sorununuzu geçmiş olsun tekrar
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen hocam şuayip usta çözdü. Akışmetre şuan tuzlu geldi. Fişini çekiyorum dumanlı dumanlu geziyorum.
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun umarım en kısa sürede parçasını temin edersiniz demekki şuayip usta işi biliyomus tekrar gecmiş olsun
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Geçmişolsun kardeş.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
çok geçmiş olsun
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
yani? bıraz bılgı verırmısınız akışmetre nedır? ne kadara halloldu ?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
akışmetreyi almadım hocam daha doğrusu nakit sıkıntısından alamadım. 200 tl civarı akışmetre sadece temizledik biraz faydası oldu.
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |