![]() |
|
hatunu ilana verdim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya şimdi satış masrafı var e yakıt almak gerekicek pazarlıkta sünnettir, şimdi bakınca da arabanın bi elden geçmesi gerekiyor iç dış bi detaylı temizlik ister yani aldıktan sonra biraz masrafım var kardeş sen bana 13 de alalım gidelim, inan beş lira fazla desen alamam yok çünkü, buraya kadar geldik vaktini aldık almadan dönmeyelim.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:D :D abi adam sunroofla macunlu yer için inmiş o fiyatı ben bilerek boyatmıyorum ustalara güvenemediğim için sunroofu'da havalar düzelsin 70 liraya kendim yapıcam be gavur :D bunun için o kadar fiyat mı iner :D komikler ya bi de kızıyolar arabanız hatasız değil lütfen iyi yazın diye bak çamurluk içlerine ve ya altına üstüne başka hata bulursan bedava vericem :D sinirlerim bozuldu cidden :D şu cc nereden girdiyse aklıma :D
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |